Normalna pri Mazdi si hotu re?t Ja, jaz bom na servisu probal kaj uredit. Glede na to, da je na eni strani samo, se mora o?itno dat zrihtat tako, da tresenja ni Po dopustu bo akcija
Sem gledal zadnji? eno zanimivo oddajo na NG o devetdesetih. In tam so omenili, da je takrat nastalo izredno pove?anje prodaje (v usa) suvov. In kaj naj bi bil vzrok. Prekomerna te?a ameri?anov, ki se niso ve? mogli skobacat v karavane in normalne avte...in potem se je ta trend preselil v Evropo. Sano pri nas je bolj v stilu, me boli hrbet, mam probleme z koleni, imam vneto prostato, rad sedim na visokem, da ljudje kupujejo te napol kon?ane izdelke z obilico reciklirane plastike. Pa za noben suv ne more? re?t, da je lep. So samo suvi in grdi suvi.
Je ?e prav tako. Pomoje smer ni napa?na. Napa?na so 1.0 motorji, s 3 valji, longlife intervalom servisa, ter GPF filtri. To je napa?no.
Oni pa itak plujejo vedno malce zase in ?e ?e pogleda? avto, ni za vsak jajc svoj gumb, svoja funkcija, ali pa funkcije sploh ni. Tako pa? je. Scrkljani smo )))
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaaa, pa ?e ?uro je tvoj friend, ker ?e njega vpra?a?, bi vsi vozili Kio
Povezava za deljenje
Deli na druge strani