Mazda servis Maribor, ja menjali so filter in olje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja ja, se spomnim sedaj ko si prilepil račun in je šlo tistih 3-4 litre ven. Seprav ta varjanta da menjaš pou olja in filter, o tem sem razmišljal tudi jaz.
Jaz sem na svoji CX-5 in diesel motorju z AT menjalnikom zadovoljen, dela lepo prefinjeno. na dobrih 60.000 so mi zamenjali olje in filter na mojo željo in ne po njihovih standardih.
Jaz tudi razmišljam o keramiki, sem vprašal tukaj enega lokalca in pravi da s poliranjem odnese cca 2 mikrona, potem pa nanese gor keramiko.
Razmišljam edino da bi dal haubo v folijo prozorno, ostalo pa v keramiko.
A mi lahko kdo razloži kako je s pranjem keramike, a potem ko se to začne "sperat" dol nastanejo lise tko kot pri vosku? Moram potem to skos obnavljat?
Ej sm odpru za foro k sm meu vse pod zaznamki v brskalniku. Prej sem imel svega in svašta bookmarkano. Zdaj sem pa malo čistke naredu, ni potrebno več dnevno spremljanje trga. Uglaunem cene so zelo zanimive, takšne kot najine 2017 izpod 22 jurjeu sploh ne dobiš več. Tudi če je shitty.
Gelipter je v svojega benzinarja vliv. Pa baje, da mašina še vedno laufa. 😄
Mislm okej, gledam zdej in obstaja tudi bencinska različica.
Recimo da vsak mesec natankam 100ko vsaj 1krat. Pa da tisto spuca sistem. Ventilov itak ne more spucat zaradi direktnega vbrizga. Nevem kaj bi mi to doprineslo zares.
Danes čakam tovornjak z jeklenkam kisika. Končno zvoni telefon - kliče šofer:
- "Ja, jast pa danas ne morem k vam."
- "Možakar, ne se mi zezat, za čez vikend nimamo dovolj, pridi, pa če še tako pozno, tu bomo čakali. če ne jaz, pa popoldanski."
- "Ne, ne, ne razumijete. jast sem že pri vas, ampak ne morem do vas."
- "Eee, kaj?"
- "Pa prit pogledat sem gor, jast ne morem do vas."
Grem pogledat in...
... presenečenje. Ni ne BMW ne Audi. Potem sva s šoferjem povedala nekaj stavkov, ki ne sodijo na forum ter ročno zložila jeklenke s tovornjaka, jih odkotalila kakšnih 50 metrov naprej, jih dvignila na rampo in spravila v naše skladišče. Nato sva pa prazne jeklenke ročno sneai z rampe, jih odkotalila 50 metrov v drugo smer in jih ročno dvignila na tovornjak. Ko je tovornjak odhajal, je bil ta avto še vedno tam.
Mimogrede omenim, da ima vsaka jeklenka okoli 60 kg, v njej je pa 14,5 kg plina. Prazna torej tehta okoli 60 kg, polna pa okoli 75 kg. V vsaki paleti pa je 12 jeklenk. Koliko je bilo fizikalcev? Bilo jih je eden, pa še ta razvajen, saj vozi Mazdo. Ja, pa še šofer je pomagal...
Tole natisnit pa dat pod tablo, da bo folk razumel, zakaj se tam NE parkira.
Jaz mislim, da so vsi te produkti sestavljeni iz serije kvalitetnejše robe, ampak imajo pač večje tovarniško odstopanje. Podobna fora kot smo že govorili za aute. In da se zaščitijo, dajo tak margin za error
Mama mija je zglancana pa lepa na fotkah, komi čakam, da damo spet te letne felge gor, ko tole primerjam z trenutnimi mojimi zimskimi, me kr srt prtisne
No zdaj še jaz razmišljam o temu... sem dal posodabljat navigacijo, mape iz 2016, naložilo mi je 2020 če sem prav razumel ker je bilo 3 leta od nakupa avta zadnja veljavna mapa.
2022 niti ne morem, ker je sd kartica 8 gb, in napiše naj grem do dealerja po večjo.
Connect wirelessly to your factory Carplay in your Audi, VW, Mercedes-Benz, Volvo or Porsche vehicle what was not possible before. Wired Android auto module inside. Convert wired CarPlay connection to the...
Škoda, ni za mojo, samo za facelift očitno ki že imajo vgrajen carplay
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja ja, se spomnim sedaj ko si prilepil račun in je šlo tistih 3-4 litre ven. Seprav ta varjanta da menjaš pou olja in filter, o tem sem razmišljal tudi jaz.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani