On je očitno zadovoljen z njimi. Saj na sprejemu in v prodaji so še kar v redu. Gelipter ima veze v prodaji.😊 Ta mladenič nam je tudi zrihtal takrat na preizkušnjo novo 3-ko, ki smo jo skupinsko preizkusili.
Eni jih res delajo, napake, in to kar pogosto. Namojo srečo in vašo nesrečo jaz nisem med temi modeli.😊😉
Nimam kaj za dodat. 😉
Še pri slovničnih si nezmotljiv, na primer "Namojo" ... 😁
Tule je lepo zapisano kako in kaj! Cena mora v osnovi biti vedno ista z raznimi popusti .Se pa lahko znižuje,npr ;stalna stranka itd. Pri Oplu in še kje imaš tak popust za zvestobo,vsako leto 10% do 5tih let.👍
In pravila zniževanja morajo biti v naprej jasna, sicer so lahko težave.
V glavnem, za nekatere stranke velja okoljski davek, za nekatere ne. Kje so okoljevarstveniki 13 marec? 🤔
Saj pravim, čista zmeda na naših Mazda servisih 🤪
Ste kdaj opazovali redni servis (olje, oljni filter, filter kabine) in štopali efektivne minute dela?
Mogoče vse skupaj 10-15 minut mehaničnega dela, ostali čas cca. 30 minut je samodejno odtekanje olja, pa potem še nekaj minut za reset števca in pisanje računa. Menjava kabinskega filtra vzame največ 1 minuto, tudi če sam menjam.
Redni servis opravljen ... Stalo me je slabih 207€ ... Nic nisem prinesel s seboj... samo avto sem jim pripeljal ... pocakal dobro urco, medtem malo pocvekal z Juretom in Majesom... placal in se odpeljal ...
Pa se "saharski pesek" so sprali... 👍
Če prav razumem, si lahko mehanika izbiral? Tole se mi zdi pa kar poceni. Verjetno samo olje, podložka ter oljni in kabinski filter?
In že očiščen (z nežno zobno ščetko) in privijačen na svoje mesto.
Sicer pa so saje skoraj kar same padle ven, glede na poroznost dvomim, da bi lahko predstavljale težavo pri delovanju senzorja tlaka. Če ugotovim kakšno spremembo, pa seveda sporočim. Avto mi sicer dela kot urca - danes prevozil 380 km po avtocesti.
@Alex, tebi pa hvala za super idejo 👍, škodit verjetno ne more.
Evola, novi diski in ploščice zmontirani, očiščen senzor in narejen redni servis. Pa še slika zapackanega senzorja sesalnega kolektorja. 🤗 Zraven je pa slika čistega, ki sem si jo sposodil od soforumaša,da boste dobili predstavo, kako mora izgledati😉
Packi so tile Mazda dizli
Me zanima, kako se bo odražal očiščen senzor.
A ste spucali tudi sesalni kolektor, EGR, ..? Sicer se ne spoznam, ampak če je senzor zapackan, potem je verjetno tudi vse okrog njega.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
👍
Popravljeno od Janez007Povezava za deljenje
Deli na druge strani