Skoči na vsebino
Mazda CX-5 vs...
Napisano

nenazadnje probaj tudi s tem kdo da ve? za rabljen avto....lahko pretehta ?e sam ne proda?, pa ?e kdo da pametno ceno tam vzame? novega, pa ?e najla?je je...pripelje? odpelje?.....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5 vs...
Napisano

Na temp 02 senzorja. Se drasticno dvigne Lahko s katerimkoli obd programom

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5 vs...
Napisano

V redi. Sem mislil da ga kupujes kot drugi avto.

Jaz ti predlagam da gres peljati - provati vsak avto z seznama. Saj ves na mazda forumu je najboljsa mazda, na kia forumu bo kia...

Avto bo zate ne za druge, mazda se sigurno bolje pelje ma pa kake uporabniske cake ki jih ne pricakujes. Korejec ma vec garancije itd itd itd

Glede na to da ocitno kupujes nov avto za desetletje bos z njim dolgo vezan.

Probaj jih in se sam odloci...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5 vs...
Napisano

Kaj pa je razlog za SUV

trend ali resna potreba? Gtes namrec na dokaj manjsi avto..m

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DARSOVCI MARSOVCI
Napisano

Noro od sedaj DARS ponuja portal za akup slo in aut vinjete....in po opravljeni stvari ti sporocijo da vinjeto prevzames na DARSovem centru v Ljubljani.

Wtf a ni potem lazje da gres na prvo pumpo?

Jaka elektronska vinjeta (vsaj kar se avstrije tice)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ni ravno tako vsaj za ostale znamke...jaz na primer lahko recem da mi svetijo samo sprednje meglenke ali samo sprednje luci. Brez zadnjih...

Ce pa sem prav razumel nekiga tu je mazda ponovno spremenila zadevo tako da moras rocno aktivirati coming home...tako da 'poblendas' ne dela vec avtomatsko...

Se pred zadnjin modelom je pa delalo samo ce si dal luci na ON in ne na auto

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Kot da ?ival ne more priti po dovozu na AC.....vsaka dovozna cesta je prost vstop.

A ho?e? re?i da so AC hermeti?no zaprte? Malo morgen....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? - nesre?a s pobegom
Napisano

Update:

Policijo klicala ?e pono?i, naredili zapisnik, ampak iz posnetka niso mogli dolo?iti avta. V?eraj sem pregledala ?e nekaj razbitin in najdla del lu?i, kjer je bila gor ?tevilka: STANLEY 041-4131. Google pravi, da je to lu? od Mazde Demio :)

Tako da sem ?la popoldne pa PP in nesla dokaz. Zve?er me je pa klicala gospa policistka, da jim je vrglo ven 57 rde?ih Demiov in da bojo naredili preverbe :) juhu.

Pa hvala Slivka, ?e se odlo?im za popravilo, te kontaktiram :)

Ja Nejc, je na Poljanah. Zdej so aktivirani ?e okoli?ki redarji, ?e bi kdo videl kje razbito Demio.

sem ti rekel da kjer se osel valja............

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? - nesre?a s pobegom
Napisano

Deluje mi kot fiat ulysee...ravno vrat se ne vidi dobro a so normalna ali drsna

A so na tleh kaki deli njegovega avta ala luc ali zmigovec iz katerega bi se videla kaka koda dela - s tem dobis vsaj znamko ce ne ze model avta

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

a si ga pral? po mo?nosti z wapom?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tole ni nek za?etnik, ampak kako bo? ne-verjel nategu predvsem s kilometri, ?e pa po slikah vidi? da:

- ni avtomatik

- nima pripomo?ka za parkiranje, ?e ?e park senzorjev nima

- ro?ke za tempomat nima

- stikal za el nastavitev sede?a nima........

