Sicer ni bencin... je pa LPG... V Kranju na Primksovem sem danes, ko sem se peljal mimo videl plakat, da je cena za liter 0,515 ce se prav spomnim... Pa pise, da je taka cena samo na tej crpalki... to je tista pri Merkurju >> http://www.petrol.si/bencinski-servisi/podrobno/2371 ... Sem se prepozno spomnil, da bi skljocnil
To je se cenej kot na Veri, kjer je 0,53 EUR liter
Vmes ko je po?ivala sem vozil njeno precej mo?nej?o sestro in je pol kar mal hecno nazaj sest za volan v svojo. Dobila je pa Pioneer ovalce v zadnji polici, noro kwa to ?pila.
Aha moj zaenkrat ?e lepo v?iga pa obrati ni? ne nihajo . Trenutno jih ima 250k tko, da predvidevam da to tudi mene kmalu caka . Koliko pa sploh pride nov ? Ksne dobrih 100e?
Sej stvar je mikavna in bom ?el najbr? u kratkem pogledat.
Mi je pa res zanimivo, kak?na velika cenovna razlika je med hondo accordom in mazdo 6 istega letnika. Sicer sem zadovoln s svojim civicom, samo dvomim,da je pa accord toliko bolj?i od mazde 6 (?e sploh je).
Mah kaj pa vem, meni se vo?nja accorda ni zdela ni? kaj bojl?a kot s 6-ko iz GG serije (pa je takrat nisem imel ve? v lasti, torej nisem bil ?ustveno navezan in pristranski). Sicer pa mi je v Accordu ?e armaturka fuuul ?udna (pa tudi v 6-ki mi ?e zdale? ni toliko v?e? kot npr. v kaki A4 tak?nega letnika), dodaten minus, da imajo tempomat ?ele v precej visokem nivoju opreme, ko ga ima 6-ka dobesedno vsaka, ker zelo redko naletite na tisto, ki ima volan popolnoma "goli" in brez knofov. Skratka da bi kakega jur?ka ali dva ve? dal za Accorda, bi se mi zdela zeeelo trapasta investicija. Ker pa dopu??am vsakemu svoje mnenje, predlagam testno vo?njo in da se na lastne o?i (?ute) prepri?a?, ?e je Accord res vreden toliko ve? cekinov kot Mazdurina.
Upo?teva se toliko kolikor je v prometni. Ni? ve? ni? manj.
To?no tako, ker ne vem zakaj bi mno?il krat 2 (no sicer v tej dr?avci me ne bi glih ?udlo, pa magari ne bi vedli pristojni povedat odkod jim izra?un, ampak da tako pa? mora bit). Je pa fajn, ker pride ?e v razred pod 1350 ccm in vsaj nekje privar?uje? z njo, hehe.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kok je potem popusta na ceni?
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani