Sorry ne bit u?aljen ampak ?e tele himne ne pozna?..... Metallica - One
Aja pa ?e en plus - datum vle?e direktno preko aplikacije telefona. Da bi fantje tole ?e povezali nekak da na telefonu vidi? Geolokacijo potovanja ala runkeeper bi bila zmaga
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jaz sem dal pravo ?arnico PowerLED (z ventilatorjem in hladilnikom) v motor, in so mi sedaj vsi BMWja?i fov? ker je 3x bolj?a od njihove tovarni?ke, to res sveti in ne moti drugih.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Razmi?ljam, da bi klasik lu?i na 5ki.pa 6ki komplet zamenjal z LED. Pozna kdo tole zadevo iz Avstrije? Sem dobil. Ponudbo na avto 96? za komplet dolge-kratke-meglenke. http://erfolgled.com/sl/domov/
Poslano z mojega STF-L09 z uporabo Tapatalk
ne kompliciraj pa daj samo pravo LED ?arnico
Zadeva deluje lepo, posnetki bodo pa sledili, ker se ?e lovim. Namre? se vse preko aplikacije nastavlja, in sem imel standard definition vklopljen ne (kao) HD, posnetki so tako slabi, poleg tega ni vseeno kako jo obrnes, torej so na glavo
Prvi nonHD posnetek, in screen capture, lahko pa gleda? v ?ivo na telefonu, kar pomaga vsaj pri nastavljanju kamere.
Poraba bencina plina gor dol, ker ko se nekdo odloci za taksen avto mora vzet to v zakup. Bolj so zanimivi drugi stroski ki nastanejo ob uporabi..a to pitjem olja drzi, al kaj?
meni ni ni? pila, pa tudi to 'mala poraba' s plinom je za lase privle?eno 12L plina pa 1L benza na 200km ni malo
Moja je imela 300k pa nic ni pokalo ? Tudi pri drugi generaciji (se) nisem opazil, da bi karkoli pokalo pa imamo dve pri bajti. Kaj tocno naj bi pa pokalo ? Ko gres v ovinek ?
Kok mas kil?
Tudi jaz sem dobil pismo za vpoklic glede voznikovega sede?a in sicer naj bi se zamenjal ali oja?al mehanizem za dvig sede?a, Po novem letu so rekli naj pokli?em ker morajo naro?it dele... ?e zmeri me pa mu?i tresenje pri zaviranju z ma?ino avto se v celoti strese. Nosilci so dobri sklopka tud ne drsi res pa da bolj na vrhu prijemlje. Ima kdo kak?no idejo kaj bi lahko bilo? Bremze so ok ker ?e samo z njimi bremzam tresenja ni...
znane so napake na rokah....par mandeljcev je to zrihtalo tukaj
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tako to izgleda, in zakaj ne morem imeti ve?je....panoramsko pove?ano vetrobransko steklo, senzorika itd itd
S tem ozvocenjem je dolocena muzika spet neizogibna...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani