Skoči na vsebino
NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Ma kaj pi?ete, kot da bi Subari pa Mitsubishi delala zgolj take avte. Zgolj s takimi pomoje tudi niso pre?iveli?? Saj imajo v ponudbi ?e kaj oz so imeli?

Mazda in premium..Ne vem no, ne bi rekel. Do tja manjka ?e veliko. Vklju?no s ceno in seveda s ponudbo, pa ?e kaj bi se na?lo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Ne ne, ko so ?li na svoje od Forda, so menda imeli precej finan?ne krize.... Ki so jo prebrodili.

Poglej koliko kapitala vlo?ijo druge firme v razvoj, pa koliko ga oni, pa vidi? da ni tako enostavno.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

A je tale lane assist res tako storast? Se mi zdi da ba ac mu nekako ne uspe dr?at na sredini pasu? Sicer sem bolj malo preizkusil, ampak ?e primerjam recimo s superb je bilo to tam zelo uporabno.

Ne vem, a je samo kaj za nastavit??

Sent from my SM-T813 using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

A ni ponavadi tako, da ?e vzame? kit za dolo?en avto ima? ?e vse funkcije zraven? 

Avto si sam poiskal na Mobile ali ti ga je Marko na?el?

Sam, vse ostalo je potem uredil Marko ja:)

Vzel sem kljukko od bosala..mislim da je bosal oris. Opcija za izkop PDC je 100eur dra?je menda. Itak, da dam raje denar drugam. Tistih parkrat rikverc ro?no izklopim senzor v avtu in je :) Sicer je pa za prikolico mover zadol?en :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

HhHA, THX, enako.

Zdej pa projekt kljuka. Bo najbr? kar bosal, bo treba v trebnje, tam bom hitro na vrsti.

Se pa s tipko izklopita oba piska?a sprednji in zadnji senzor, zato ne bom dajal 100eur zraven, za izklop PDC ko je prikolica pripeta. Pa? na roke stisne? tipko in je.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Evo mazda je doma. Top.

Slikice.. Morm se ksno naredit. Barva je matrix Grey, je pa nakama intense oprema.

Danes sem takoj vso razsvetljavo menjal za led. Pri zadnji tablici pa ne znam dol vzet tiste plastike. Anybody?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Jaz bi lahko vzel AWD, pa se na koncu nisem odlo?il, kljub temu da vle?emo prikolico na morje..no pa ?e kam drugam tudi :)

Tisti plus je nekako zbledel med ostalimi minusi :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.