Skoči na vsebino
Remus in konkurenca!
Napisano

Dost dobra varianta se mi zdi, srednji lonc ven in namest njega samo direkt cev, pa naj bi biv glih prijeten rezek ?porten zvok. Men se je taka operacija dobro iztekla in mam zdej alfa boxer zvok (u stilu 33ke al pa unih starih strojev)

Se spla?a poskusit!

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Remus in konkurenca!
Napisano

Ja sej, ker da je pa zvok od Boeinga ko vzleta, brzina pa od bolhe, ki stoji ob cesti, to pa ne gre skupi (to je blo v mojem primeru :)))

Je pa tut dobra varianta da je avto ?ist tih, pol pa samo sune mimo raznih dere?ih jajc in ostale ?are! :)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nosilci 323f kaj naj naredim?
Napisano

Spredni odbija? je biv 65 Pre?ernov, pol pa ?e barvanje kokr pa? nanese, zadn pa itak ni n? posebnga in je biv 25 (samo podal?ek), pol pa pragovi so bili 25 jur?kov plus barvanje, homolomo pa je 14.400 SIT in ni taka panika. Se pa spla?a neki vlo?it se mi zdi! :)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Remus in konkurenca!
Napisano

Ja jz sem tut tisto pol po ene 3 tednih dol ruknu z najve?jim veseljem pa pol smo original zadnji lonc nazaj gor dal in pa namest tadruzga lonca (na sredin podvozja avta prbli?no) smo dal pa samo direkt cev in s tem sem dobiv glih taprav zvoka, kakr?en je men v?e?.

Sicer pa na mazda forumu najbr? ni dobr povedat kak?en zvok je zdej to: :)))

To je zdej totalni alfa boxer sound, kar pomen generacijo 33-k al pa 75-k in men je ta zvok najlep?i sploh od avtov, pa tut fajn ko je glih prov glasen in pa ne preglasen, ker original zvok od tele mazde je pa: smrtonosna ti?ina :) in to pa glih ne pa?e zraven avta s 131 KM a ne?!

Ja pavrful pa je biv najbr? res za manj?e konje narjen in pol ni pasal na mojo mazdo glih v stilu: "kokr ata na mamo!" :)))))))))))))))))))))))))))

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Remus in konkurenca!
Napisano

Mene pa zanima, ?e je kdo imel al pa ima ?e kak?en po?ten avspuh na svojmu konju?

Jaz sem mev na moji 323 f neki cajta Powerfulla, en ovalni model, pa naj bi biv edini, za kerga se ne dobi papirjev oz. se ga ne da atestirat, no in mi niti ni blo ?udno zakaj papirji zanj ne obstajajo.

To je blo tolk hrupa da bogpomagi, plus to da k sm vidu polcaja sm se dobesedno skril v zavetrje za unim pred mano, sli?al se je pa ?e kak?ne 2km preden sm pri?el na cilj. Dobil sem ga sicer ful pocen (rablenga za 6 Pre?ernov), pol je blo ?e neki predelave, da smo ga spravli gor. Sicer pa A3M prodaja tako robo po 20.000 SIT.

Glavna ugotovitev je pa bla da ne sam da ful ropota, ampak se tut avto komaj premika, kar pomeni da ga je ful du?il (original imam 2 izhoda na koncu), zdej pa je mel kar naenkat samo enga, pospe?ki pa so bli tut bl kurnk (10.5 s do 100 kmh), kar me je precej razo?aral.

Kolega je imel isti tak avspuh na Meganu kupeju 1.6 90 KM in glih un lep ?portn zvok, pr men pa pa? 40 KM ve?, pa loh oglu?i? v pol ure, edina dobra stran je bla ko se mi je po avtocesti ?e preventivno vse umika. Jebiga pa? rde?a kripa pa nizka, pa ful nek ubijalski zvok, pol ne vem na kaj so pomislil, ?e posebi ?e se je bli?al s primorskega konca po avtocesti. :))) No pol pa sm temu Meganu dal ?e moj avspuh in ma zdej na vsaki stran enga, pa ?e vedno zvok ?ist lep in v mejah normal. Zgleda da je res fora v tem kok konjev ma avto, pa tut mal od original loncev in njihovih krivin al kaj?

NO zanimajo me va?e izku?nje glede raznih ?portnih loncev in hrupa,

kar pa se mene ti?e pa vam Powerfulla na kakih mo?nej?ih motorjih mo?no odsvetujem!!!

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slaba nafta
Napisano

Jz sicer ne maram dizlov, sam ta komentar se nana?a na generacijo dizlov v stilu Golf II, ko je res samo tresl pa ropotal pa nikakor n? od n? od njega.

