Od nekdaj sem si ?elel prosto?no telefonijo v avtu. Ker moja mazdurina tega nima, se zanimam za nakup naprave, ki bi to omogo?ala.
Ali ima kdo to ?e vgrajeno in ima kak?no izku?njo s temi napravami in zna svetovati?
Ker imam v prihodnosti namen kupit LCD radio, me zanima, ali ti radii podpirajo to, da ko te nekdo pokli?e, ti na zaslonu izpi?e klicatelja? Samo vpra?am....
Ker je signal digitalen, prina?a tudi nove storitve kot so tekstovna in slikovna obvestila za informacije o prometu, predvajani glasbi, oddajah in drugo.
Take stvari je vedno lepo sli?at, da se stvari tehnolo?ko premikajo naprej.
PS: ?e dobro, da nism takoj kupu LCD radia za mojo Mazdo, ker zdej vsaj vem, da potrebujem podporo za DAB+.
Druga?e pa ja, tempomat. Ampak vedno se zgodi, da mor? peljat ve?... Razen ?e namest, da prehiti? avto na desnem, ki se vozi 100, zmanj?a? na 90 in se da? na vozni pas. Vmes pa se tako naredi gu?va za tvojo ritjo in vsi ?iv?ni. :D
Tole repen?enje, kako bojo sedaj pa res za?eli, me mal skrbi samo iz tega vidika, da lahko kar naenkrat fa?em 10 polo?nic na dom (za vsak dan eno) in tega no?em. Je pa res, da imam na?tudirano, kje bojo merili, pa vendar je te?ko vzdr?evat tistih povpre?nih 100 na AC, sploh ?e ho?e? kak tovornjak prehitet in ho?e? to storit prej kot na relaciji 500 m.
Sli?al sem, da bodo po novem ?ez Trojanske tunele po?iljali globe za prehitre voznike (merjenje povpre?ne hitrosti). ?e dolgo ?asa sem se vozim tam skozi nekje 120 km/h na tempomat in je tole kar slaba novica zame.
Me pa zanima, ?e mogo?e kdo ve, koliko je lahko odstopanja povpre?ne hitrosti? Predvidevam, da ne bodo po?iljali kazni za 101 km/h.
Pa fora je tudi, da v?asih je kak?en izreden dogodek v tunelu oz. izven njega in omejijo hitrost na 60 km/h... Spra?ujem se, kako bodo to prera?unavali potem, ?e je skozi en tunel 60, skozi drugega pa normalnih 100...
V glavnem je pa dobro vedet, kako zadeve funkcionirajo, da ne bo kakega ?oka potem.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Stari moj, pa vedno se najde en z bmw-jem. A ni to ?e sme?no?!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani