Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

dobil avto nazaj od kleparja in li?arja ker sem dal popravljat zadnje robove 

mo?akar popravil v nulo ?e prage pregledal vse po?timal in izolacijo nanesel 2x na debelo tko da res svaka ?ast

Rezali ven ali le flikali? Pa cena me zanima :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kaj res ni nobenega "junaka" ki bi se tega lotil ali vsaj poznal koga ki to dela...  rikverz kamerca, zanima tako mene kot tudi na?o Katjo. Jaz mam letnik 2014, ona pa letnik 2011.

Hvala za odgovore oziroma predloge!

Simon's iz Kamnika, priporocam fuuul; 041681176

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Natankal 20? benza in jo zelo povr?no ro?no opral, ampak ?e zmeri bolj? zgleda kot pred pranjem.  :zvizga:

Imam na sumu, da je bil bencin ?e star ali pa ga je blo ?e klin?evo malo v rezerovarju in je to povzro?ilo kasnej?i v?ig kot sem bil vajen. Bom videl ju3 in PORO?AL.  :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sej problem je ta da tud benza zre 10l. Jest sm z LPGjem prezadovoljen :) nimam kej rect. Hotu sm sam povedat, da ta 1.8 motor took zre kot da bi mel 220 konjov ne pa 120 :D. Hvala bogu, da mam na plin je potem poraba usaj pou mansa in je okol 5l.

Moja ex Hamiltonka (identi?na kot Viperjova 2.3) je imela cca. 100.000 mojih prevo?enih vedno porabo med 9 in 10, pa je ob?asno MORALA dat kaj od sebe.  :D

120-konjska se malo bolj napreza, da dose?e dolo?eno hitrost, najbr?.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomoč pri nakupu Mazde 6
Napisano

Hvala za odgovor, res je najbolje ampak nepoznam nobenga, da se razume tudi jaz se ne veliko so mi pa zelo u?e?.

Tega se tudi bojim, da ga ne kupim pa da mi crkne turbina sklopka ali vztrajnik.

A bi mi dovolili do podatkov o mazdi ?e bi prinesu ?tevilko ?asije.

BI, na uradnem servisu se da vpogledati v DSK - digitalno servisno knjigo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomoč pri nakupu Mazde 6
Napisano

Sudo, preveri v kak?nem stanju sta sklopka in vztrajnik ter turbina, ker tole so kilometri ravno primerni za kak?no ve?jo menjavo (Pelko pravi, da menjava vztrajnika navadno nastopi med 180 in 250.000 prevo?enih, razen seveda v primeru ultra-relacij, ko zdr?i lahko krepko ve?).

Sicer pa najbolje kak?ne ma?ka za Mazde dizle vzet s seboj, da se ne naserje? z nakupom.  :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2.0. bencin
Napisano

No evo, pa sem tudi jaz danes zaaral svojo mazdo :)

Gre se za tale avto http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10383792&show=1&avto=Mazda%20Mazda6%202.0i%20TE%20Plus%20-%201.%20lastnik

Sicer sem iskal enoprostorca oz karavana, ampak ko sem ?el tole ?estico pogledat mi ni dala miru :)

?estitke in kmalu sre?no vo?njo!  :ouje:  :zoom-zoom:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2.0. bencin
Napisano

Kaj pa vem, avto bi mogu ?e kr fajn pokurit, da se ta kolobocija spla?a? 400 evrov ni tok malo.

Sent from my A510 using Tapatalk

A dava podatke na papir? :)

(recimo moja trenutna 2.5 V6, pa da govorimo zelo na "okroglo", da privar?ujem na 100km samo 4?, je to v 1000km 40?, v 10000 pa ?e 400. V dobrih dveh mescih sem jih prevozil recimo 7.000.  :zvizga:

je pa 400 drobi? napram stro?ku ?e ene vgradnje, komaj cca. 1/3 zneska 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2.0. bencin
Napisano

Aha, tisto belo karavan. Kolik?na je pa bila kon?na cena?

Me pa zanima, ?e ima smisel tak avto predelat na plin, ker ?e mal pazi? ma? lahk komot pod 8l porabo?

Freak, jaz kot dolgoletni LPG uporabnik vedno izpostavim 3 postavke oz. spremenljivke, ko gre debata o smotrnosti predelave na LPG.

- koliko letno prevozi?

- koliko ?asa naj bi bilo vozilo ?e pri hi?i oz. koliko km-jev

- kolik?na je potro?nja goriva (zdaj/potem) in kdaj se investicija povrne

*ni odve? poudariti, da LPG sistem v vozilu nikakor ni zabetoniran vanj in se ga v cca. enem delovniku prestavi v drugega (?e govorimo o 4-valjnih vozilih), prenos pa stane ponavadi okrog 400?. No in s tem se matemati?ni izra?un spet nekoliko zakomplicira oz. gre v plus predelavi na LPG in var?evanju po njej.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2.0. bencin
Napisano

Ja tisto z oglasa k je ?e predelana na LPG

Se vidimo na Verov?kovi, na tankali??u LPG-ja.  :D

P.S. Za 8000km pa je prov hecno, ?e so se lotili prirejat stanje prevo?enih na ?tevcu.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.