Ve? da poznam Druga?e sm pa center Celja Se vozm s kolesom gor po savinjski velik pa tko
Sporo?i pa gremo po?ekirat Kaj bomo zdej RX8 al Mazdo6 Ker za Eclipsovo me ne rabi? zraven samo kupi? Ostale pa tko... Fajn je da je SLO avto in vsaj pribli?na servisna zgodovina... Lahk tut komp pa tester zram vzamem pa pogledama srce bolj podrobno ko na u? pa uho
Realne, druga?e se sploh ne prodajo. Kdo bo pa dal 8000? za 10 let star avto, ki pije 13l+, zavarovanje je v najvi?jem razredu, motor je pa v dosti primerih samo vpra?anje ?asa.
Vsekakor pa kupi mo?nej?o verzijo, zavarovanje je isto, poraba ista, menjalnik je 6 stopenjski pa vsaj nekam se premakne avto.
Drugac so ble pa tasvohne manj problematicne, kar se motorja tice
Jaz "ku sem ?tromar" sem pa enkrat na terenu ostal z praznem akumulatorjem od opel kadeta. In kaj zdaj Slu?ajno sem v prtlja?niku imel dva 12V 7.2Ah akumulatorja in 15 m kabla 2.5mm2.
Akumulator?ka sem zvezal vzporedno in povezal z kablom na akumulator od kadeta. Po?akal 2 min. in v?gal
Ampak, tega nikar ne po?nite z va?imi vozili
Hehe, verjetno so ti kabli zgledal skoraj kot varovalka
Jst bom pa zdele sko?u na ?ik prevert teko?ine pa nalit zimski vitrex da ne bo zmrzval.
Ko smo ?e pr tem ... katerga vi uporabljate? Po mo?nosti 5L ali ve? za racionalne pare pa da ne zapaca celga sistema z cevkami in tko. Sm na prej?nem avtu mel problem z zapacanmi ?obami z nekvalitetnim ?istilom.
Hah, bej?, bej? Jaz sem imel samo enkrat S3 gor in lahko re?em, da v snegu je super (po ob?utku bolj od UG 8), v suhem in de?ju pa... bi raje ?el pe?.
se podpi?em, sam sem jih ?ou menjat, 4 leta stare profila ?e nekje 5-6mm (ena je mela celo bulo), pa me vulkanizer upra?a, ?e jih bom obdr?u? Pa sm reku, da te ?e nove niso dobre pa se je sam nasmehnu
Stara cesta proti ?tajerski itak sameva pa ?e polno lepih ovinkov je med Blagovico in Vranskim (ali pa po Tuhinjski?), potem gre? lahko na Velenje in proti Dobrni gume radirat (ali pa od Mislinje proti Stranicam), potem pa ?e en lep del od Vojnika proti Slivnici... pol si pa ?e itak v 02 regiji.
js se vedno vozim po stari dobr ti pozna? na?e konce
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
eni si zrihtamo to za en pir
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani