Skoči na vsebino
Mazda Mp3 USB - XcarlinK
Napisano

Jest mam m6 2003 letnik pa mam isto narejen ta mosticek oz. Predelavo pa mi spila kot se zagre. Zeloo hitro bere usb kljuck in BT dela brez problema. Jaz osebno poslusam preko BT na telefonu. Kar se pa tice spomina si pa use zapomne. Lahko ugasnem avto pa vzamem usb vn pa ga dam nazaj notr pa bo predvajal naprej. Ob zagonu avta mi usb kljuck hitreje prebere kot pa cd... tako da takoj zacne razbijat :). Znamka vmesnika je pa denson. Kupljeno in vgrajeno je bilo pri orange audio.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LPG mazde
Napisano

Ja sej kar redno spremljam sam tako kokr je viper reku zgleda bo res treba na usake dva dni spremljat pa mal navit alpa odvit sraufek :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LPG mazde
Napisano

Jest sm lih to hotu vprasat. Dva dni nazaj sm nastavu da je na 7s padla ena kaplca. Dona pogledam pa na usake 4s. Zna bit to ksn problem ? More bit striktno od 6-8s ena kaplica ? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LPG mazde
Napisano

Jest sm meu na zacetku jlm katerega sem kupu pri majstru kateri mi je montiral lpg. Ko mi ga je pa zmanjkalo sem pa uzeu od Molly. Drgac pa ce se bomo znal zmeniti pa ce se bo narocilo tole preko ebaya se priporocam :).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3, hrup in pi? vetra
Napisano

Men gre isto to na kurac sicer mam 1. generacijo ?estke. Dolgo ?asa sm mislu, da mi tekamen?ke me?e v pragove dokler potem dejansko nisem zamenjal te plasti?ne za??ite, ker mi je ena shodila pa je ?e zmeri isto :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

izdelava avto prevlek
Napisano

Meni je delal mesec nazaj avtotapetnik ?eleznik.. mi je zamenjal pene.. vse oblekel v usnje.. vzorce in sive pa kakor sem hotel... v moji temi od avta imas slike.. ce te pa kaj vec zanima slucajno, pa napisi na zs.. :)

zelo dobro ti je zrihtal :prstgor: upam samo, da te ni po?teno udarilo po denarnici :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

To je ze use res Zmaj sam clovek se je znasel in ve da ce bo malo ceno spustil da bo s tem pridobil vec strank. Za razliko ko majo ostali ceno 1500 potem pa poslem povprasevanje pa mi odgovorijo, da sm lih na akcijo naletu pa da je cena 1.100e pa take fore. Isto ma nas pelko mal spusti ceno pa ma razne popuste pa gradis menjava gum ravno zaradi tega, da cik vec folka privabi. Pa ali je zaradi tega njegova kvalitet dela slaba ? Bi moral peljati enmu dragemu mehaniku da bi bilo delo " kvalitetno" ? Ravno nasprotno, Simon naredi kvalitetno in ugodno. Sam cajti so tezki zto pa usi spuscajo cene pa usaj pridobi stranke. Je ze res, da bo toliko vec moral delati ampak bo pa usaj skos imel stranke :). Pac jebiga delat jw treba :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Evo, ?e koga mika predelava na LPG :P

http://www.kuponko.si/varcno-in-okolju-prijazno-kar-95-popust-na-vrednostni-bon-v-visini-900-eur-za-vgradnjo-avtoplinskega-sistema-za-4-valjne-bencinske-motorje-2-letna-garancija-pri-avto-plin-primatea

Jest sm osebno pri temu predelal dobro leto in pol nazaj pa zaenkrat (trkam na les) ni? posebnih problemov :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nevarni servo volan na M6
Napisano

Ta problem pomojem sploh ni tako "redek" mojmu o?etu se je to isto zgodilo in to na avtocesti, vendar je na sre?o varno ustavil na odstavnem. Simonu sem to omenil in je samo neke nastavitve volana nastavil na 0 in od takrat se zaenkrat ?e ni ponovil omenjen problem. Upam, da tako tudi ostane.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avtoakustika
Napisano

Jest mislm, da bo? najceneje skozi pri?el, ?e bo? naro?u prek ebaya, ker ?e mene pra?a?, jih tle u sloveniji isto iz dol narocijo sam da jih za dosti drazje prodajo. Jest osebno sem narocu tegale k ma se BT vmesnik in lahko ravno tako preko BT predvaja? glasbo in tudi prostoro?no telefonira?. Problem je biu samo, ker je bila potrebna ?e predelava vezja pri avtoradiu, ker nej bi kao meu radio neko blokado.. Skratka use skupi sm kupu preko orange audio pa so mi tudi zmontiral in predelal vezje. Dal sem pa use skupi okoli 180e. Se pa da priti skozi dosti ceneje, ?e se ?e malo pozanimas :)

Mam pa mazdo 6 2003 letnik

http://www.orangeaudio.si/dension-gateway-lite-bt

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.