Skoči na vsebino
Prigode v prometu
Napisano

Dana?nji dogodek. Tip s kombijem pi?i preko glavne....nato vi?ek, me najprej napizdi da kaj hupam, nato se v istem stavku opravi?i, da ni videl znaka zaradi megle (yeah right, vse se vidi, ?e s ?unga lunga kamero), nato spet pizdi... :blink::blink:

?e ga ne bi spremljal na moji levi celo pot kakih 15 sekund prej - takoj vidi?, da se ne bo ustavil, bi me zadel direktno v voznikova vrata....tako da adijo avto, prazniki in vpra?anje mene.....

Kreteni - video in avdio.....

alkohol?

Bedak en, kua ma on za pizdit :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovenski avto leta 2014
Napisano

V finale izbora Slovenski avto leta 2014 so se uvrstili:

?koda octavia (v finale prinese 6 to?k)

Peuegot 308 (4 to?ke)

Mazda3 (3 to?ke)

Toyota Auris (2 to?ki)

Citroen C4 picasso (1 to?ka)

To?ke sta osvojila ?e mercedes CLA in ford kuga, a se nista uvrstila v finale. Renault Captur se ni uvrstil v finale, ker se zastopnik ni strinjal s pogoji sodelovanja v finalu. Mazda 6 ni dobila to?k po pravilu, da lahko v finalu sodeluje samo en model ene znamke.

Slovenski avto leta 2014 bodo z glasovanjem dolo?ili novinarji sodelujo?ih medijev v posebni oddaji, ki bo na sporedu v soboto, 11. Januarja ob 20.h na 1. Programu TV Slovenija.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Uvoz iz sosednje Hrva?ke
Napisano

kaj pa uvoz iz recimo srbije?

je isti ke? pri dajatvah, ker smo pa? mi v eu?

Isti kolac... Tut, ce je eu, te obdavcjo na emisijah, razn ce prpeles oldtimerja, pol se da zment, al pa ce uvozis neki kot rezervne dele

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Nato?il obe gorivi, pa tudi nekaj motornega olja. Kar se LPG-ja in benza ti?e, bi ?e kak?nih max. 50km prevozil (na benz) in bi mi tudi benza zmanjkalo, ker pomen bi obstala na cesti brez obeh goriv. :zvizga:

Da se ti to zgodi sta lohk sam 2 razloga, al si totaln bebec, al si pa bankrotiru :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Zlo v?e?no po?timano in tud vredno dnarja, seveda nekomu ki zna cenit 30+ let star del zgodovine.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=768268...Volkswagen+Golf

Tega bi blo ?e men ?koda za vsak dan :blush:

p ?e taprava motorizacija je :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

o prav dobro poznam... tole je remake tele zadeve http://www.netcarshow.com/ford/1969-mustang_boss_429/

Za gledat je sevda bolj?i ta izpred ?tirih desetleti samo za vozit in za dejanko u?ivat v vo?nji pa je vseeno bistveno bolj?a moderna verzija.

Eleanor je prava zadeva :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Dolil 3dcl motornega olja in 2 litra Vitrexa (?e dobro, da ni koli?insko obratno :hohoho: ), pa namazal vsa gumi tesnila z neko posebno "?avbo" in pa razne kovinske dele (npr. te?aje vrat) z nekim specjalnim olj?kom, da jim malo olaj?am pot in la?je pre?ivijo zimo. :party0035:

pa si se spet mal ?efa po?utu :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tu zmrzuje nafta kot pri norcih

hja, sam v?asih je bla nafta druga?na kot dons (brez raznoraznih aditivov) :) druga? pa da? not deci benza na tank pa je ql ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EU vs SLO
Napisano

Pojeden... :jezicek:

Med smo v glavnem ?e pojedli. No, dobro, v kleti je ?e 20 kg lipovega. Toda sam ve?, za koliko ?asa je 20 kg medu. Torej je to komaj za nas do naslednjega to?enja. Da ne bom nazadnje sam kupoval med...

Pa naslednje leto.

to je ?koda jest, bolj? je kako pija?ko naredit iz tega :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.