NO u?eri sm vozil od gospodi?ne Korso CDTI 75 KM in je res precej tiha stvar pa tut vle?e solidno, da ne re?em da je poraba res sme?no nizka. Predvidevam pa da Mazda v tehniki za Opelico zihr ne zaostaja, pol teli va?i "traktorji" res ne morjo bit zgre?ena investicija! :)

Je pa res da sem ugotovu da po?teno sune od ccca. 2.200 pa do nekaj mal ?ez 3.000 obratov, pol pa je treba ?altat in naslednjo prestavo v iste obrate, ne vem kako pa je treba rokovat s traktorjem mejd in Japan!

Ful pa ne maram lastnikov TDI-jev koncerna VW, audi in ostali ?morn, ker ko pa je en tak na prehitevalnem pasu, se ti pa ne umakne nikol ve?, ker je pa? dosegu svojih 190 al pa mal ?ez in to je to. Ma sploh ne ?tekam teh zakompleksancev, ker men je glih scena ko vidm da je en bol nor od mene in pa predvsem hitrej?i.

Npr. enkat ko sem jahal konja do konca, cca. 220 kmh, pa uleti rumen M3 do fula po gasu, sem se mu z veseljem umaknu, pa gledu kako je zdej to ?udo! :))))

Sori mal sem se preve? v?ivel v temo!

Aja sej nafta pa je res slaba :))

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kateri Mazda-mehanik je O.K.?!
Napisano

Ja tale Cruzer ne vem kdo je, je pa bla tale bele barve, pa se mi zdi da je bla ?e ne dolg tam na parkingu pr mehankarju, kar pomen da je biv lastnik kar precej cajta brez konja :))

Zdej pa ma ta majstr eno oran?no supro parkirano pred vhodom, v stilu hitri in drzni.

Z mazdo 323 GTR 4wd pa vem da je v?asih dirku, pol sem mu tut mal te?iv naj mi motor mal oja?a, sam mi je to komplet odsvetoval, ko je vidu kak?na je ?e zdej pri 131 KM vo?nja, pol z mo?nej?im motorjem pa bi bla ?e prva vo?nja - zadnja! :))) NO blo bi tut kar nekaj stro?ka!

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ja pol ga bo res treba mal polep?at, pa tut loh ti dam kak?no idejo glede tega, zdej odvisno kok si prpravlen vlo?it. Se pa spla?a, ker loh avto res dobr zgleda in marsikdo na koncu ve? ne ve da je to ena 323f, stara 130 let. :))

Mal si poglej na:

http://www.pakfeifer.at/mainenglish.htm

Take mazde po mojem ?e nisi vidu?! :)))))

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 - crash in (ne)kakovost pleha
Napisano

Ja pozim zna bit v?asih res kriza s tem peskom in ostalim jajcem. ?e najbol scena se mi pa zdi ko se zima kon?uje, ker teli cestarji majo o?itno normo kok peska pa soli morajo potro?it v sezoni, pol pa ?e ga premal porabjo ?ez zimo, ga je pa? treba stresat ?e takrat ko ni ve? potrebe in na konc so loh ceste kokr peskovniki, ledu pa nikjer! ;)))))))))

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Glih mal prej sem vidu tvoj oglas na avto.net-u. Mogo?e je pametnej? dobit te zadnje nosilce, pa ga pol prodat oz. pol se bi ti blo najbr? bol? vozit z njim ?e neki ?asa. No kokrkol samo ?e avto ni ?isto vozen ti bodo ceno zbijal da bo glava bolela, tko pa ?e nekaj vlo?i?, lahko pol tut neki ve? ven dobi??! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Popravilo blatnikov
Napisano

Je pa tle tut pravilo: mal dnarja, ?e manj muzke!

Tko da se ti spla?a par Pre?ernov ve? dat pa da je res orng narjen a ne?

Se mi zdijo pa ful ugodne variante za cca. 15-20 Francetov, pa bo pol avto spet tak kot se spodobi!

:ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 - crash in (ne)kakovost pleha
Napisano

Barva pa ni samo problem Mazde. Ko je blo glih govora o obledelosti barve, to je pri vseh firmah, ?e najbol izrazita pa je pri ?ivo rde?i al pa vi?njevi, to pa je pri cca 10 let starmu stroju loh ?e ?ist adio. Npr. vidl boste kak?n kao rde? avto, pa v resnic bo bolj roza, loh pa tut oran?en, odvisno na kero stran mu pa? potegne vse skup!

Metalne barve se mi zdi da so precej bol? kot navadne glede obledelosti, sicer pa pri navadnih polirko v roke pa je obledelost hitr stvar preteklosti. :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slaba nafta
Napisano

Ja sj Alesi pa Ferrari sta mela itak najraj? Agip kokr se spomnim.

