Jest mam identicn avto kateri je v lasti ze od samega zacetka in sem pri 190k km imel problem, da je zrla olje. Ne govorim, da je sedaj to hiba ali kaj drugega se pa splaca bit pozoren na to, ker stro?ek generalke ni lih nizek . Avto je bil vedno delezen rednih servisov in se je zanj skrbelo vec kot odlicno pa se je kljub temu pojavila ta tezava. Drgac pa super avto in upam, da bos zadovoljen z nakupom . Avto iz oglasa pa zgleda kar soliden meni osebno edino barva ne potegne:). Se pa na lastne oci prepricaj glede rje
@jest kje so pa m6 2.3 ? Namrec 2.5 sploh ni bilo pri prvi generaciji sestk?
V letniku 2008 kot tale datira ni bilo ve? 1.generacije 6-ke na razpolago.
Uf kok bo lu?tno, najprej 3benz centi za faking popravilo cest, v nadaljevanju je menda govora celo o 6 oz. 9. centih na liter! SUPER in ?e BOLJ?E OD TEGA SE OBETA!
Fakkoff, pa naj za tole razpi?ejo referendum, ?e ga ?e za vsak klin?ev klinac!
V 3h dneh nabrala novih preko 1000km (razmisljam vgradit dizel motor, hehe).
Mi je pa hec, da sem ji ob zadnjem preverjanju motornega olja le-tega dolil malenkost cez max, v smislu, da ji itak veselo tekne in ne bo tezave.
Pa zdaj po cca.1200 km prevermi nivo in se zmeraj iznad max, nisem stekal total nula, ker je bla vseeno kar nekajX tik do blokade in takrat se malo zavoha olje
Sem takoj iskal DPF, da ni to vzrok, no pa tudi nivo hladilne sem s tem v zvezi preveril:)
Potrosnja plina pa 10l na 100km, kar pomeni okrog 5 in pol eur, lastnik totalno zadovoljen, oujea!
Kaj res ni nobenega "junaka" ki bi se tega lotil ali vsaj poznal koga ki to dela... rikverz kamerca, zanima tako mene kot tudi na?o Katjo. Jaz mam letnik 2014, ona pa letnik 2011.
Natankal 20? benza in jo zelo povr?no ro?no opral, ampak ?e zmeri bolj? zgleda kot pred pranjem.
Imam na sumu, da je bil bencin ?e star ali pa ga je blo ?e klin?evo malo v rezerovarju in je to povzro?ilo kasnej?i v?ig kot sem bil vajen. Bom videl ju3 in PORO?AL.
Sej problem je ta da tud benza zre 10l. Jest sm z LPGjem prezadovoljen nimam kej rect. Hotu sm sam povedat, da ta 1.8 motor took zre kot da bi mel 220 konjov ne pa 120 . Hvala bogu, da mam na plin je potem poraba usaj pou mansa in je okol 5l.
Moja ex Hamiltonka (identi?na kot Viperjova 2.3) je imela cca. 100.000 mojih prevo?enih vedno porabo med 9 in 10, pa je ob?asno MORALA dat kaj od sebe.
120-konjska se malo bolj napreza, da dose?e dolo?eno hitrost, najbr?.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Boss, mene je mal cajt povozu in ?e zmeri ?ivim v prej?njem tiso?letju. (pa se mam prov fajn).
Tale je super, ki si ga nalepu, pa ?e obstaja verzija V6, ki je menda zeeelo trpe?en Hyundai.
@Gorjup, se bova mi2 malo sli?ala in te mogo?e uspem razbremenit odve?nega avta.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani