No sam po 14 dneh voznje z Dunlop zimskimi (naprom Bridgestone letnimi) opazam da so bridgestone res slabe. Se mi zdi da ko je letna popuscala, dunlop se cisto lepo drzi in nimas niti malo obcutka, da bi avto zdrsnil. Sploh cesta podlipa -> smrecje (kdor se je peljal ve da je cesta RES gladka) je razlika kot noc in dan. Kadar sem malo bolj dinamicno vozil res nisem imel najbolj zaupanja v bridgestone, sedaj z dunlop je zgodba cisto drugacna.
Imam pa rahel problem. Nekako voznja ni tisto cisto smooth in mirna. Ne da trese, ampak kot da bi vozil po rahlih grbinicah. Sploh tam pri okoli 80-90. Razmislam da bi sedaj po dobrih 500km peljal se enkrat centrirat.
Ja, če ti trese sam pri določenih hitrostih je problem v centriranju. Recimo do 80 je okej, potem je vibracija, potem nad 90 pa spet okej. Verjetno se potem spet pri neki hitrosti ponovi. Pejdi centrirat.
Evo zamenjal brisalce. Iz Aerotwin sem dal gor originalne mazda. Brišejo boljše vendar imam še vedno neke čudne sledi na steklu, ki izgledajo kot en premaz. Predvidevam, da moram razmastiti steklo a kaj. A bo sredstvo za posodo dobro ali svetzjete kaj drugega?
Mogoče imaš samo od voskanja? Priporočam da počakaš par dni dežja. Drugače pa časopisni papir zmečkan dela čudeže.
Odvisno. Jaz sem jih dobil zraven,tako, da jih imam sedaj cel vagon doma. 😊
Na žalost imajo sedaj vse znamke oem feltne "made in china". Pač racionalizacija.
Ravno pred par dnevi mi je nečak pokazal njegove 20" na bmw x5, ko je montiral zimske, in so prav tako made in china. 😊
Okej štekam, potrebno torej preverit.
Zdej malo gledam te konfiguratorje, iskreno ne vem kaj je razlika med GH/GJ 6ko. Kaj ta oznaka pomeni? Obstaja namreč 2013-2018 letnik GH ali GJ, obe sta 192 konjski. Kaj je fora?
Jaz sem že skoraj naročil 19ke...pa sem klical na mazda pooblaščenca da preverim še tam cene in mi model isto reče "vzami raje 17 za zimo". In zdej spet nevem kaj bi.
Dans ponoč se mi je utrnila ideja, namreč imam še letošnji BON21, ki jih je potalala naša vlada. Na začetku so govorili, da lahko to unovčiš tudi za automehanične storitve. Ali kdo ve, če lahko to porabim pri nakupu gum? Ali pa če je kdo že to nucal pri nakupu gum?
A ima kdo izkušnje s Kumho letnimi gumami, ki so pol cenejše od Michelink?
Mišelinke so super gume ampak mene jezi, ker se prepočasi obrabijo. No če delaš veliko km je super, če delaš pa povprečno, boš pa gumo moral metat stran po 5ih letih zaradi neuporabe. Preprosto mi zato ne odtehta cene. Janez, kaj si dal ti sedaj na 6ko? Ali imaš 19 zimske?
Pnevmatike 225 45 R19 96V osebna vozila zimske po zelo nizki ceni na LiderPnevmatik · Brezplačno dostavo · Gume internetna prodaja pnevmatik · Razvejana mreža montažnih servisov po Sloveniji.
170,49 komad
Bridgestone LM005 so mi načeloma bolj všeč, ker so boljše v vseh pogledih razen v snegu, ampak so 195,88 komad
Dobesedno samo voda jih nese, pa bi bile v "zelo priporočljivo".
Lastniki mazde 6, ima kdo 19 col zimske? Razmišljam, da bi vzel 19 zimske, ker je pri 17 col tako ali tako isto široka guma (225). Kako se obnese v praksi (in katere gume imate)?
Kolikor sem preletel teste, je najboljša cenovna izbira za 19/225/45 96v Vredestein Wintrac Pro. Ubistvu je guma super po specifikaciji za 17 col, če se ne bi tako obrabljala.
Na avtoplus Koper se prodaja zanimiva 6- ka, dizel, revolution top. Ohranjena je v nulo, lak kot nov. Je lepa, črna z črnimi feltnami. 👍
Sem klical prejšnji teden. Uvožena je iz Italije, lak je pa kot nov zato, ker so jo barvali - poškodbe od toče. Imam namen da jo grem gledat če se pojavi še kakšna v tistem primorskem koncu, da se ne vozim za samo en avto.
Danes sva z sinom na sivki, (stari 6-ki), zamenjala gume z zimskimi. Ker študira v Ljubljani nikoli ne veš, kdaj bo tam začelo snežiti. Tako da mislim, da sem prvi to postoril. 😊
Ha, pa sem jaz menjal pred tabo 😛 Sem imel letne že tako zlizane, da sem rekel da ni za reskirat pri teh nizkih jutrih, nikoli ne veš kdaj treba zavrt na 0.
Klicov je bilo 9 od tega 4 resni, eden je danes tudi prišel pogledat, vendar kot sem že omenil se nebo prodala. Med resnimi je tudi bil eden naš član na forumu. Ta najbolj zagret je bil pa z Velenja in je ponudil celo 24000€ ker striktno išče tak avto s takšno opremo in motorjem.
Sej si hitro povezal kater forumaš je bil, če je najprej tukaj vprašal a jo kdo pozna. Evo na koncu vsaj vem, da v tem trenutku v slo obstaja vsaj še nekdo, ki ga zanima taka bencin šestica kot mene.
Je kdo že kupoval gume na liderpnevmatik.si? Kakšne izkušnje?
Jaz. Vse okej, plačal s kartico preko spleta, potem pa je mislim da GLS pripeljal čez 3-4 dni. AMPAK PAZI, ker ko kupuješ gumo tam piše če je star dot ali pa rastavni eksponat, ker prodajajo tudi takšne. Moraš pogledat da je frišno stanje. Poglej recimo moj screenshot. Tako da previdno z naročilom, drugače pa zelo zadovoljen in bom še tam naročal. Oni ceno prilagajajo trgu, tako da lahko cena niha iz dneva v dan in lahko dobiš ugodno ponudbo.
Baje, da imajo lastniki temnih avtov večjo možnost nesreč kot svetlih. Tako imajo lastniki črnih vozil celo 16% večjo možnost trka, temno sivi in rjavi so takoj za njimi. Najbolj "varni" v prometu so beli avto. In rdeči.
Aveš da sm tako z veseljem prebral tvoje opažanje, da sm samo čakou, kdaj bo rdeča omenjena. 😆😆😆
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vsakič ko se ura menja togglaš ta checkbox.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani