Skoči na vsebino
Mazda 3 (2014)
Napisano

Ne vem ce sem sploh ze videl crno trojko, ampak... UAU! Noro ji pa?e. Naj ti dobro sluzi in varno voznjo seveda.

Tam kjer sem jo kupil (Kolmani?&Dokl MS) je to sploh prva ?rna, ki so jo prodali :P

Y.O.L.O. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Evo danes prevzel mazdo3 in naredil cca 80 km. Lahko samo recem da se navdusen, vse dela kot mora...HU je res super, prikaz navigacije na njem dela vrhunsko in se in se...perfect

Slike pripopam po vikendu, ko pridem do kompa...ta vikend sem se dal na off:)

Y.O.L.O. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Evo Mazda?i, pa sem tudi uradno Mazda? od danes naprej, ?eprav bom avto prevzel ?ele v soboto :jupiii:

Prilagam kalkulacije Mazde3 :rolleyes:

- Mazda3 G120 Revolution

- dopla?ilo za metalik barvo

- transportni stro?ki

- komplet zimskih gum na ALU plati??ih 16"

- navigacija

= 21.339,99 EUR

Meni se zdi dobra cena :vesel:

Y.O.L.O. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Kje si se pa dogovoril za testiranje ?ez vikend? Ker sam imam namre? ravno ta problem, da ga ne morem potestirat ?ez vikend najve? kar je ?lo je bilo pri selmarju v celju za ?ez no?.

Lp

V MS pri Kolmani? in Dokl, ampak zato k mtka tam dela, druga?e mislim da ne dobi? za ?ez cel vikend:)

Y.O.L.O. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Naro?il sem naknadno navigacijo, ko je ?e moja Mazda v SLO in ni bilo problema. Zanima me pa ali mi bo delovala funkcija prepoznavanja prometnih znakov, baje da to dela samo z navigacijo?

Hvala

Y.O.L.O. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Men ka?e povpre?no 5.8 - 6.0l/100km, pa se furam ve? ali manj LJ-mesto in obvoznica, na avtocesti pa ?e pade na cca 5,5l/100km. Res da je ma?ina 1.2 110km, pa vendarle se mi zdi kar nizka poraba:)

PS: sem kar dinami?en voznik:)

Y.O.L.O. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Imel ?ez vikend na testu Mazda 3 in me zanima ali je to normalno, da avto ko ga pri?ge?, nekje 1-2 minuti mal ?udno zveni motor, kod da bi bil pod ve?jimi obrati in skoz sveti neka modra lu?ka, po nekaj minutkah pa se ugasne in je ok. Kaj bi to bilo, mogo?e ogrevanje motorja na za?etku?:)

Y.O.L.O. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Kje pa se ta kratica pojavlja?

To je kao model...ene par jih je na avtonetu, pa tudi prodajalec mi je reku da dobim model IPM, zato me zanima kaj je sploh to:)

Y.O.L.O. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Vsem ?elim en lep pozdrav iz moje strani, sem popolnoma nov ?lan tega foruma, saj bom (?e bo vse po planu) naslednji mesec lastnik nove mazde 3 G120 Revolution hatchback, Soul Red ali Black:)..."ali" sem napisal zato, ker bi naj dobil mazdico po hitrem postopku cca 1 mesec in odvisno katera barva bo ?e na zalogi od teh dveh:)...prioriteta je seva Soul Red, totalno jeba?ka barva;)

Mazdo sem imel cel vikend na testu in moram re?i, da sem impresioniran nad odli?no vo?njo avtomobila, edina stvar ki me malce moti je ?irina 18" plati?? - 215mm, lep?e bi izgledala z npr 235mm. A ima kdo kak?en dober argument zakaj je temu tako (poraba?)?

Hvala 

Darko

Y.O.L.O. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.