?

http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11702917&display=Volkswagen%20Passat%20Variant%202.0%20TDI%20BMT%20Na...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Ali pri vas tudi skoz na majhnem zaslon?ku nad klimo sveti passenger airbag skozi celo vo?njo? A to mora tako biti? :blink:

Tudi to je razlozeno v navodilih. Ali je off ali imas kaj na zicu al pa je okvara

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 3 nakup
Napisano

hja ne vem 5 let star avto ta svoh masina, 130k...9.000?? JAz osebno ne dam ve? kot 7k za nekaj takega.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 3 nakup
Napisano

Bom ?el na Fiata....

Fiat je zakon. Drugace pa poisci iskalnik foruma (opcija google) tega je bilo toliko prepisanega...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Ja ro?no moram potegnit k sebi levo ro?ico ob volanu...ali je pri vas ki imate Revolution opremo kaj druga?e?

Jaz nimam vec mazde, samo presene?a me...ker to ni bistvo funkcije oz pomagal.

Kako je pa potem ko se bli?a? pono?i avtu - leaving home? A to pa je na klju? (odklep)?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Vpra?al sem, ?e mogo?e kdo ve tko na hitr povedat, ker sem imel vklopljeno v meniju pa kljub temu ni delovalo, potem se pogruntal da mora? ko ugasne? avtomobil v bistvu ro?no potegnit levo ro?ico k sebi da potem 30 sekund sveti...to je vsa umetnost, kar sem vpra?al. Sem mislil da je ta forum za v pomo? novim uporabnikom Mazd, izgleda pa da eni ?e zmeraj niste tega po?tekali in delite kao "pametne" nasvete :vskalo: ...brez zamere in lep pozdrav.

Tudi to je pomoc da ti nekdo rece kje to pise...tako kot jaz vsakemu z osnovno informacijo ki jo isce recem da naj pogoogla.

?aki mal ro?no mora? aktivirati coming home??? Wtf a to resno v top opremi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

2017.

Vklop v meniju pa luci na auto

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Kateri letnik. Kot prvo v MMC potem pa Ene so morale imeti luci na ON novejse baje ze koncno na AUTO

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Sicer nevem ali je imel s.p. ali ne... ampak prej je delal izkljucno za SiOL avtomoto ... in to ze precej pred letom 2013 :) ... Ce na SiOLu kliknes njegov profil >> http://siol.net/avtorji/ciril-komotar-129/ , najdes recimo Volvo S40, Seat Ibiza, Maserati,... in se mnogo vec...  iz daljnega leta 2007 :) ... 

saj pravim odsko?na deska :). Ampak ni nikogar izkoristil, sam se je spomnil druga?e pristopiti zadevi in evo. Zakaj zadnje ?ase ni ve? tako aktiven je pa druga zgodba, se namre? preve? dru?i z nekom....ki je tudi ratal pla?an estradnik...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Zal ti Google nic kaj dosti ne pomaga, ce v opisu Youtube videa ni omenjeno ... In Ciril ze menda od novega leta ne dela vec pri SiOL-u... ampak je menda freelancer ... 

Kolikor se spomnim, tele tazadnje trojke ni imel v vlogih ... imel je sestico ene dvakrat se mi zdi... pa MX-5 ... 

Brez skrbi da najde, napi?i samo komotar mazda, pa bo? na?el to kar si rekel 2 x M6, 1 xMX5, drugega ni imel. Od kar je na siolu je s.p. oziroma od oktobra 2013, in nikoli ni bil vezan na delodajalca. Pa? ratalo mu je sedaj da je produkt, ki se prodaja vsem medijem, siol mu je bil odsko?na deska.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Eno nevmestno vpra?anje:)...a mogo?e kdo ve ali ima Komotarminuta v katerem vlogu na testu mazdo3?:)

Ammmm google.....2 besedi rabis vpisat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Kupil 7 dnevno da sem na Podutiku dol zavil....spet neprevozno od Sentvida dmo cestninske

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Trenutni model je narejen na osnovi tedenskih, mesecnih in letnih vinjet... Ce bi bila tudi polletna, bi pobrali manj denarja ... in bi posledicno morali verjetno podraziti vse vinjete ... Pac DARS rabi v zaklju letno toliko in toliko denarja ... :) ... 

ali pa manj dodatnega denarja, kakor vzame?....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.