Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Ma uni dve sivi Mazdi3 gremo pogledat, pa bomo vidli, ?e se spla?a kej. Upam, da nimata kake skrite rje kje. :D

Kdo ve mogo?e, kolk pride za??ita podvozja, ?e bi se odlo?il to nartedit na tolk starem avtu? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Za punco kupujem drug avto in se nekako ne morema odlo?it, katerega bi izbrala.

Opcije so slede?e:

http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11324828&display=Ford%20Focus%201.6%20Trend

http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11346441&display=Mazda+Mazda3+Sport+1.6i+TE

http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11369383&display=Mazda%20Mazda3%201.4i%20%951.LASTNIK%95LEPO%20OHRANJ...

Kako je s tolk starimi Mazda3, ali je potrebno veliko vlaganja, ko se avto enkrat pribli?a 200k km?

Prosim delite svoje izku?nje! Vsaka pomo? dobrodo?la. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vgradnja prostoro?ne telefonije
Napisano

Od nekdaj sem si ?elel prosto?no telefonijo v avtu. Ker moja mazdurina tega nima, se zanimam za nakup naprave, ki bi to omogo?ala.

Ali ima kdo to ?e vgrajeno in ima kak?no izku?njo s temi napravami in zna svetovati? :)

Ker imam v prihodnosti namen kupit LCD radio, me zanima, ali ti radii podpirajo to, da ko te nekdo pokli?e, ti na zaslonu izpi?e klicatelja? Samo vpra?am....

Hvala za vse nasvete. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alternative za avtoradio
Napisano

evo, sem na?el nekaj, kar bi lahko nadomestilo moj vgrajen avtoradio v moji mazdurini. :)

http://www.autopumpkin.com/pumpkin-8-inch-quad-core-android-4-4-car-stereo-for-mazda-6-2008-2012-mazda-6-ruiyi-2008-2012-mazda-6-ultra-2008-2012-2-din-support-dab-obdii-3g-wifi-steering-wheel-control.html

vidim, da ima tudi DAB+ podporo in pa seveda kontroliranje preko volanskih tipk. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DAB+
Napisano

Sem si prebral in je res huda scena tole. :) 

Ker je signal digitalen, prina?a tudi nove storitve kot so tekstovna in slikovna obvestila za informacije o prometu, predvajani glasbi, oddajah in drugo.

Take stvari je vedno lepo sli?at, da se stvari tehnolo?ko premikajo naprej. :)

PS: ?e dobro, da nism takoj kupu LCD radia za mojo Mazdo, ker zdej vsaj vem, da potrebujem podporo za DAB+. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DAB+
Napisano

Aha, ?tekam. Kvaliteta bo bolj?a samo pri teh, ki omogo?ajo to. :)

Imam avto letnik 2010, tako da nima tega not, hehe. :D

Je pa v planih, da kupim avtoradio z LCD zaslonom in zdej vsaj vem, da moram iskati tak?ne, ki to podpirajo... ?e podpirajo. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DAB+
Napisano

Zjutraj je blo povedano, da Val202 ?e oddaja v digitalni obliki, jutri pa bo samo uradno predstavljeno.

Morm re?t, da ne opazim razlike, ?e res ?e oddajajo. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba Zakona o pravilih cestnega prometa
Napisano

Tole repen?enje, kako bojo sedaj pa res za?eli, me mal skrbi samo iz tega vidika, da lahko kar naenkrat fa?em 10 polo?nic na dom (za vsak dan eno) in tega no?em. :D Je pa res, da imam na?tudirano, kje bojo merili, pa vendar je te?ko vzdr?evat tistih povpre?nih 100 na AC, sploh ?e ho?e? kak tovornjak prehitet in ho?e? to storit prej kot na relaciji 500 m. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba Zakona o pravilih cestnega prometa
Napisano

Sli?al sem, da bodo po novem ?ez Trojanske tunele po?iljali globe za prehitre voznike (merjenje povpre?ne hitrosti). ?e dolgo ?asa sem se vozim tam skozi nekje 120 km/h na tempomat in je tole kar slaba novica zame.

Me pa zanima, ?e mogo?e kdo ve, koliko je lahko odstopanja povpre?ne hitrosti? Predvidevam, da ne bodo po?iljali kazni za 101 km/h. :D

Pa fora je tudi, da v?asih je kak?en izreden dogodek v tunelu oz. izven njega in omejijo hitrost na 60 km/h... Spra?ujem se, kako bodo to prera?unavali potem, ?e je skozi en tunel 60, skozi drugega pa normalnih 100...

V glavnem je pa dobro vedet, kako zadeve funkcionirajo, da ne bo kakega ?oka potem. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

izdelava avto prevlek
Napisano

Jaz imam prevleke od http://www.iditex.si/ in sem zelo zadovoljen. Prilegajo se in nobenega "muckanja" po 30Kkm.

Za ve?ino avtov in modelov ?e imajo kroje. Pokli?e? in ti na dom po?ljejo vzorce blaga da la?je izbere?.

A to si dobil kak katalog na dom al kako?

Gledam galerijo slik, pa mi dost katera ne potegne. :D

PS: kako se kaj cene gibljejo? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

izdelava avto prevlek
Napisano

Tema je ?e malce stara, pa vendar se mi ne da odpirat nove. :)

V Mazdo 6 (2010), ki jo kupujem, bi rad ASAP dal prevleke in se ?e sedaj zanimam, kje bi se dalo to ugodno dobit.

Mi pa ni vseeno kako izgledajo in pa morajo se prilegati, ne pa, da bodo videt kot nataknjeni ?aklji al neki. :D

Hvala. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.