hmm...lahko da je ista, ker kot vem se je ena rde?a s 84k prodajala za 850k in potem je za 2 tedna zginla in se je tale pojavila s ceno 1mio-spet rde?a s 84k in sedaj je cena ?e ni?ja, zato me je zanimalo glede prometne, ker ?e bi bil lastnik dalj cajta potem vidi? da je prometna tud stara npr. 5 let, sam si pa rekel da jo ima 1 mesec in to ti je ?e mal tko tko, no sej, ?e je avto 1a in porihtan kot je treba potem ni panike
M-fan a ta avto prodaja ?vercer? ker sem jo videl (nevem ?e gre za isto) pred parimi mesci za 850k potem je bla cena 1.mio + druge fotke...ipd., si kej pogledu v prometno pa to?
Druga? je pa f-ka zakon ..samo ji res kak?nih 10-15 konjev manjka, ampak teh itak ni nikoli preve?
Jah, ?e ?e mora? pobegniti je najbolj da lu?i ugasne? in dolge pr?ge? (lu?i ugasne? da se zadaj tablice ne vidi - ?e te ustavlja na kak?nem temnej?em delu ceste al pa kje na vaseh) in ga pi?i? ter se potem nekje skrije?. Drga? pa jest mislm da ni pametno be?at, lahko ?e komu drugemu kej nardi? medtem ko goni? sred no?i, itak ti pa kak?ne blokade kje naredijo. Je bil pa en cajt nazaj na popu posnetek novinarjev ko so bili skupaj s policaji na eni akciji kjer je kar nekaj voznikov samo na gas pritisnilo in mimo kontrole zapeljalo. ....jest mislm da ni pametno be?at.
Najbolj je da se fajn z vodo poliva, s kk?ni ?laufom pa da ni premo?n curk, drgnenje itak ne pride v po?tev ker se bo lahk zdrgnu. Je bla na mobisuxu tema o tem pred kratim samo je ne najdem k majo res glup iskalnik.
?e ti je 1.5 pre?voh, najdi kak?no 1.8 samo z malo kilometri jo bo? te?ko na?el, oz. kak?no 626 katero bo? z malo kilometri tudi te?ko na?el, pa za ta denar bi dobil tam 1994-1995 letnik ?e ti ni prestara.
ufff grozn, hitr oglasnik v roke, lahko tud kak?en mesec stare, pa na avto.net mal po?ekerat, tehle mazdic ni glih kej preve? in je mal ve? ?ans da se ga dobi kretena. Lahko pa da je razbito ?e uvozil sem....no upam da bodo kriminalisti (?e so kej sposobni) tega hitr dobil.
Od dneva ko sem v roke dobil vozni?ko (7 let) pa do sedaj nisem dobil nobene kazenske to?ke in nobene kazni s strani policije ...upam da tako tudi ostane
"Alfe ne bom ?raufal ker se mi je ena kur**eva 33ka zamerila, in zato alfe NE BOM ?raufau"
torej banda... i really need another one......
Papa
daVid
..hehe...to je reku tud men mehankar iz ?martna pri novih jar?ah....v glavnem neki tazga: alfe se ne dotaknem za noben denar (pravi da zaradi slabih izku?enj)
David poglej mal na alfa forumu kje jih fantje servisirajo.
Jest tudi nikoli ne vozim na poobla??enca servisirat avtomobila. Sem pa nazadnje govoril z enim vredu lokalnim mehankarjem in je povedal da se bodo tudi njihoce cene dvignile (tukile ne mislim gara?nih mehankarjev). Pravi da zakaj bi oni imeli cenej?o delovno uro ?e naredijo deli bolje kot na poobla??encu in se mu stranke vra?ajo iz poobla??enca da jim za njimi popravlja stvari. En razlog pa je da s.p. mehankar naredi bolje tudi ta, da ?lovek dela zase in gre vse v njegov ?ep, in ?e bo dobro naredil se mu stranke vra?ajo in to mu je kruh. Na poobla??encih se pa ve? ali manj mehankarjem jebe za vse, dobijo tisto pla?o, izpolnejo normo in ob 16.00 grejo domov.
p.s. avtohi?a mesojedec je bila poobla??enc in prodajalec znamke VW in ne Audi, avtohi?a pa ?al tudi ne obstaja ve?.
Jest mislm da na podlagi enega obiska res ne morejo ocenjevati prodajalcev in salonov. Tud jest k sm delu na rabljenih vozilih nism letu do vsakega sto na uro. Tist k se pa odlo?a v katerem salonu bo kupil avto na podlagi nekih novinarskih poro?il je pa tud usekan do konca. Zdej ma ?e tko al tko vsaka znamka avtomobila kak?en forum in se lepo tam vpra?a kje je najbolj in kje so najbolj?i, ker itak da je bolj upo?tevat mnenja ljudi ki so npr. avto nekje kupili in ga tam servisirali tako da ?e imajo ve? izku?enj z zaposlenimi, kot pa mnenje enega novinarja ki je bil 20 minut v salonu.
uklopcic si reku da je treba neki po?vasat gor nastavk, jest pa nobenga tuki okol nimam da bi mi to naredu, jebat ga, takrat pa moje nisva po?raufala z gedoram ampak nastavkom v katerem je bila luknja in tisto ?elezno palico, z gedoram smo probal pa je ?lo vse adijo. No sej, jutr grem na pag in to brez klju?a, upam da ne bo ni? ker druga? bo cel sranje.
Samo ?e nekaj naj dodam, mogo?e mal offtopic. V glavnem trgovine GAMA CENTER v BTC-ju (ta velke nasproti city parka) ni ve? in je preseljena na AC Cosmos na Celov?ki (sem bil prej?nji teden tam), tamala v hali A je pa ostala.
p.s. potrebujem o?ji klju? 21 za lite feltne, moram re?t da mi na gami dajo popust za klju? + ro?ko samo vseeno pride 8k , gedore se pa zlomijo, navaden klju? je prevelik, tudi navaden nastavek ni ok, mora biti tisti nastav za na ma?ino kateri je o?ji. ?e ima kdo kak?no varjanto naj mi sporo?i druga?e grem pa tole za 8k iskat sej druge mi ni.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
hmm...lahko da je ista, ker kot vem se je ena rde?a s 84k prodajala za 850k in potem je za 2 tedna zginla in se je tale pojavila s ceno 1mio-spet rde?a s 84k in sedaj je cena ?e ni?ja, zato me je zanimalo glede prometne, ker ?e bi bil lastnik dalj cajta potem vidi? da je prometna tud stara npr. 5 let, sam si pa rekel da jo ima 1 mesec in to ti je ?e mal tko tko, no sej, ?e je avto 1a in porihtan kot je treba potem ni panike
Povezava za deljenje
Deli na druge strani