Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano (urejeno)
dne 22. 6. 2021 ob 21:11 je FuManchu napisal:

Fordovi novejši avtomatski menjalnik (ne Aisin) so zelo občutljivi, kar se servisiranja tiče. Če zanemariš par servisov si lahko na hitro ob menjalnik. Žal.

Mene pa ravno mika, če bo potreba po večjem avtu da bi na kakega s-maxa oko vrgel. Ga ima žlahtnik že lep čas in nobenga izrednega popravila.

S-max je eden bolj posrečenih avtov. 

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano (urejeno)
pred 56 minutami je scania napisal:

G165 in d175 nemores primerjat, bos razocaran ker g165 je bolj za lezerno voznjo. Upam da te bo minilo ker pp moje bi naredil bedarijo, sploh ce gre vredu in nimas nobenih tezav. Glede tezav pa ima vsak avto nekaj za cisto vsakega bos kaj nasel, raje beri kaj drugega 😉

Saj ležerna tiha vožnja je najlepša :) 

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano (urejeno)
dne 22. 6. 2021 ob 17:40 je scania napisal:

Jaz sem z prejšnjim mercesesom delal dnevne relacije 8km enkrat tedensko pa sem se v mb iz ptuja peljal po avtocesti pa nisem nikoli imel probleme z dpf. @Janez007 ne obremenjuj se predcasno vse bo ok 😉

👍

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano (urejeno)
pred 54 minutami je Z M A J napisal:

Janez007, kontaktiraj našega kolega Marka; naročiavto.si, ti bo zlahka našel še lepšo :)

Sem klical zjutraj (jih našel preko googla), in govoril z Denisom in bil zelo pozitivno presenečen glede informacij in odnosa, pa sem z njim prvič govoril. 👍 A imamo slučajno člani tega foruma kakšen dober popust? 😄

Kolikor sem ugotovil (danes sem šele začel raziskovati to sceno), bi bila zame najboljša-ugodna varianta, da se vse zmenim sam s prodajalcem, najamem pa samo uslugo prevoza, ki pride cca. 400 evrov. 

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
pred 1 uro je Boss napisal:

Damn, tam jaz tud čez 100km/h vozim. Ok ne skor 130 ampak vseeno, tam je težko 80 furat, ker maš občutek, da stojiš.

Tale Mazda 6 CD 175 res leti kot sekira ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano (urejeno)
Pred eno uro je scania napisal:

meni poka/škripa samo ko imam stisnjeno zavoro in ko zavijam, drugače je vse ok, vse roke, puše, kugle vse je ok, na kanalu smo pa ugotovili da to pokanje/škripanje prihaja iz teh gumic stabilizatorja. Te gumice držijo stabilizator iz leve desne strani pritrjen na karoserijo potem na vsaki strani pa imaš še stabilizator štangico ki veže stabilizator z obeso. Ko bremzaš in našpanaš obeso, ko zraven še zaviješ pa se stabilizator štanica obrne in našpana stabilizator posledično gumice in tam pri meni prihaja do poka. Če ne držim zavore in grobo zavijam, vozim čez luknje tudi na tehničnem smo prepotegnili 10krat cel avto in je vse ok, tako da pri meni so gumice.

To se je meni dogajalo pri Mitsubishi Carismi v suhem vremenu, v mokrem je pokanje izginilo. Potrebno je bilo "znotraj" našpricati gumice stabilizatorja s silikon sprejem in zadeva je izginila. Če prideš zraven, bi jaz namazal z mastjo, ki ne razžira gume https://www.bartog.si/mast-zavorna-ate-039902-05252-039902-05012-180g-p-433639.aspx .

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 12 urami je Deeyan napisal:

Spet je dobila mal dodatkov 🙂

IMG_20210611_172900.thumb.jpg.09485e7110f1d9eec713fd2547497e5f.jpg

IMG_20210611_182629.thumb.jpg.ad9b3e0f32d1f0ce2ba67c09fe4fa312.jpg

Če bi na cesti zagledal Mazdo s temi nalepkami, bi bil prepričan, da gre službeno reklamno vozilo. Ne rečem pa, da mu ne paše (Mazda nalepka spodaj pod vrati), še bolj športen mi deluje. 🙂 Kaj pa je tista konzerva gor na armaturki? 🤣

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

To bi blo pa super, če bi bili novi. Stari (200) oziroma skupaj 610 evrov. Z nekaj več truda in komplikacij bi verjetno lahko prišel pod 500. Je pa tako, tudi mehaniki si zaslužijo dostojanstvo. In da jim nosim material, kako pa to izgleda? 😉

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.