Skoči na vsebino
Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Ker so Mazdini vsaj lepi? Sej ko folku dovolj dolgo nekaj servira?, za?ne to po?irat. In ?e jim servira? SUV-e na podlagi kvazi-trendov se mu ta ideja pa? zape?e v male mo?gane.

Sej ga ne rabi, ampak ho?e ga pa. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Model... ti se mora? mal skulirat. Zakaj pa potem nisi bil ''frajer'' do konca, pa ga ?e namahal. Jaz bi ga, ?e bi mi po avtu nabiju. ?e bolj?e, ?e si tako na hudi?evo pameten zakaj nisi poklical policije? S pravim na?inom bi dano situacijo lahko sigurno obrnil sebi v prid. Ne, ti bo? zdej ?e cel dan jezen zarad tega, ker je tako la?je... Model je pa? bil kreten, pijan na kolesu in ?e vozil v napa?no smer, ampak tvoj na?in je bil pa sorry, mal prepotenten. In ?e po parih tvojih komentarjih na forumu sem opazil, da si kar mal ''hejterja'' v sebi in verjetno nisem prvi, ki ti je to povedal. Mogo?e ne vidi? tega, ampak tako se res i??ejo te?ave in konflikti, kot je rekel jures.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tam na levi strani displaja, kjer bi morala bit ura, je neki ''zapacan''. Mogo?e je slikal z zelo treso?o roko, ampak take hieroglife mam jst na sredini displaya, pa mi isto serje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvale servisov - serviserjev
Napisano

Jst sm pa klo?ar, pa nimam za tolk nov avto, da bi ga mogu na poobla??enga vozt :) Zato sm izbral mojstra Pelka in njegovo dru??ino in sm zelo zadovoljen, tako z odnosom in kvaliteto opravljenega dela, kot tudi s kon?no ceno. Posebi morm pohvalt tut njegovga Matej?ka, na?ga Turbo lumpija, za vse drobne zastonjske uslugice in pa nadomestn avto.

Sprva sem bil mal v dvomih, kot vsaki?, ko menja? servis, ampak na konc vidm, da sm naredu korak na bol?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.