Jaz mam tudi en problem, ki ga lani nisem re?ila. Ko pri?gem gretje ?ipe radio ne lovi popolnoma ni? Prav nadle?no to ?umenje...Nevem pa, ?e ni bolj nadle?no precej ? dat za to odpravit.
Jaz imam 2.2 motor, delam podobno kilometrino kot ti, do slu?be 13km. Zaenkrat ni problemov, poraba je pa? mal vi?ja. Glede ketne pa ?isto odvisno od sre?e. Pred nakupom se da preveriti tudi to.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Kolk pa ma? porabo? Jaz imam na take relacije 7 druga?e pa 6,7 (?e gre 2x tedensko Jesenice-Ljubljana). Res dolge razdalje pa 6,5.
ok, nism tko mislu Slivka... men je avto tut potro?ni material v bistvu, ampak sj ve?, Mazde majo du?o, kajne?
Alfa ma du?o, ne Mazda. No tema je o gumah. Moje pridejo v ponedeljek na dom. Edino upam, da bo gospod dostavljalec prijazen in mi jih bo odnesel v klet. Nebi sama:)
Bemti? me tole spravi na obrate. Sploh ko mi kdo re?e: "A ni ?koda Mazde?" ?koda je mene, moje ?ene, mojega soseda, ?koda je vsakega foruma?a, ?koda je... Mazda bo pa ?ez 15 do 20 let na odpadu, pa ?e jo gonim kot hudi? gre?no du?o ali pa jo zavijem v vato in dam pod stekleni zvon...
Ej v Sloveniji ?ivi?. Pleh je va?n:) Sicer pa, ?e sm iskrena tudi jaz rada malo pazim na avto - ne pa pretirano (odkar sem sama mal za?ela pla?evat in vzdr?evat). Vseeno je na prvem mestu zato, da mi slu?i.
Zamenjal eno grelno sve?ko ki je crknila, pa zgleda da bo treba ?e sprednji gumi, ker (pojma nimam kdaj ne kam) sem levo preklal pu??a sicer ne ampak je pa dobro udarjena ob strani tako da bo zelo verjetno treba menjat in ?e bo bo ?la gora evri?ev, pa ravno ke je ?e pretoplo da bi kar zimske kupil :S
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz mam tudi en problem, ki ga lani nisem re?ila. Ko pri?gem gretje ?ipe radio ne lovi popolnoma ni? Prav nadle?no to ?umenje...Nevem pa, ?e ni bolj nadle?no precej ? dat za to odpravit.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani