Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Sej vem,da se mogo?e ?e malo zmi?ljujem. Samo tole se mi zdi kr okej avto, z okej ceno. Samo motor me skrbi ,da je podhranjen za te?o in velikost avtomobila :(

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10233552&show=1&avto=Mazda%20Mazda6%20Sport%20Combi%201.8i%20TE

Pozna kdo prodajalca, ali pa ?e ima kdo tak avto (karavana)? Sicer ima tast 6ko (5vratna) z 1.8 ma?ino in povpre?no porabo 7l (letnik 2005). Samo on ne velja, ker se skoraj ni? ne vozi, oz ?e ?e samo na dopust v dalmacijo in nazaj :) Zato pa ima cca 70 000km. Je pa res,da je tole kar precej ve?ji in te?ji avto?

?e vsi so pri?li od to?ke A do to?ke B. Se ti pa lahko smeji, ko pla?uje? cestnino ob registreaciji...ostane za en tank bencina prroti 2,0 motorju...servis je pa tako ali tako sindikalen... Glede na omejitve in kazni, je to ?ist OK avto...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

V?asih je en meter veliko...?e se ustavi? pred zebro ali na njej...

Ni brez razloga zimska guma zimska, letna pa letna...

Sam imam in bom imel dva kompleta...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup: Mazda 6
Napisano

Povej, koliko dela? kilometrov letno, ?e se ti spla?a dizel...

Osebno imam 2.0 bencinarja, pa sem zelo zadovoljen...lastnik leto in pol, prevozil 20 000 km in minimalni stro?ki vzdr?evanja...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Eeee, se je mehanik je.al, ne jaz....junija ?e desna stran pa menjava original plo??ic pri 110000km...

V soboto bili na izletu, pa sem ?util, da nekaj niv redu....?el ven potipat felge, pa je bila zadaj levo mal mla?na...na poti domov se dogovoril za termin in je avto bil v pondelk popoldan na vrsti in popravljen...stro?ek-30?...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ni glih oglas, ampak ?e mogo?e koga zanima...kolega prodaja originalna aluminijasta plati??a od mazde 17" in 18" ter zasilno rezervno kolo 115/75/15...?e koga zanima...

17" mislim, da so taka, kot jih ima JEST in zimske pnevmatike gor...

18" so pa nekaj takega..kot so na tem avtu....http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9510161&show=1&avto=Mazda%20Mazda6%20Sport%20Combi%20CD140%20TE

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.