Ne vem pa zakaj bi biv dizel ...., pa? za vsak namen je kak?en drug avto in nekdo ma raj? to, en pa neki druzga, trenutno so dizli IN, kermu pa niso v?e? ga pa ?e vedno ne kupi :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Oujeaa tuki so evropske cene goriv!
Napisano

Ja plin ni glih slaba varianta, ko se mal v kalkulator spusti?, je pa res da je za?etna investicija precej velka.

http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=34858

Na tem naslovu pa je ?e ful podatkov, ?e koga zanima, ker stvar je res vredna razmisleka glede na to da tale SLO bencinska ladja ?edalje bolj tone.

Nekje sem celo najdu podatek da znajo v Srbiji tole nardit za samo 150.000 SIT. No pol pa bi bla akcija res skoraj nujna?! ;)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj pa (na?) Kimi?
Napisano

Ja tisto zadnjo dirko iz 1994 mam ?e celo posneto, ko je Dejmona butnu v ograjo v Adelaidi, sicer si je naslov ve? kot zaslu?u, ni pa blo treba na ta na?in pridt do naslova, jebig....

Tisti pa ko trdijo da je ?uml najbol?i ?ofer, pa jz nism ve? tok sigurn, ker se mi zdi da bi mu znav bit glih Kimi? precej enakovreden, Alonso pa tut ni glih ?voh! Skratka mlada generacija trka na vrata oz. je ?e tle - in je hvalabogu re?ila ta ?port pred dokon?nim potopom v stilu Titanika. :jupiii:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ej gospodi?na, ne sme? tok hitro obupat, bomo probal kej narest glede tvojga stroja!

Tale majstr se imenuje Brane Poga?ar in ima delavnico na Vrhpolju pri Kamniku oz. to je prvi kraj ko se pelje? iz Kamnika proti Celju ?ez Tuhinjsko dolino in se za?ne takoj ko je konec kraja Kamnik (tam je bazen in Gostilna pod Skalco), sicer pa mogo?e ga najde? tut v imeniku.

Lahko pa greva en dan tut skupi do njega pa da se bol podrobno zmenta, kaj se da narest, ker on pa ima tele mazde res v mezincu! No sporo? mi ?e ho?e?, da greva skupi do njega!

P.S. Tale mazda se ti bo pa oddol?ila z lepo vo?njo (ko bo spet zdrava), tko da ne bit preve? :(((

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tlele pred Franclom (na balanci) je pa zdej parkirana mazda mx3 od na?e kolegice s foruma (se mi zdi da je Darja). Avto pa je zgleda v pikirancijskem stanju oz. ozna?en kot nepremi?nina in ima zadaj varnostni trikotnik na zadnji polici. Po mojem sem narobe vidu, ker to je blo pa prvi? da sem vidu mazdilaka ob cesti. :))

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj pa (na?) Kimi?
Napisano

Eh pa ta rde?i virus! :)))

Ja Kimica je pa res sme?en in totalno hladen, pa komi ga razume? kaj probava povedat! Sam zna pa srebrno kripo kar dobro pritisnt in ?e bi mu dali primerno kvaliteten material pol bi biv ?e letos prvak in to 105 %!

:jupiii:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Oujeaa tuki so evropske cene goriv!
Napisano

Ja teli na?i vrhovni politiki se z bencinom zihr ne bodo ?li bo?i?ka al pa dedka mraza, tko da cene dol najbr? ne bodo ?le ve?.

Dons sem se z enim starim divjakom pogovarju, ki ima S 320 meco (1994) in sm reku da kako pa kej bencinske itd. Pa mi je reku da ma itak avto nekak na plin narejen in da mu kuri tok plina kokr bi tro?il cca. 7 litrov bencina, no zdej pa se mi glih preve? ne sanja kako je to vse skupi izvedljivo?! Ker pol tale plin niti ni slaba varianta a ne, ker sicer bi pa tale stara kripa pila, da bi jo komaj sproti tankal!

:cheers:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tle v okolici Ljubljane oz. Vrhpolju (pri Kamniku) moram pohvalit majstra Poga?arja, ki kar obvlada Mazde in dostkrat tut ?raufa kak?no RX-7 al pa take stroje kokr je Supra, pred tem pa je predeloval Mazde za rejli sceno. Tut tale mazda by Sale (bela 323f GT BA), ki je na avtomobilizem.com je bla neki ?asa na njegovem dvori??u, ker je prej z njo Milosavljević dirku.

Tko da kapo dol, pa tut glede na ceno! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj pa (na?) Kimi?
Napisano

Ja precej ?alostno se mi zdi, da je nekdo realno drugi najhitrej?i, pa je vseeno lahko s pametno vo?njo (beri brez okvar) lahko prvak. NO men je ?e to dost v?e?, da se rde?i virus vozi nekje precej zadaj. :)) brez zamere, sam ?e od Senne, Hilla, Mike in do Kimi?a, vedno navijam za vse, karkoli ni rde?e - mejd in maranello!

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.