Skoči na vsebino
Gume
Napisano
pred 9 minutami je godlike napisal:

Razlika je, ko se zavarovalnica ali policija vpikne, da imaš nelegalne gume 😉

Ko se zgodi kaka pizdarija oz. nesreča se vtisnejo v vse. 

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 26 minutami je TBA napisal:

16 je homologirana standardna. 18 je pa dodatna homologacija

Mislim na razliko med 205/55/16 in 205/60/16?

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 8 minutami je TBA napisal:

na svoji M3 imam P205/60R16 in 215/45R18 

To pol ni standardna dimenzija. Je pomoje veliko dražja al?

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 11 minutami je godlike napisal:

To nisem rekel, samo če eno crkne 2x, drugo pa med tem časom niti 1x. Mi to da za mislit.

Če pomisliš kolikokrat preklopi in izklopi nekaterim. Tudi med vožnjo nekateri avti (moj ford že ima tako). Potrošni material skoraj.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Sam imam šaomija več kot dve leti in lahko povem, da je bolj zanesljiv kot Samsung, ki mi je crknil brez razloga. 

Je pa res da takrat je bil ta šaomi vrh ponudbe.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj kupiti?
Napisano

Elektronika je še najmanjši problem. Problem nastane, ko se znižujejo stroški proizvodnje in z tem pridejo cenejši materiali. To pa dobro vemo kaj pomeni in v kaj vodi....

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj kupiti?
Napisano
pred 7 urami je Jaka32 napisal:

Počasi študiram da menjam svojo M3 za nekaj cenejšega pri registraciji, da bi na ta račun registriral še motor.

Torej avto manj kot 2.0 in seveda turbina, ker drugače ne bom nikamor prišel.

Kakšen avto priporočate? Vem da je precej široko zastavljeno vprašanje, ampak recimo nekaj podobnega Mazdi 3 ali 6, limuzina ali karavan, 20.000 € - plus minus kakega jurja ali 5. In da je približno tako zadovoljiv glede vzdrževanje kot M3. Predvsem te turbine, sklopke, dizl zadeve, menjalniki...

Vizualno so mi všeč Audi A3, A4, tudi A6, Mercedes CLA, C razred, Škoda Octavia, Jaguar XE, XF, Honda Civic novejša, Volvo V40, V60, Peugeot 508 in 408 (malenkost več €). Ampak ne poznam avtov, njihovih hib in napak itd. 

Letnik bi vseeno raje od 2017 dalje, na starejšega od mojega ne bi šel. Bencin, dizl, hibrid - vseeno.

Bolj me zanima z vidika neproblematičnosti vzdrževanja, kot pa zunanjega izgleda - to bom že nekaj našel, saj novejši avti so dokaj lepi na oči.

Na spodnje vprašanje si že odgovoril 😁

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano (urejeno)
pred 7 minutami je Shrek napisal:

Eee včeraj tankal....ne. 

Tudi jaz. Dajo pa pacienti novinarski tak naslov, kot da gre za 2€ cena dol. Da jih ni sram, banda šalabajzarska.

Popravljeno od FuManchu

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 8 minutami je DonFelipe napisal:

Misliš ali veš?

Ni dolgo nazaj, ko sem bral ( je rekel gazda koncerna),da naj bi šel seat v  smeri mikromobilnosti. Cupra je prevzela vajeti, čim so jo odcepili. 

Ne rabiš diplomo, da veš kaj je v ozadju...

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.