Skoči na vsebino
CENA SKLOPKE
Napisano

A tok drago nej bi to prslo ? Ker gledam zej na mazdini uradni strani pa nej bi za 400 ? porihtal sklopko z delm vred.

Za koliko pa nas mojstr pelko to porihta z mazda popustom ? A kdo kej ve ? Tko informativno sprasujem za svojga bencinarja :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Pred kratkim sem ji privo??il redni servis, menjava neke cevke (zato mi je zavorno olje pilo), ?i??enje lopute, menjava plasti?nih zavesic pri blatnikih ( mi je ena po?ila), dolilo se je olje v menjalnik, ?i??enje sve?k in pa novi v?igalni kabli. Vibriranje avta oz. Armature pa zal ni bilo odpravljeno tako, da jo zaradi tega se peljem nazaj ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

To?n to... in je telih 120 konjov res premal za tako kobilo, da o porabi 10+ ne govorimo, ko da mam 200 konjov. Hvala bogu za lpg ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Se strinjam s tabo boss, ker isto situacijo opazim pri svoji ?estki. Neki ?asa sem mislil, da je to mogo?e kej narobe z avtom, namre? navor ma ?ist preve? ?voh... ga mor? dobesedno res skos pod obrati furat, da gre kam. Sej se zavedam, da je bencinar, sam s temi 120 konji bi bil pa ja lahko mal bl posko?n madona.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tudi meni je danes na kriziscu tko lagano crknu obrati so pa minimalno nihali tm 850 pa minimalno gor pa dol .. to je sicer prvic da mi je crknu.. se je pa zgodilo ko sem se odpravljal na siht s tem da sem ga prizgal pa imel v leru ksne dobre 5 minut potem sem pa speljal.. na prvem kriziscu mi je pa riknu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LPG mazde
Napisano

pa hrvati nardijo isto kvalitetno predelavo al je bl pametno odstet seenkrat vec pa nardit predelavo v slo ? ;) pomoje ce bi jest seenkrat predelu na plin bi su gladko na hrva?k za 650?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Žarnica in servis
Napisano

Mene pa zanima kva ma mazda s temi ?arnicami ? Crkne mi zarnica za tablico crkne mi notranja stropna luc. Poleti sem ?e delujo?e kratke lu?i zamenjal z novimi philipsovimi blue vison k so 20e in se ene dva dni nazaj usedem u avto ga przgem pa so kr rable ene 3 sekunde da so se ?e lu?i przgale.. sm reku ok mogoc zarad mraza.. potem se dons peljem grem na kavo use lepo dela.. se usedem da grem domu pa obedve ?arnice sle po gobe.. pogledam varovalke use kul dam zarnice vn pa so sle po gobe.. in to obedve hkrati ? Kaj je fora ? Pa z zadevo lepo ravnam dam kontakt pocakam da avto pride k seb ga przgem sele nato przgem luci ne pa ko eni seljaki

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LPG mazde
Napisano

Sej nocm bit pametn sam kko so ti pa to pol cudn nastelal da enkrat prevec drugic premal jest bi su gladko nazaj pa nej zrihtajo..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

pa sej ce tko gledas bencinar predelan na plin ti isto zre kokr dizl sam da nimas pizdarij z DPFjem pa sobam pa turbinam pa telim pizdarijam. 2.0 bencinar 150 konjov je pa zame cisto dovolj mislm se ne more rect da je svoh kr leti :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LPG mazde
Napisano

Tudi jaz imam na plin sicer komaj dobro leto plin je biu montiran pri blagovni znamki versus gas (nevem ce kdo pozna pac neka leva) use skupi sem dal 750? na kuponkotu +100? dodatno za mazanje ventilov.. isto casno je dal fotr svojo 6ko drugo generacijo pri istem proizvajalcu predelat in zaenkrtat nisva imela obadva nic problemov osebno sem pa prevozil kaksnih 50k na plin :). Po drugi strani ima pa brat pri svojemu BMW m optik 200konjev isto predelano na plin ampak pri plinexu in to ze kar 5 let ko je bila stvar se nova na trziscu in ima brez mazanja ventilov in do sedaj niti enega problema nima.. pa se kljub temu da na usakih 40k bi moral menjat filter pa ga je zej ze kar ene parkrat zanemaril.. Skratka iz mojeg vidika zaenkrat kar zadovoljnen se pa kar krepko pozna v denarnici sploh ta kobila prve generacije 1.8 motor k zre 10.5 l/100km

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Itak teli italjani.. kurba bi jih use povozu.. to si ?e izpita za kolo ne zaslu?jo kva ?ele za avto. Tlele na bledu jih gledam ?e ceu let to se kr majstri na vklju?evalnem pasu za na avtocesto ustavjo skrajno desno in zemljevid gledajo, da ne govorim o njihovi 30km/h vo?nji. Sej ?tekam da si turist pa da ne pozna? cest sam kurba nek se ustav pa poglej ne pa sred ceste ko en ?ved. Pol ga pa itq prehiti? pa vids notr 70let starga nonota k vs bukov gleda..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

S telim 260 konji bi kr poletu :) lepa je ko svinja  :rispekt:. Ej zmaj kaj je pa razlika v motorju med tvojo in to mps k tle zej mal googlam masta obadva isto 2.3 pa isto prostornino motorja sam da ma mps pr motorju se kao oznako DISI ? in ma 260 konjov tvoja pa 166.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voda za sovoznikovim sede?em!
Napisano

Dvomim da bi ti lahko iz pragov tekl notr, ker jest sm mel lukno v pragu pa je bila voda samo enkrt notr pa se to je bila samo v pragu...Pri prej?njem avtu (ford focus) je pa notr tekl skozi vrata in pod tisto plastiko k jo vidis takoj ko odpres vrata pri nogah in je res tako skrivnostno notr tekla :) je bila posledica zaradi tega ker mi je en ?alejbajzer kao musko rihtu in je kable preko vrat napelov in ni dobr zatesnil :) ?ne pa plastike razdret se used u avto pa nej ga en s ?laufm za vrt ?prica.

Drga? pa ?e sm prov zastopu si reku da si teh 5l litrov vode vn dobu iz tiste za??itne gume pri pragu? Ker ko sem jaz saniral pragove mi je avtoli?ar reku da je ta guma najve?ja traparija saj zadr?uje vodo v sebi in tako posledi?no gnijejo tudi pragovi tako da jih tudi na njegovo ?eljo sploh nisem nazaj montiral ampak so pristale v smeteh :) ve? si pa tud lahko tuki prebere? in vidi? :) http://www.mazda-si.net/topic/11875-mazda-6-lpg/page-4

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 6
Napisano

Ah moja 2003 letnik k je bele barve in se ja usaka pikica rje vidi pa k je prva generacija in je bila sploh to rak rana pa po 11 letih ta rja ni bila toook raz?irjena da bi bila sanacija nujno potrebna.. vendar sem saniral komplet pragove in zadnje obrobe pri blatnikih za smesno ceno... ampak kot pravit to sem jaz ker me usaka malenkost moti.. Drgac pa ja sre?no z nakupom se potem vidimo kej na Jesenicah ;) Aja pa use to mi je saniral nek majstr iz gorij k nardi kvalitetno pa res ful poceen.. ?e bo? v prihodnosti kaj potrebovala ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.