Mogo?e ?e en podatek, ki ga nekateri verjamem da ?e poznate:
Vse izpeljanke z 2.2 dizlom se proizvajajo na Japonskem, bencinarji pa v Mehiki.
Pozdrav !
A je to 100% info. oz. ali velja za kompletno vse M3 na SLO trgu? Na netu so namre? razli?ne informacije.
Me pa zanima ali ste dosedanji lastniki pri nas ?e do?iveli kak?ne podobne cvetke v zvezi z rjavenjem kot na spodnjih slikah, ki so objavljene na Mazda3Revolution forumu ?
Vse informacije so na voljo pri prodajalcih. Ja je kar nekaj simpati?nih dodatnih kosov opreme. Moram priznati, da so spremembe zunanjosti majhne ampak lepo izpeljane. Saj roko na srce, prav velikih sprememb ?e ne potrebuje . Notranjost pa mi je tudi zelo lepa edino mogo?e bo kdo pogre?al klasi?no ro?no zavoro.
Cene so se spremenile minimalno ali pri nekatreih izpeljankah ni?.
Ravnokar preveril... Mazda3 sedan, februar 2014, Japonska... Pri prtlja?nih vratih, pod zadnjo ?ipo so na vseh ?vasih vidni zametki rje. To bo ?e zanimivo . Imam ?e kar spisek pomanjkljivosti za izredni servis.
Joj ne me stra?iti. ?e pa kaj pri avtu ne prenesem je pa to rjavenje.
Tudi sam sem pred kratkim imel priliko opazovati odziv trgovcev v Ljubljani. Pri enem sem naletel na popolnoma odbijajo? nastop (ga ne bom imenoval). V BTC-ju pa, ni? "spektakularnega" ampak ?isto korekten odnos tako, da smo se lepo pogovorili. Upam, da bo tudi v nadaljevanju tako.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pozdrav !
A je to 100% info. oz. ali velja za kompletno vse M3 na SLO trgu? Na netu so namre? razli?ne informacije.
Me pa zanima ali ste dosedanji lastniki pri nas ?e do?iveli kak?ne podobne cvetke v zvezi z rjavenjem kot na spodnjih slikah, ki so objavljene na Mazda3Revolution forumu ?
In to ?e pri nekaj mesecih starih avtomobilih !!
LP
Povezava za deljenje
Deli na druge strani