Spet sem v dilemi a kupiti ?e eno letno ali ne...vsaka dalj?a vo?nja z Barchetto rata suffer ?e mora? zadaj, Dejansko izgubi? par urc. Govorim o celodnevnih ali vikend izletih, najhuje je proti Gorenjski (Avstrija, Dolomiti itd)
Kaj hudi?a je narobe s polletno vinjeto?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jaz ne smem pozabiti tudi da sem kot 19 letni nadobudni za?etnik, poravnal spredaj o?etu Fiat Uno....se pravi leta 1995. Na dolenjski AC gremo zjutraj zgodaj nazaj iz Afrike, pred menoj Renault Safrane NK - KRKAXX z ABS. Zaradi ne?esa se je zaviralo na iber polno....un se je ustavljal jaz pa sem samo spustil nos in z blokiranimi gumami ?el pod Safrana...Uno se je celo tako spustil da se je zaril pod odbija? Rejnoja. Ni? mu ni bilo - ni?, jaz pa killer in avto vleka.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
nekaj me ?e zanima pri teh novih mazdah glede klju?a.. kaj klju? nima te funkcije ko dr?i? tipko za odklepanje da gredo okna dol, za zaklepanje pa gor?? ?e moj stari avto je imel tu pa negre, to mi je ?udno
nope
no sem sklenil zavarovanje pri Grawe..mazda 3 g120 kasko( vse kaj vsebuje) 640e..normalno ali ma kdo kaj manj?
lp
Pri zavarovanjih ni v?pra?anje kje pla?a? manj, ampak kaj pla?a? s katerim razredom, ali ti odbijajo pri vsaki ?kodi ali ne, ne more? kar jabuk z jabukom. Jaz na primer za po ceniku veliko dra?ji avto dam enako kot ti pa ne pla?am za nobeno ?kodo, niti vandalizem.
Kje ni toliko odvisno, kot to kak bonus si ?e dosegel....trenutno pa je najcenej?a definitivno Sava. Tudi kar se ti?e kritja ?kod en velik plus. v tem zav obdobju 6x tam...
2 x vandalizem
1 x ?top lampa
3 x parking
niti vpra?anja niti enkrat odbitek ali malus.
Medtem ko so druge zavarovalnice poostrile, Adriatic zahteva lastnika vedno poleg ob ogledu, pripeljati avto nazaj po pravilu na slikanje, odbitne delne fran?ize..Triglav kolegu 2x zavrnil (realen) parking...
Pomoje proba lahko... je pa malo verjetno, da bo kaj zaleglo...
Dodatni stroski.
Drugo ke ce placas z smsom, ki je vezan na tablico.
Jaz redno v krokariji tako placujem in mi je zadnjic redar v Rovinju v mimohodu namignil da sem fenomen da 12 let ze placuje tablica Lj CIGI vsako parkirnino...medtem ko zaklepa predvsem italijane in domacine
Ej..enako tudi na moji mazdurini-CX5 OPRAVLJEN drugi redni servis,samo da je bilo treba menjat tudi prve zavorne plo??ice.res se hitro rabijo.so full mehke in samo 7mm debelina.novih.original .
Jebemliga,,,res ?parajo na materjalu,,plo??ic.samo mi ni jasno zakaj menjajo zavor teko?ino na drugem rednem servisu??????? Pa saj se ni toliko obrablo,,,zavorno olje.mojstri na mazda servisu trdijo ,da je tako po planu,,,pa ti se je...b.tako je toooo.lp
Ker se premalo vozis in kmji nimajo veze menja se vsako drugo leto. Cajt je problem ne kmji. Tekocina vlece vlago nase in rata redka. Res pa da je interval veliko manjsi od drugih znamk. Pri prepovedni znmki je 4 leta ali 60k.
Kar zame pomeni leto in pol po kmjih ampak menjam na 3-4 leta
wifi hot spot povezovanju....telefon se mi z bluetooth brez problema pove?e
pa wifi ima password, ki si ga nastavil na mobile hotspot nastavitvah samsunga in to je to. Probaj spremeniti ime hotspota in pass. pa seveda da ima? prenos podatkov preko 3G (mobile data) vklopljen.
Problem. Poskusam gsm in avto povezat z internetom preko hot spot. telefon in avto se spoznata, vpisem kodo s telefona v avto in avto jo sprejme. do tu vse ok (tudi telefon potrdi mazdo kot zaupanja vrednen uporabnik). potem pa hocem povezat in napise network error. probam brez varnostne kode-isto. v gsmu imam potrjeno da lahko sprejemam od neznanih virov. gsm je samsung S6 edge.
kak?na udeja, izku?nja, re?itev...? :ne vem:
?akaj a ti govori? o bluetooth povezovanju ali wi-fi hot spot povezovanju? Ker omenja? kode, zaupanja vredne uporabnike, neznane vire itd...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Spet sem v dilemi a kupiti ?e eno letno ali ne...vsaka dalj?a vo?nja z Barchetto rata suffer ?e mora? zadaj, Dejansko izgubi? par urc. Govorim o celodnevnih ali vikend izletih, najhuje je proti Gorenjski (Avstrija, Dolomiti itd)
Kaj hudi?a je narobe s polletno vinjeto?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani