Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Ta je od kolega. V bistvu je od tega, ki prodaja dirkalnik. Ima enega za vsak dan in enega dirkalnika. Prodaja pa ker je ?as, da ?e kaj drugega v ?ivljenju naredi (ne vem, a je punca pozabila tabletke vzet al kaj tak?nega :P ).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Jaz pa nisem ve? zdr?al in sem ga mal stisnil. Od prej?njega ponedeljka sem naredil 400 km, porabo imam pa zdaj 7,6l/100km. ?e za 200km imam bencina.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

H4 LED
Napisano

Sam sem jih vedno pri?gal v gosti megli in pri 100NXu in pri Cliotu. Lahko re?em, da original (ne te LED!) Cliotove res naredijo dan nekaj metrov pred avto. In ja, pomoje v gosti megli prej opazi? meglenke kot kratke lu?i, torej si bolj viden.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ceprav.. za tak denar ze Supro skines iz germanije. ki pa dejansko je pravi avto. :)

?al je realnost res taka, da za tak denar dobi? ?e bolj zanimive avte zaradi ?esar se tale Toyota ni prodajala v tak?nih ?tevilkah kot konkurenca...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ena redkih Celic, ki ?e nekam gre ?eprav ne vem zakaj potem nima tako legendarnega statusa kot kak Civic. Najbr? slab?a lega? ;) Tale motor bi mogli dati serijsko v MR-S. Kdor pozna oddajo Best Motoring, notri so imeli zadnjo MR-S s tem motorjem, to pa res gre in se dobro dr?i. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

No ljubitelji terencev ogledajte si to vo?njo.

Ta ?e sploh ni s pogonom na vsa ?tiri. Kaj ?ele zmore Duster 4x4.

Mene je ?e lep ?as nazaj navdu?il. ?koda je, da je poceni na ra?un opreme ampak, ?e rabi? 4x4 je to to. :bravo: V glavnem tole bi imel pa ?eprav je "le SUV".

:hohoho:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

H4 LED
Napisano

?lovek saj bi kaj pokomentiral pa bom raje tihooo! :) Pa ne more? z meglenkam vozit halo!!

To po?nejo v zvezdni dr?avi fu?ine :(

Jaz jih uporabljam ko je megla pa ?eprav so za okras. :blush:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

H4 LED
Napisano

js sm jih glih vcerej narocu..zakaj nisi prej povedal... :( ..js itak ne rabim maglenke k mam ksenon,prizgem jih samo kot dnevne luci in to samo poleti...mal da smekam :D

Priznam, poznam to. :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

H4 LED
Napisano

LED imam jaz namesto meglenk in so res za en k***c. :whatever: Izgleda pa fajn, xenon, led pozicijske, led meglenke. ?e kdo rabi pa prodam LED H11 meglenke. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Moja poraba je ?e kar ki?asta. :blush: Od ponedeljka imam zimske in sem natankal in do danes imam porabo 7,4. 13km relacija v slu?bo in nazaj, brez, da bi delal kolono. Pa ?e to (predn se kdo oglasi), potovalni ra?unalnik la?e maksimalno za kak deci. V glavnem, ?e je ?e zavarovanje ogromno je pa poraba tako sme?no majhna, da se samo smejim. :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spet poostritev zakona CPP
Napisano

Takoj ko jim je zakon o obvezni zimski opremi dovoljeval racijo, so jo tudi izvedli. In to na dan, ko so bile napovedane temperature tudi do 19°C ?zmeden?

Kje? :vskalo: P***a jim materina saj sredi zime, ko bo sneg pa ne bo nih?e gledal idiotov z letnimi gumami (po mo?nosti s profilom na minimumu) kako ?e speljati ne znajo in ustvarjajo kolone.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spet poostritev zakona CPP
Napisano

Tu se pa ?isto strinjam, da ?e je nekaj po EU standardih ?e ne pomeni, da se ne da izbolj?ati. Tisto zoo?anje takrat je bilo katastrofalno in samo tisti vikend sta bili 2 oreng nesre?i. In nedolgo po tem je neka raziskava v okviru EU tudi pokazala, da imamo zelo slabo urejena gradbi??a. :vskalo: Odgovarja pa itak nih?e.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Pod havbo ?e samo okol pa ni? - nobenih oja?itev karoserije, ni?esar ni videt. Ne vem sam men je tole tik pred tem da bo razpadel oziroma bo zato poskrbel premo?an motor. :ne vem:

To so drag race projekti in jih fantje naredijo samo za vo?njo naravnost, s ?im manj odve?ne te?e...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ne ti in ne jaz. Obstajajo starej?e legende pred katerimi marsikatera nova "jajca" lahko samo pokleknejo. :notworth: ?e malo pomisli? 200 konjev iz 2.3 motorja ?e danes ni nekaj pogostega v tistih ?asih je bil pa to top shit. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Druga? pa dobrih 200 konjev in 1200 kil -lots of fun :hudicek:

Ne ne, to mor? napisat dobrih 200 konjev na zadnjih kolesih in 1200 kil. :P Druga?e je pa tale ideja z menjalnikom zakon. ?koda, da tega ne prakticirajo ?e kje. :bravo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zavarovalnice-katero izbrat?
Napisano

Pri zavarovanjih je pa? tako kot pri vseh drugih stvareh. Malo je treba zavarovanja med seboj primerjati in na koncu izbrati tisti, ki vam nudi najve? za va? denar. Tako je vedno pametno malo pobrskati pri drugih zavarovalnicah ali agentih in ugotoviti ali vam lahko ponudijo kaj dobrega.

A to imate Vi danes neko akcijo in ste se zato registrirali na kar nekaj avtomobilskih forumov po Sloveniji? :bravo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.