Skoči na vsebino
Vinjeta
Napisano

Spet sem v dilemi a kupiti ?e eno letno ali ne...vsaka dalj?a vo?nja z Barchetto rata suffer ?e mora? zadaj, Dejansko izgubi? par urc. Govorim o celodnevnih ali vikend izletih, najhuje je proti Gorenjski (Avstrija, Dolomiti itd) 

Kaj hudi?a je narobe s polletno vinjeto?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Glede na to da je ponavadi pas za levo solo, naravnost pa skupaj z desnim je pravzaprav cudno, da sem tole videl prvic. Cool avto sicer. :)

KP tablica? Bi lahko ga malo opravi?ila. :), ?eprav se tablo za razvr??anje ve? kot lepo vidi......

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jaz sem bil kriv....
Napisano

Jaz ne smem pozabiti tudi da sem kot 19 letni nadobudni za?etnik, poravnal spredaj o?etu Fiat Uno....se pravi leta 1995. Na dolenjski AC gremo zjutraj zgodaj nazaj iz Afrike, pred menoj Renault Safrane NK - KRKAXX z ABS. Zaradi ne?esa se je zaviralo na iber polno....un se je ustavljal jaz pa sem samo spustil nos in z blokiranimi gumami ?el pod Safrana...Uno se je celo tako spustil da se je zaril pod odbija? Rejnoja. Ni? mu ni bilo - ni?, jaz pa killer in avto vleka.

:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jaz sem bil kriv....
Napisano

Zadnjic smo imeli debato s kolegi na to temo, se pravi kdaj smo imeli karambol, trk, itd pa da smo bili sami krivi.....zabavna in zanimiva debata.

Moj primer

Cesta tik pred Trbi?em rahel klanec dol pred odcepom za AC Udine - Villach.

Nasa je videla nek vlak v hribih zato sem se jaz zacudeno buljil v hrib...

V tistem se Italijan pred menoj ustavi ker ni vedel kam mora in sem ga v ritko...

Seat Ibiza 1.0 leta 2001 ali 2002....

Kasko in nepazljivost, hitrost cca 50kmh

Od takrat naprej pa sem bil zgolj ?rtev...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

nekaj me ?e zanima pri teh novih mazdah glede klju?a.. kaj klju? nima te funkcije ko dr?i? tipko za odklepanje da gredo okna dol, za zaklepanje pa gor?? ?e moj stari avto je imel tu pa negre, to mi je ?udno

nope

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

a to je tud kemper?  :notworth:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nissan Qashqai
Napisano

Pa smo spet pri debati imam za avto 20.000?, gume 800?, registracijo 1000?, bencin 1.000?, vinjeto 110? a problem je 50? servisa  :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Ne... tudi v avtu nimam rezervne gume :) Samo kompresor in oni sprej... pa asistenco :) ... 

Bom pa verjetno imel v bodoce vsaj na biciklu eno rezervno zracnico in ostalo ?aro, ki jo rabim za menjavo ...  s seboj ... :)

ampak ti si rabil ene 2000km za prvi defekt a ne?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Mam povsod tud motorju, bo?e ne daj da bom to kdaj probal.....samo ko si v neki vukojebini ali na 2000m, po mo?nosti v nedeljo, ni izbire

Jest lahko pa tudi avtobus asistenco pokli?e? :) 

Si pa definitivno bil atrakcija

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Preveri a mislim da ima Grawe 1% odbitno za vsako ?kodo, kar pomeni vsak parking, steklo, itd cca 250?, lahko da se motim

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

no sem sklenil zavarovanje pri Grawe..mazda 3 g120 kasko( vse kaj vsebuje) 640e..normalno ali ma kdo kaj manj?

lp

Pri zavarovanjih ni v?pra?anje kje pla?a? manj, ampak kaj pla?a? s katerim razredom, ali ti odbijajo pri vsaki ?kodi ali ne, ne more? kar jabuk z jabukom. Jaz na primer za po ceniku veliko dra?ji avto dam enako kot ti pa ne pla?am za nobeno ?kodo, niti vandalizem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Kje ni toliko odvisno, kot to kak bonus si ?e dosegel....trenutno pa je najcenej?a definitivno Sava. Tudi kar se ti?e kritja ?kod en velik plus. v tem zav obdobju 6x tam...

2 x vandalizem

1 x ?top lampa

3 x parking

niti vpra?anja niti enkrat odbitek ali malus.

