Kar ne morem recti za Mazdo, damo diski so bilinproblem na prvi petki, cx7 in sestki...
Ja to, da so mel zaen kurc diske notr. Vem, ker sosed jamra na polno. Pa je picajzelj. So ble pa tudi debate na forumih okoli tega... No more quality at all..
Ja, saj tut potrebe nima. Pri prvi sem probal za hec ve?, in se je zgodilo to?no to. Pri drugi sem se tukaj ustavil, ker mi je en foruma? (ne tukaj) svetoval neko optimalno nastavitev za konkretni PB.
Ma, na?eloma ne sme, zato ima? jakost za nastaviti. Nastavitev ima mislim da 16 stopenj, jaz sem nekaj ?asa uporabljal na 6ki, in kasneje ?e na 9ki. Ve? pa nisem ?el.
To mam ?e dolgo, najprej na prvi ?estici, pol na drugi, in zdej na tretji Pove?e? tam na konektor na skupni vod in to je to. Potem uporabi? potenciometer za nastavitev jakosti.
Danes zve?er bo avto s5 ?vical, bo treba prikolico vle?t na morje, pa da vidimo v kombinaciji s PB
jaz sem pa pozitivno presene?en nad trenutno (mojo) ?estico. Zvok motorja je skoraj nesli?en, zdej ?e ima? ?e malo glasbe na normalno jakosti, kot da ga ni. Se pa prijetno oglasi ko avto malce po?ene?. Pa ?e fino gre. Sploh z MAL Electronics ))
Bravo Zakaj je bil otrok v avtu? Kje pa naj bi bil?? Doma?
Mogo?e na cesti?
Malo zdrave pameti prosim..
Jaz pa ne?esa drugega ne razumem; zakaj je bil otrok v avtu? Zakaj ni bilo postavljenega trikotnika (ali dveh; sam imam 2 v avtu), zakaj si ljudje niso nadeli jopi?ev in ?li opozarjati na oviro (300metrov pred dogodkom in ne 15metrov).
Vpra?anje tudi ?e so poklicali na darsovo ?tevilko,da imajo avto v okvari in da naj pa? po?ljejo nekoga na pomoc ter naj zavraga pri?gejo obvestilne table...
Seveda,nihce o tem ne razmi?lja,potem so pa kot kure brez glave....
Varnostni trikotnik pa nekje po vsemi dopustniskimi torbami....
Nevem ?e je to ustrezen izraz...
Predvsem so zgarani, tovornega prometa je pa itak preve?, nadzor pa pomanjkljiv.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Francoz...pleh majo res pocinkan ja
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Povezava za deljenje
Deli na druge strani