Hvala. Glede cene sem se pogovarjal s servisom in bi jo vzeli za 20000 do 21000€ ce dam zraven se zimske gume na platiscih, potem bi jo pa prodajali za 22500 do 23000€. Pa sem nastavil 23400€ 400€ rezerve. Ni mi sila za prodajo, če do petka negre bo ostala do konca ne glede na moj križ pa če bom po štirih šel not😁😁 ves to je tista prodaja ko prodajaš pa zraven moliš da ne prodaš 😁😁😁
Ja zanimivo, dizli so novi dražji cca 10%, rabljeni pa podoben procent cenejši od bencinarjev. 🙃 Se pa vsaj ve zakaj. 😁
Baje, da imajo lastniki temnih avtov večjo možnost nesreč kot svetlih. Tako imajo lastniki črnih vozil celo 16% večjo možnost trka, temno sivi in rjavi so takoj za njimi. Najbolj "varni" v prometu so beli avto. In rdeči.
Manjši kot je ET, bolj gre ven kolo proti blatniku(bolj se poravna z blatnikom 😊)
Se pravi, če daš namesto originalnih ET 50 recimo ET 42,bo guma za 8 mm bolj ven proti blatniku. Kariolca bo z ET 50.😊
Recimo, za primerjavo, jaz imam širino feltne 8,5" za gume širine 245. To je kar 38 mm več kot 225. Na začetku sem imel gor tudi gume širine 225,a so bile kar raztegnjene.
A se da vozit tudi tako. 😊
Original mazdine 19" so širine 7,5" pa so tudi gume gor širine 225.
Glede zamika imaš prav. 👍Narobe sem si predstavljal. Tole sem našel, da si človek lažje predstavlja:
225 je max širina gume za 7J platišče, ni idealno, ampak znotraj mej. ET45 pa pomeni da pride platišče bolj ven, ampak kolikor se spomnim ima tudi @Alex ET45 17col in ok.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Ja zanimivo, dizli so novi dražji cca 10%, rabljeni pa podoben procent cenejši od bencinarjev. 🙃 Se pa vsaj ve zakaj. 😁
Povezava za deljenje
Deli na druge strani