Skoči na vsebino
Folija za za??ito pokrova motorja
Napisano

Ima morda kdo izku?nje s tem? Folija je od 3M-a in se nalima na prednji del pokrova motorja. Predvsem me pa zanima ?e prepu??a UV ?arke in ?e jo toplota motorja lahko po?koduje, da ne bo potem tudi barva ?ez ?as druga?na na mestu kjer je folija kot na nepolepljenemu delu pokrova. Smr?ek je grd ko pes, folije se pa ne vidi tako da je ?e to plus pri temu. Perimund morda ti ve? kaj o tem, ker si iz tega "foha" :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ma bi js,..sam mam u planu po?trihat avto na roza pa napisat gor BARBIE,..pa bo pol preve? ki?ast ?e bojo ?e medoti na feltnah :hohoho::hohoho::hohoho:

(ok,..n? ve? vitaminskih tablet zame,..?kodujejo :hohoho: )

...bog se te usmilil...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomen OHV, OHC, SOHC, DOHC
Napisano

Berem nekaj na avtomobilizmu in zasledim temo o teh stvareh, nekdo je pa pripopal tudi tale link http://www.samarins.com/glossary/dohc.html Namre? se pa ne strinjam z opisom DOCH-a - DOHC engine can "breath" better meaning that it can produce more horsepowers with smaller engine volume- nana?amna motroje mazde 323 - 1.5 - Z5. Glede na cca. 1500ccm in 90 konjev pa ?e teli so bolj tko tko me zanima v ?em je fora, da jih ma samo 90??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ocenjevanje vozil
Napisano

Primer CRX del sol, ne vem to?n ker letnik, je kolega gledu, po euro taksu je bla tkrtnih 550 jur?kov, medtem ko se ni mbena prodajala pot 1.2 M SITOV! V tem primeru ti evrotaks prov en drek ne pomaga! :danzoman:

...sam ?e bi imel karambol in bi bila totalka potem na zavarovalnici lepo eurotax gledajo, ?eprav se da ?e neki namutit sam po tr?ni ceni denarja verjetno nebi dobil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OMW 100-tka
Napisano

Jest tankam stotko ?e pol leta v mojo 323f-ko. Jah ne vem, zdej sem ?e navajen da je tako kot je, motor lep?e te?e, kolk in ?e manj pije ne vem, ker nimam board compa. Konjev pa kej preve? tud ni pridobil :) ..no pa sej ni tolk dra?ji od 95 pa ?e bolj ?ist je tako da...jest kar na 100-tki ostanem razen ?e se pretirano ne podra?i.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimski ?korenj?ki
Napisano

Boss, jest sem mnenja napisal glede na njihove meritve in razmere v katerih so testirali gume.

Komot bi lahko testirali letne in zimske ampak bi morala biti oba avta enaka z enakimi dimenzijami gum pa tudi razmere pri nas niso zimske.

Me prav zanima kako bi se avto pri temperaturah in na mokrem pri ajd da re?em -5 do -10 stopinj ustavil z zimskimi oz. letnimi pnevmatikami in kako bi bil pri zaviranju vodljiv.

Se pa strinjam da je to tudi ena velika marketin?ka fora. Prouzvajalcem je pa fajn ker folk na veliko sezonsko gume kupuje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimski ?korenj?ki
Napisano

hehe...ne vem no...tale test je bolj tko tko...poglejte v kak?nih pogojih so testiral...pa ok...naj testirajo kerer druge gume vi?jega ranga.

npr. me prov zanima kako bi se obneslo ?e bi zaviral 100 km/h na mokrem pri -7 al pa -10 (seveda soljeni cesti) in kako bi se ustavil z zimskimi gumami kako pa z letnimi gumami. oz 50 km/h pri zasne?eni cesti (beri tam do 5-10cm snega) na asfaltni podlagi pri temperaturah v minusu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zeeelo poceni olje
Napisano

Meni en mej?ken tudi papca tega valvoline-a, tam okoli liter na 12 tiso? <_< , sedaj ga bom imel drugi? notri pa bomo vidli, ko sem avto dobil so bla notri olja ala proton, ina,.. ipd. jajca.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zeeelo poceni olje
Napisano

Verjetno je za kak?ne starej?e avte ok, samo zemir v GT-jko ga ?e zaradi preventive raje ne vlival :blink:

Samo kaj pa ve?, lahko da se pri drugih znamkah ime dosti pla?a kvaliteta je pa tudi tam tam...ne vem, a mogo?e obstajajo kak?ni linki testov seveda neodvisnih laboratorijev oz. kaj podobnega?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

izku?nje z mazdo 323 1.3i 90
Napisano

Samo si primerjal avta katera po zelo zelo veliki verjetnosti ne dobi? za isti denar. Mislim da ima 323 podoben letnik en na? uporabnik in bo napisal kaj pa kako o njej. ?e ima? denar in bi raje imel mlaj?i in mo?nej?i avto z realnimi kilometri (pri tej omenjeni hondi) z znano preteklostjo bi se kljub vsemu jest osebno raje odlo?il za Hondo kljub 30tisto? dra?ji registraciji na leto (?e malo razdeli? je to manj kot 3 jurje na mesec).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zimske gume
Napisano

jest sem lansk let v btc-ju obra?al (po parkingu) ?e predno je pri?lo polovico forumovcev iz avtomobilizma :) ...mam sre?o da ga mam ?ez cesto, in policaji so se mimo peljali in nobeden ni ni? te?il. Bom vidu kaj delajo matadorke :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.