Skoči na vsebino
Sprememba cene goriv
Napisano

10 centov razlike pri litru pa je ?e kar konkreten prihranek, npr. 70litrov to?i? in je 7? v ?epu. Raje jih imam jaz kot Petrol. :harhar:

petrol je pa tazadna firma, ki mu dam zaslu?it... -_-

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kak?na se vam zdi realna cena za tole Mazdo?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=788895...%201.8%20i%20V6

u jebemti, glede na prefurane kilometre, pa ?e tak dober zgleda u ?ivo, ko na slikah bi jur?ka pa ?e lohk bla :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RX-8
Napisano

Ve? da poznam :) Druga?e sm pa center Celja ;) Se vozm s kolesom gor po savinjski velik pa tko :cheers:

Sporo?i pa gremo po?ekirat ;) Kaj bomo zdej RX8 al Mazdo6 :P Ker za Eclipsovo me ne rabi? zraven samo kupi? ;) Ostale pa tko... Fajn je da je SLO avto in vsaj pribli?na servisna zgodovina... Lahk tut komp pa tester zram vzamem pa pogledama srce bolj podrobno ko na u? pa uho :punk:

Sej ja, po savinjski se furas, pa sam mim letis :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RX-8
Napisano

Realne, druga?e se sploh ne prodajo. Kdo bo pa dal 8000? za 10 let star avto, ki pije 13l+, zavarovanje je v najvi?jem razredu, motor je pa v dosti primerih samo vpra?anje ?asa.

Vsekakor pa kupi mo?nej?o verzijo, zavarovanje je isto, poraba ista, menjalnik je 6 stopenjski pa vsaj nekam se premakne avto.

Drugac so ble pa tasvohne manj problematicne, kar se motorja tice ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

V?igalni kabli
Napisano

Ja itak!

Jaz "ku sem ?tromar" sem pa enkrat na terenu ostal z praznem akumulatorjem od opel kadeta. In kaj zdaj :zvizga: Slu?ajno sem v prtlja?niku imel dva 12V 7.2Ah akumulatorja in 15 m kabla 2.5mm2.

Akumulator?ka sem zvezal vzporedno in povezal z kablom na akumulator od kadeta. Po?akal 2 min. in v?gal :prstgor:

Ampak, tega nikar ne po?nite z va?imi vozili :jezicek:

Hehe, verjetno so ti kabli zgledal skoraj kot varovalka :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovenski avto leta 2014
Napisano

Enako, ravnokar sem ji oddal ?e enega. :D

Ostali pa ?e vedno lahko glasujete na naslednjem linku in glasujete lahko VE?KRAT, vzame vam pa postopek le nekaj sekund;

http://www.amzs.si/si/356/429/Izberite_Slo..._leta_2014.aspx

Lohk glasujes veckrat, ampak pazi, samo 1x na teden ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Jst bom pa zdele sko?u na ?ik prevert teko?ine pa nalit zimski vitrex da ne bo zmrzval.

Ko smo ?e pr tem ... katerga vi uporabljate? Po mo?nosti 5L ali ve? za racionalne pare pa da ne zapaca celga sistema z cevkami in tko. Sm na prej?nem avtu mel problem z zapacanmi ?obami z nekvalitetnim ?istilom.

Al dajem Petrolovga, al pa cheap lidl varianto :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Hah, bej?, bej? ^_^ Jaz sem imel samo enkrat S3 gor in lahko re?em, da v snegu je super (po ob?utku bolj od UG 8), v suhem in de?ju pa... bi raje ?el pe?.

se podpi?em, sam sem jih ?ou menjat, 4 leta stare profila ?e nekje 5-6mm (ena je mela celo bulo), pa me vulkanizer upra?a, ?e jih bom obdr?u? Pa sm reku, da te ?e nove niso dobre pa se je sam nasmehnu :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Stara cesta proti ?tajerski itak sameva pa ?e polno lepih ovinkov je med Blagovico in Vranskim (ali pa po Tuhinjski?), potem gre? lahko na Velenje in proti Dobrni gume radirat (ali pa od Mislinje proti Stranicam), potem pa ?e en lep del od Vojnika proti Slivnici... pol si pa ?e itak v 02 regiji.

js se vedno vozim po stari :D dobr ti pozna? na?e konce :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.