vpra?anje - koliko si nalil?, ker povsod pi?e 4L dejansko gre pa notri 4,5-5
Kolkor imam v spominu, je ?lo v mojo 6-ko 2.3 motor 4,4 litra (skupaj z ol. filtrom), v 2.0 ?e nekoliko manj, v 1.8 pa ?e manj in sem pozabu cifro ali 3,8 ali 4,0 litra skupaj s filtrom. ?e bo kdo 5L nalil noter bo imel tolko preko maksimuma, da bo potrebno ponovno ven spustit, ker tolk preko maksimuma pa ni ve? hec.
Za vse ki vozite na plin: Plinarna na Verov?kovi spet obratuje normalno!
V pondelk me je kar ?okiral napis "vzdr?evalna dela" in kar nisem vedu kam jet tankat, pa sem potem na Petrolu v Dom?alah pristal, ker v Kamniku ga nimamo.
Mazdica pa kar papa, ?e je polno nalo?ena (pet osebkov in poln prtlja?nik), pri 170-180 km/h (tempomat na 180, GPS je kazal 175) je bila poraba 9,4 l/100km. ?rtice so kar hitro izginjale...
Men se zdi pa za bencinski motor in polno nalozen avto pri tej hitrosti precej nizka povprecna potrosnja
Blokirala ji je zadnja leva zavorna ?eljust oz. ro?na na tem delu, da je disk na fertig za?arel. Situacijo je na sami lokaciji re?il MAZDA KLUB predsednik osebno, g. Lumpi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pelko ima (v stari delavnici) preglednico teh litra? za Mazdurine in od tam sem si zapomnil ta podatek oz. deloma ga tudi ?e pozabu.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani