Skoči na vsebino
Crash bum bum
Napisano

imel si tudi sre?o da ni na sprednje steklo padla skala, potem bi pa bila ?tala....no vsaj upam da bi bo kasko oz. teli cestarji krili ?kodo. Kako je s tem ?e ti padajo?e kamenje razbije avto? Mora? vse kriti sam ali oni krijejo, verjetno je tudi kak?na zanka v tabli za nevarnost padanja kamenja v igri pri takih zadevah?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PARKIRNI PROSTORI
Napisano

...hmmm, bus za mene odpade, ker ?e bi ?el z busom na ?iht bi potreboval uro oz. ?e ve? z avtom imam pa 5 min. Tako da teli kateri spodbujajo lpp bi jih sam dvakrat okol u?es pa v kot kle?at poslal. Ko bodo linije bolj direktne oz. da bo imel bus svoj pas za vozit (tako imajo npr. tramvaji v prestolnicah) potem bi se pa dalo razmi?ljati.

...re?itev ni, mogo?e gara?ne hi?e samo poceni. Npr. moj delodajalec oz. v hi?i imamo cca. 200 parkirnih mest v gara?i ampak kaj ko ho?ejo 17.000,00 na mesec :blink: ...ma ni ?ans, da dam tolk. Tako da gara?a je prazna, ljudje pa parkirajo pa? kjer najdejo.

Mi lahko predlagamo izbolj?ave,samo dosegli pa ne vem ?e bomo kaj.... :whatever: Ker tisti ki odlo?ajo o takih zadevah,majo ziher urejene parkplace! :D

...s tem se popolnoma strinjam pa ?e res je.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Reno pet
Napisano

..haha..tale je dobra, mu je kar drugo petko kupu al kaj...jo je dobu cenej kot zadnjo lu? :hohoho::hohoho:

..seveda da vzemi in odbdr?i a ne, za hecat se pa fjakat okol bo dobra.

Lahko je pa Mazda club car....imam ?e predstavitev v glavi...tkole temno iz ozdja pa tist dim spustimo in potem se pripelje...napovedovalec pa pove....Madza forum Slovenia present first club car......reeennooooo 5 :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto za dober M sit!
Napisano

jest sem vozil prvega yaris dizla v slo pred leti ko je pri?el k nam. Sem ga ti??u do 140 po brn?i?evi z odprtimi okni in sm mislu da bom poletu k avion na pri vzletu :hohoho: ...v glavnem majhen avto?ek k dobr potegne. Ve? pa ne bi vedu o njem povedat. Meni osebno pa tolk majni avti ne sedejo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PARKIRNI PROSTORI
Napisano

..jest imam povsod te?ave s parkiranje....doma je tako da so bila parkiri??a za bloke v?asih tako narejena, da naj bi 1 parking pri?el na 1 stanovanje, sedaj ima pa ?e vsako stanovanje vsaj 2 avta, jih je kar nekaj kateri imajo 3 avtomobile.

..v slu?bi je isto sranje, neki parkingi so tako da so lastniki tistik parkiri? (eni lokali) rekli da bodo gume rezali ?e bo ?e kdo tam parkiral, tako da hodim cca. 30-45 min prej v slu?bo zato da dobim parking na plo?niku oz. ob robniku na enem ovinkcu :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nasvet-nakup Mazde 323f
Napisano

Katere barve pa je, ker pred kratik se je ena temno modra oz. ?rna prodajala pri enem posredniku v polju za isti denar? Samo mislim da je bila letnik 1995, kilometri pa tudi tu nekje. Poglej motor ?e je masten, kako te?e, probaj dobiti ?im ve? ra?unov o servisih ipd. Z avtom se pojdi peljat. Se pa prodaja ?e nekaj mazd ki ko?tajo tam okoli 700k in so vsaj 2 leti mlaj?e in z ve? opreme, kako so kaj ohranjene je pa najbolje iti pogledat.

