sestri?na ima 1.6 TE opremo 03 letnik inn skoraj vedno jamra, da jo poraba po mestu ubija. Baje naredi slabih 500km z njo. Tudi sodelavka, ki ima 3jko letnik 10 s to ma?ino in se dnevno vozi Ljubljana - Trebnje, je jamrala glede porabe in da nikakor ne gre pod 8 litrov.
Ja sej nisem mislil s tem ni? slabega... kak?na pa se ti zdi? kak?na je tvoja izku?nja lastni?tva m3. Se ti zdi, da bi bila za nas primeren avto? a te kej posebej moti? kak?na plastika, sede?i ali kaj podobnega... me zanimajo ti podatki iz prve roke.
vem, da nisi mislil ni? slabega, samo se mi zdi tista krepko predraga
s prve roke ti povem, da do zdej ni blo kak?nih ve?jih problemov. Kar sem delal na ma?ini je bla samo menjava EGR ventila in ni? drugega. Avto druga? super za vozit, prostornost je bolj?a kot pri kak?nem Golfu 5. generacije.
Razlog prodaje je pa?, da delam premalo kilometrov za diesla (pa se mi zdi malo ?koda avta) in pa namen mam obnovit drugi avto, ki ga mam.
Lahko pa kdaj na kak?nem sre?anju sam pogleda?, ?e ti tak avto ustreza
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Katalizatorja
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani