Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

vozni?ki stale? in prevo?eni km ?e niso pogoj da zna? dobro vozit, ker pol bi vsi penzionisti bli rally vozniki. Vemo pa kak vozijo.. :)

druga?e pa se samo malo hecam, da ne bo? mislil da te je... aja pa ?e si Rossijev navija?, tudi pomaga pri driftanju. Lorenzo pa? tega ne zna :)

V tej prvini sta pa Marques ali pa Stoner najve?ja mojstra.  :D

Mazdurina pa kot skoraj nikoli, niti danes ni po?ivala.  :lol:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

Delam demonta?na dela po doma?e podiram naprave na biv?em smu?i??u Zelenica. Kdor pozna teren ve, da je zajeban k svina.

Nikoli vec ne bomo smucal tam gor al kaj? :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda MX-5 ND (2014)
Napisano

men pa je precej grsi od mazde...sploh na tej sliki zgleda kot uni zamaskirani avti preden jih dajejo ven v prodajo

Se pridru?ujem tvojmu mnenju, ker men je tale F.I.A.T. videt OBUPNO.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomoč pri nakupu Mazde 6
Napisano

Bencinske 6-ke 1.generacije so kot ka?e precej iskana zadeva, je pa res, da jih je tudi (?e re?em na u?), ene 10x manj kot dizelskih. Zdaj 1 dan sem dal iskalni kriterij na avto.net, naj najde Mazdo6 med 500 in 2000?, pa je iskalnik na?el le dizleke in niti ene benz.  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomoč pri nakupu Mazde 6
Napisano

lp moje ime je Miha in sem nov na forumu. po prodaji honde civic razmi?ljam o nakupu mazde6  1.8 2002 letnik bencinarja. najbolj mi je sicer padel ta v o?i:

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10210239&show=1&avto=Mazda%20Mazda6%201.8i%20TE-AVT.KLIMA-SERVO-ABS...

zanima me predvsem kake so kaj hibe (za rjo sem na?eloma ?e sli?al sicer pa sem vozil hondo tak da mi to ni tuje :P) na kaj je potrebno bit pozoren?

hvala zaenkrat

Tile 1.8 motorji zdr?ijo ?e in ?e. Npr. moja biv?a ima tak?no, istega letnika, isti motor, le grafitno sive barve in 5 vrat ter na LPG se premika. Avto ima cca. 300.000km in laufa zelo tiho ter brez kakr?nihkoli te?av. Preverit se le izpla?a, da ne pije olja, kar smo imeli nekaj primerov na forumu, ostalo pa DELUJE KO ?US. Je pa res, da avto ni kaj prida posko?en (pa? atmosferc in 1.8 prostornine pri 1300kg netto te?e), zlasti nekdo, ki se presede neposredno iz nekega mo?nega turbodizla v tega, bo rekel, da se ta avto sploh no?e premaknit z mesta. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Za zadnjih 500km in nekoliko pametnejse voznje sem izracunal potrosnjo 9.6 na 100 prevozenih. Ampak pustmo decimalke in recmo le, da se da pridet pod 10, je pa res da je niti 1x nisem pognal preko 5000 obratov v minuti cez celo navedeno obdobje.:) Vsakodnevna voznja iz Sutjeske do Lj-Center in nazaj, skratka veliko mestne voznje. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomoč pri nakupu Mazde 6
Napisano

Lumpi je fajn poba in vedno pripravljen pomagat, taprav predsednik MK.  :jupiii:

Teb pa sre?no vo?njo in pa ?e razmisli o za??iti Tri krone d.o.o. z olji Krown, da bo ostala lepa.  :zoom-zoom:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323F V6
Napisano

A mogo? kdo ve ali je ?e tista mazda 323F V6 (modra z la?kim grbom, zadnji lastnik je bil podvratnik) v voznem stanju in kdo je zdaj lastnik?

Hvala vsem za info.

Na? predsednik MK jo je kupil, nedolgo nazaj.  ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Jures, raje vzemi naslednjo generacijo SLK-ja, ker razlika v voznji je kar konkretna in le par 1000 cekinov vec (v primeru, da imas viska v denarnici, se razume). :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.