Medtem ko so druge zavarovalnice poostrile, Adriatic zahteva lastnika vedno poleg ob ogledu, pripeljati avto nazaj po pravilu na slikanje, odbitne delne fran?ize..Triglav kolegu 2x zavrnil (realen) parking...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nissan Qashqai
Napisano

zadaj skorajda ne ve? a je Ateca, Tiguan ali Ko?ak, spredaj pa ?koda izstopa s svojimi rebri....

so pa zanimiv koncept

Ateca 4362 mm (prihaja sedaj enaka 7 sede?na)

Tiguan 4486 mm

Kodiaq 4697 mm

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Honda Civic, 10. generacije
Napisano

Jao kera ri?ota. Tile pa prav ?e tekmujejo s Toyoto kdo bo gr?i avto naredil.

1.0 Vtec... :ne vem: tudi Honda ni ve? honda

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Eko koti?ek
Napisano

Zopet neka raziskava, kjer zna biti osebna naperjenost proti dizlom oz interesu elektroindustrije. 

http://www.rtvslo.si/znanost-in-tehnologija/dizelski-motorji-izpuhajo-precej-vec-kot-kazejo-laboratorijski-testi/422507

Nekdo je celo izra?unal da bo do 2040 umrlo 183.000 ljudi zaradi dizlov. Ok to je 8.000 na leto po celem svetu...ti ti dizel...

Me zanima koliko pa jih je do sedaj, glede na to da so tako zaostrili vse skupaj, sigurno je narejen nek napredek.

P.S. Tobak letno ubije 6.000.000 ljudi, pa je to ok, ker je to profitna industrija.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jankovičevi raubarji
Napisano

Pomoje proba lahko... je pa malo verjetno, da bo kaj zaleglo...

Dodatni stroski.

Drugo ke ce placas z smsom, ki je vezan na tablico.

Jaz redno v krokariji tako placujem in mi je zadnjic redar v Rovinju v mimohodu namignil da sem fenomen da 12 let ze placuje tablica Lj CIGI vsako parkirnino...medtem ko zaklepa predvsem italijane in domacine

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jankovičevi raubarji
Napisano

Nope. Ker bi lahko sedaj se pritozeval marsikdo z listkom od marsikoga.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ej..enako tudi na moji mazdurini-CX5 OPRAVLJEN drugi redni servis,samo da je bilo treba menjat tudi prve zavorne plo??ice.res se hitro rabijo.so full mehke in samo 7mm debelina.novih.original .

Jebemliga,,,res ?parajo na materjalu,,plo??ic.samo mi ni jasno zakaj menjajo zavor teko?ino na drugem rednem servisu??????? Pa saj se ni toliko obrablo,,,zavorno olje.mojstri na mazda servisu trdijo ,da je tako po planu,,,pa ti se je...b.tako je toooo.lp

Ker se premalo vozis in kmji nimajo veze menja se vsako drugo leto. Cajt je problem ne kmji. Tekocina vlece vlago nase in rata redka. Res pa da je interval veliko manjsi od drugih znamk. Pri prepovedni znmki je 4 leta ali 60k.

Kar zame pomeni leto in pol po kmjih :) ampak menjam na 3-4 leta

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

Mam mirai 129 km pa je dizel in vozim priblizno enako. Poraba okoli 7-7.5

Ja saj. Nam je ta motor 2L manj kuru :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Potem morata na nadgradnjo firmweare-a reden mazdin bug.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

wifi hot spot povezovanju....telefon se mi z bluetooth brez problema pove?e

pa wifi ima password, ki si ga nastavil na mobile hotspot nastavitvah samsunga in to je to. Probaj spremeniti ime hotspota in pass. pa seveda da ima? prenos podatkov preko 3G (mobile data) vklopljen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Problem. Poskusam gsm in avto povezat z internetom preko hot spot. telefon in avto se spoznata, vpisem kodo s telefona v avto in avto jo sprejme. do tu vse ok (tudi telefon potrdi mazdo kot zaupanja vrednen uporabnik). potem pa hocem povezat in napise network error. probam brez varnostne kode-isto. v gsmu imam potrjeno da lahko sprejemam od neznanih virov. gsm je samsung S6 edge.

kak?na udeja, izku?nja, re?itev...? :ne vem:

?akaj a ti govori? o bluetooth povezovanju ali wi-fi hot spot povezovanju? Ker omenja? kode, zaupanja vredne uporabnike, neznane vire itd...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.