Skoči na vsebino
olje manjka
Napisano

Res da 1.8 nikol nisem mel, mam v mislih da so enake, could be wrong

Pelko ima (v stari delavnici) preglednico teh litra? za Mazdurine in od tam sem si zapomnil ta podatek oz. deloma ga tudi ?e pozabu.  sramezljiv

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

olje manjka
Napisano

vpra?anje - koliko si nalil?, ker povsod pi?e 4L dejansko gre pa notri 4,5-5

Kolkor imam v spominu, je ?lo v mojo 6-ko 2.3 motor 4,4 litra (skupaj z ol. filtrom), v 2.0 ?e nekoliko manj, v 1.8 pa ?e manj in sem pozabu cifro ali 3,8 ali 4,0 litra skupaj s filtrom. ?e bo kdo 5L nalil noter bo imel tolko preko maksimuma, da bo potrebno ponovno ven spustit, ker tolk preko maksimuma pa ni ve? hec.  ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Za vse ki vozite na plin: Plinarna na Verov?kovi spet obratuje normalno! ;)

V pondelk me je kar ?okiral napis "vzdr?evalna dela" in kar nisem vedu kam jet tankat, pa sem potem na Petrolu v Dom?alah pristal, ker v Kamniku ga nimamo.  :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

V nedeljo tankal v Beogradu (95 Premium) po 1,14.

Mazdica pa kar papa, ?e je polno nalo?ena (pet osebkov in poln prtlja?nik), pri 170-180 km/h (tempomat na 180, GPS je kazal 175) je bila poraba 9,4 l/100km. ?rtice so kar hitro izginjale...

Men se zdi pa za bencinski motor in polno nalozen avto pri tej hitrosti precej nizka povprecna potrosnja :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.