Skoči na vsebino
Pomoč pri nakupu Mazde 6
Napisano

Hvala za odgovor, res je najbolje ampak nepoznam nobenga, da se razume tudi jaz se ne veliko so mi pa zelo u?e?.

Tega se tudi bojim, da ga ne kupim pa da mi crkne turbina sklopka ali vztrajnik.

A bi mi dovolili do podatkov o mazdi ?e bi prinesu ?tevilko ?asije.

BI, na uradnem servisu se da vpogledati v DSK - digitalno servisno knjigo

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomoč pri nakupu Mazde 6
Napisano

Sudo, preveri v kak?nem stanju sta sklopka in vztrajnik ter turbina, ker tole so kilometri ravno primerni za kak?no ve?jo menjavo (Pelko pravi, da menjava vztrajnika navadno nastopi med 180 in 250.000 prevo?enih, razen seveda v primeru ultra-relacij, ko zdr?i lahko krepko ve?).

Sicer pa najbolje kak?ne ma?ka za Mazde dizle vzet s seboj, da se ne naserje? z nakupom.  :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2.0. bencin
Napisano

No evo, pa sem tudi jaz danes zaaral svojo mazdo :)

Gre se za tale avto http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10383792&show=1&avto=Mazda%20Mazda6%202.0i%20TE%20Plus%20-%201.%20lastnik

Sicer sem iskal enoprostorca oz karavana, ampak ko sem ?el tole ?estico pogledat mi ni dala miru :)

?estitke in kmalu sre?no vo?njo!  :ouje:  :zoom-zoom:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2.0. bencin
Napisano

Kaj pa vem, avto bi mogu ?e kr fajn pokurit, da se ta kolobocija spla?a? 400 evrov ni tok malo.

Sent from my A510 using Tapatalk

A dava podatke na papir? :)

(recimo moja trenutna 2.5 V6, pa da govorimo zelo na "okroglo", da privar?ujem na 100km samo 4?, je to v 1000km 40?, v 10000 pa ?e 400. V dobrih dveh mescih sem jih prevozil recimo 7.000.  :zvizga:

je pa 400 drobi? napram stro?ku ?e ene vgradnje, komaj cca. 1/3 zneska 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2.0. bencin
Napisano

Aha, tisto belo karavan. Kolik?na je pa bila kon?na cena?

Me pa zanima, ?e ima smisel tak avto predelat na plin, ker ?e mal pazi? ma? lahk komot pod 8l porabo?

Freak, jaz kot dolgoletni LPG uporabnik vedno izpostavim 3 postavke oz. spremenljivke, ko gre debata o smotrnosti predelave na LPG.

- koliko letno prevozi?

- koliko ?asa naj bi bilo vozilo ?e pri hi?i oz. koliko km-jev

- kolik?na je potro?nja goriva (zdaj/potem) in kdaj se investicija povrne

*ni odve? poudariti, da LPG sistem v vozilu nikakor ni zabetoniran vanj in se ga v cca. enem delovniku prestavi v drugega (?e govorimo o 4-valjnih vozilih), prenos pa stane ponavadi okrog 400?. No in s tem se matemati?ni izra?un spet nekoliko zakomplicira oz. gre v plus predelavi na LPG in var?evanju po njej.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2.0. bencin
Napisano

Ja tisto z oglasa k je ?e predelana na LPG

Se vidimo na Verov?kovi, na tankali??u LPG-ja.  :D

P.S. Za 8000km pa je prov hecno, ?e so se lotili prirejat stanje prevo?enih na ?tevcu.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ce bos klical kot POZNAVALEC, ne pozabi omenit, da si oglas zapazil na avto.net :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.