Zdravek 4.700,00 EUR je 1.128.000 SIT oz. 37.427.040,00 kun :bravo: ...drage so mazde pri vas, jest potem pr vas svojo prodam za 6000-7000 EUR :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

muzika
Napisano

Zaenkrat samo avtoradio in original zvo?niki :( ...?v glavnem samo hre??anje :P

Stoji pa na strani in ?aka na pomlad:

- Magnat XTC 1500

- oja?evalec Steg 120.2

- Sprednji sistem Coral Electronic 120RMS-a po komadu - 16-tke-, tweeterji 100 RMS-a po komadu + kretnice :bravo:

- oja?evalec Ground Zero 4000T za sprenji sistem :bravo:

Tako da za silo bo :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda totalka - jest se dr?im
Napisano

:blink: u jeboooooo te... auto je totalka... ima ti jedna jeftinija i bezbolnija opccija za popravak.. ali mora? znati dobrog limara... ak te zanima se javi.... :policaj:

...avto je ?e prodan, je ?el za dele (sprednji del)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ma najraj bi mu napisu da kako je lahko za 9let star avto 180.000 preve?, ker to je 20.000 na leto, vo?en je bil pa na relaciji. In napisu bi da ?e se on vsak drug dan z busom v slu?bo voz, da ne naredi preve? kilometrov z avtom....sam to bi bila ?e osebna raven. No sej v bistvu se mi avto pokrije s tem zneskom in zneskom od prodaje, bi pa rad ?e vsaj neki denarja ven dobil (servis en teden prej narejen ipd.) ...sam ne vem, se mi ne da zajebavat ve?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?e ma kdo kak?en pameten nasvet naj ga napi?e ne :bravo: ...V glavnem zavarovalnica mi je zavrnila predlog za vi?ji znesek izpla?ila od?kodnine za avto zaradi, citiram: ...,da ima vozilo izredno veliko prevo?enih kilometrov (118.115), ki bistveno vplivajo na dolo?itev vrednosti pred nezgodo. WTF...pa sej ni to fiat da bi moral pri teh km ?e drugi? generalno delat. :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupovanje mazde 323f
Napisano

rupart80 ma ni panike :) ...sam da zve? ?im ve? informacij :bravo: Glede porabe ?e ti po pravic povem ne vem :blink: ...po moje da okol 7-9l na 100km, ker ni? ne ra?unam, pa? ko je tank prazen grem tankat in to je to :blink:

Sem malo pobrskal bo mobile.de in zgleda da je tale armartura http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=607790#, nova ker imajo enake tudi l. 1998. Razli?ni so pa samo gumbi za nastavitev zra?enja, tko da verjetno je bila pa tisto opcija pri nakupu, ne vem :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupovanje mazde 323f
Napisano

hmmm....cca. en mesec, ?e mi pa ta ne bi bila v?e? bi pa verjetno ?e vedno ?akal....cene so pa kot vidi? od 600-900k odvisno od letnika, opreme in ohranjenosti.

Tole z armarturami tudi meni ni jasno. Jest imam tak?no armarturo http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=607790# (pred ?altheblom sta ?e luknji za 2 plo?evinki in predal?ek ki ni pokrit) ter tudi letnik 1997. Ima? lahko tudi tak?no http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=639993# (spremenjeni zra?niki, odprtina pod avtoradijem, predal?ki tudi v naslonu za roke ter "digitalni" gumbki za na?telat kam naj ti zrak piha, kot vidi? na teli http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=657529#, ki je letnik 1996. Po mojem mnenju je tale katero sem drugo opisal novej?a (bolj okrogla, tisti gumbki ipd.), ?eprav jo imajo tudi ?e nekatere 1996 (?eprav mi tole ni glih jasno z letniki).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupovanje mazde 323f
Napisano

Tista zelena se je pojavila kak?en dan preden sem kupil svojo....no jest sem dal za svojo malo manj in je brez klime. Tista rde?a je tudi skoraj 900k.

Druga, ki si jo navedel se je pa pojavila po mojem nakupu. Cena je pa ugodna ne :) ...res je pa da nima balonov in klime, zgleda pa lepo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.