Skoči na vsebino
Poraba odvisna od goriva?
Napisano

Ta podatek, ki sem ga napisal, je to?en. Relacija 1200 km, merjeno ve?krat, tankanje na isti pumpi, isti voznik, isti avto, isti ?as odhoda iz LJ v Nem?ijo (okoli 10ih dopoldan), ista te?a na avtu...vozilo se 2x tedensko in par mesecev...tako da ima veze z gorivom...

Primerjava je samo med OMV in PETROL!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba odvisna od goriva?
Napisano

Sem ?e v drugi temi napisal...

Iz lastnih izku?enj primerjava med petrol in OMV nafto...pri tovornjaku ...

Petrol 34 litrov, OMV 31 litrov, s tem, da je pri omv bilo ve? mo?i v klanec in posledi?no ve?ja hitrost na vrhu klanca...

To je 3 litre na 100km, 30 litrov na 1000km...300 litrov na 10000km...?e dela? letno s tovornjakom 150000km, je to 4500 litrov...ni zanemarljivo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Opral... :danzoman: ...zamenjal gume... :party0035: ...zamenjal tepihe... :) ...

Od danes tudi jaz.

Temeljito ?i??enje in pranje bom pa tokrat prepustil drugim. V drugi polovici  naslednjega tedna sem v Beogradu. V kletni gara?i hotela je ro?na avtopralnica, kjer me ro?no pranje in ?i??enje notranjosti stane ca. 7,00 EUR  :ouje:

?e ni skrivnost...je to hotel Slavija?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.