Skoči na vsebino
Cenovna razlika med 16'' in 18''
Napisano

glede porabe, lahko potrdim, da je enaka vsaj pri meni med 205/16 in 225/18. poleti pridem tudi do 5,2l/100km...

glede prodaje gum pa lahko potrdim, da sem svoje original 16" letne toyo komaj prodal 4kom za 100? medtem, ko je tak?na cena v maloprodaji za komad. pa so bile vo?ene samo par 100km, dokler nisem kupil 18"..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3 - Specifi?na vpra?anja
Napisano

Tocno en uproabnik je bil (ni vec, je sel na Opla :) ) ... ki je bil izredno nezadovoljen... Drugi pa ne jamrajo ravno prav prevec... noja... mogoce tisti, ki imajo skrekano navigacijo... ampak tam je lahko vzrok tudi to :) ... Sam imam sicer se multimedio s TomTom navigacijo in sem cisto zadovoljen ... 

jaz imam skrekano navigacijo in ?e par custom aplikacij gor in imam zadnje pol leta ali ve? odkar je predzadnji firmware zunaj, to?no 0 problemov. vse dela kot mora, vklju?no s skrekano navigacijo, ki nikakor nima nobenega vpliva na ostali del sistema, saj je skrekana samo sd kartica in je tako nesmiselno kriviti navigacijo za probleme. osebek ki pa je imel najve? problemov pa je imel celo original navigacijo :) na opla je ?el? jezusmarija.. :)

Kot ITjevca me itak boli da ti kak Audi prodaja totalno govno ?e v avtu za 80 jurjev.

prej?nji teden je bil pri meni gospod, ki je kupil novo A6 pa nima USB priklju?ka noter :) sem ga samo ?udno gledal..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupiti Mazdo 3?
Napisano

Ti jaz povem razliko med 16" in 18" kolesi ker imam oboje.. JE NI!!! meni ki sem druga?e zelo ob?utljiv na stanje na?ih cest se zdi da gre enako po luknjah, z 18" celo malo bolj uglajeno. Z zni?anim podvozjem pa je ob?utek ?e bolj suveren.. tako da se ne bat 18".. ?e ne pa jih z veseljem zamenjam 1:1 z mojimi zimskimi original 16"..

Cena pa niti pribli?no ni previsoka proti konkurenci, sem se ?ez vikend vozil v Suzukiju za 22k?, pa nisem mogel verjet kak?na je razlika v materialih in nasploh kvaliteti vo?nje, kot da vozim premium znamko :)

Popustov pa prav da ne dajejo, ker je to en sam nateg s temi popusti pri drugih znamkah, pol pa pla?uje? visok kasko zaradi navidezo visokih cen na cenikih..

edin problem je z barvo na vodni osnovi, kar pa je problem dandanes pri ve?ini znamk..

ti komot naro?i facelift model, ne bo? razo?aran..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

?estitam :)

Jaz sem si pravkar naro?il zimski komplet 16" dezent po 73? in continental gum po 94?. Da ni preve? ro?ato pa seveda ?e 40? na gumo za senzor tlaka :)

za mazdo 3? so te malo nagnili? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Bo treba za?et neko normalno varnostno razdaljo dr?at in se ne na rit lepit vsakemu ;)

Res?? mene si na?o? ko nikoli!!! ne vozim nikomur za ritjo, kve?jemu vsi meni, ker se vozim 52 po naselju.. Avto res pazim, ker vem iz tujih forumov, da je lak eno sranje, ampak pikic polno kjer ho?e?. po celem avtu..  na prej?njih avtih, v dvajset letih skupaj nisem mel toliko pikic na haubi, tak da verjetno ni moj stil vo?nje kriv.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

v bistvu je kot nek servisni napotek. menjali zastonj.. sem pa v bistvu ?el tja, ker sem menjal fedre in je bilo priporo?eno na fedre zalepit en plasti?en protektor, hkrati so pa ?e opravili to menjavo. od takrat je spredaj ti?ina.. prej pa mi je nekaj pokalo, ?e sem zavijal in hkrati zapeljal v luknjo ali ?ez le?e?e policaje..

Pozdrav !

Je ?e nimam, imam naro?eno. Samo ko sem videl po drugih forumih kak?ne te?ave imajo ?e vedno zaradi rjavenja na skoraj novih avtomobilih, se mi je malce cmok v grlu naredil.

?e kaj ne prenesem na avtu je to rjavenje, ni? kar bo pa bo

LP

Po moje, ?e ga redno pere? in predvsem pozimi spira? sol, se nima? kaj bat.. moj ?e ne rjavi :) bo pa skoraj havba brez barve.. :(

tiste rjave pike na novih avtih pa so ponavadi zra?na rja. Sem imel na vse avtih do sedaj, najhuhe je bilo na beli barvi. gre pa dol s plastelinom in malo voskanja..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Jaz z rjo nimam te?av pa avto iz Mehike pri?el.... Kaj je glede sprednjega vzmetenja? Ker meni piska, ?kripa pri ustavljanu

meni so na servisu par stvari menjali na vzmetenju in je sedaj mir :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.