Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sm ze vceraj gledu, se mi je zdela ugodna doklerbnism zacwl opisa brat -.- js nvem zakaj si folk iz preventive ne da vgradit mazanja ventilov...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Okrusena sipa flikat da ali ne
Napisano

Tole je res v iber stro?ek. :rispekt:

Js mam divjad, stekla, svetlobna telesa, ogledala, divjad zavarovana pri 16 let staremu avtu. ?zmeden?

Le zakaj ?

X2 ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3 da ali ne?
Napisano

Robz,

sestri?na ima 1.6 TE opremo 03 letnik inn skoraj vedno jamra, da jo poraba po mestu ubija. Baje naredi slabih 500km z njo. Tudi sodelavka, ki ima 3jko letnik 10 s to ma?ino in se dnevno vozi Ljubljana - Trebnje, je jamrala glede porabe in da nikakor ne gre pod 8 litrov.

bi blo treba mogo?e mal lambdo sondo pogledat ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3 da ali ne?
Napisano

MicuMacu np :cheers:

Zanima me cena rezervnih delov in servisov za mazdo, napram drugim znamkam avtomobilov? Opel, Ford, Renault...

Zdej za ta 1.6 diesel deli niso lih nvem kok dragi, ker dost delov pase od citroena in peugeota HDI, pa tut od forda :)

Za ostalo pa nevem :)

Kar se pa karoserijskih delov tice, mas pa silux.si, kjer lohk dobis pa tut popust, ce si clan kluba :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3 da ali ne?
Napisano

Ja sej nisem mislil s tem ni? slabega... kak?na pa se ti zdi? kak?na je tvoja izku?nja lastni?tva m3. Se ti zdi, da bi bila za nas primeren avto? a te kej posebej moti? kak?na plastika, sede?i ali kaj podobnega... me zanimajo ti podatki iz prve roke.

vem, da nisi mislil ni? slabega, samo se mi zdi tista krepko predraga ;)

s prve roke ti povem, da do zdej ni blo kak?nih ve?jih problemov. Kar sem delal na ma?ini je bla samo menjava EGR ventila in ni? drugega. Avto druga? super za vozit, prostornost je bolj?a kot pri kak?nem Golfu 5. generacije.

Razlog prodaje je pa?, da delam premalo kilometrov za diesla (pa se mi zdi malo ?koda avta) in pa namen mam obnovit drugi avto, ki ga mam. :)

Lahko pa kdaj na kak?nem sre?anju sam pogleda?, ?e ti tak avto ustreza :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.