Skoči na vsebino
Sprememba cene goriv
Napisano

barchetta mora tankat danes :) nima izbire

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Pa bi rekel da ima avto nekako usmerjeno zracno hlajenje...

Prepocasi si kosil :)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Nekaj je na teh power boxih. Avtobus sedaj redno pije 5.5 - 6.0. Ne glede na tip voznkje (mesto, ac..) Pogoj pa je vsekakor voznja po omejitvah.

PB ti seveda da feeling da ga rad pritisnes in potem das uzitkom prednost pred porabo.

Drugace pa testiram vse stopnje Mal Electronics preko obd in logiram max NM in HP.

Bom objavil rezultate, vsakic je treba ven iz avta pa s sravfencigerjem stopnjo obrnt :)

Koliko obd laze ni tako pomembno, kot to kake so razlike v stopnjah. Mislim pa da ne laze saj dashcmd zahteva prostornino, curbweight, dimenzijo gum itd...tudi cifre so realne - pricakovane

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

remap na 2.2d in 1.6d
Napisano

80 konjev ti bo dal samo z Sw....svasta kaj prodajajo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem z Pay Palom in E bay-om
Napisano

To ce pride paket neki dan po vracilu denarja je stvar na?ela...?e pa je posln z navadno posto ti ga pa se pred vrati pustijo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem z Pay Palom in E bay-om
Napisano

ja ?e si na ?e na paypalu potem nadaljuje? tam in to je ve? kot dovolj. In ?e sta se dogovorila ne rabi? prav nikakr?nega dodatnega case-a, to je le za zavarovanje. ?e sta dogovorjena on naredi refund, ti pa zapre? case.

?e ne naredi refund, gre? v case in da? escalate the case to paypal, in oni povrnejo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

sorry premrlova - iz yiska nima? prednosti res je

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

a druga?e bemfl ima ne-prednost? Znaka se ne vidi ali talnih ozna?b (je na desni)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nissan Qashqai
Napisano

Pride trenutek v lajfu ko 'size matters' :)

Nocem ti siliti nicesar imas precej jasen plan ampak pomisli na drsna vrata ce gres proti temu razredu. Zal jih ni vec veliko, ne vem zakaj na primer jih ima ford na bmaxu na vecjih pa ne...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nissan Qashqai
Napisano

Reno motor? :zvizga:

Dela....po 40-50 na leto z vecimi uporabniki...Hrvaska ni majhna :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nissan Qashqai
Napisano

Vsake o?i imajo svojega malarja...

Lahko je dober avto, samo VIZUALNO je NASPROTJE od mazde...

Men na primer nikakor ?KODA ne sede...vizualno...pa verjamem, da je dober avto...

MAZDA6 mi je pa poezija...pa tud ?e je za marsikoga slab avto...

Ja hvala k d se avti med seboj razlikujejo vizuelno po znamkah a ne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nissan Qashqai
Napisano

Fuq.... :) poglej moj podpis :

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nissan Qashqai
Napisano

Pozabil sem povedati da imamo kot francoska firma v paketu sluzbenih avtov renault paket clio/megan/talisman in pa quasqai.

Vsa nova serija je popolnoma drug svet, quasqaja pa zelo hvalijo (v Zagrebu je 16 renojev in 11 nissanov

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nissan Qashqai
Napisano

Novi asqai je odlicen. Tudi vizuelno je korak naprej. Je dalec od spake, ki je bila (je pomanjsan xtrail v bistvu sedaj).

Sam sem bil blizu xtraila ko sem razmisjal o menjavi mazde. No potem sem koncno nasel gajbo (iskl sem jo ze ko sem mazdo5 kupoval) pa je taka z avtomatikom in malimi kmji bila loterija

Dober avto.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smerniki
Napisano

Glede na to, da ze zdaj obstajajo avti, ki sami vozijo, pa berejo prometno oznacbo, auto zmigavc pa res ni nek hi-tec

To itak ampak kako mu pravi cajt oovedat da zavijas....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smerniki
Napisano

Saj bo... manjka se umetna inteligenca... ki bo predvidevala, kam zelis zaviti... :D

Samo vezes na gps...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

A parkiras na ravem? Pri meni (ja ni mazda) ce dam samo tri gume na dovoz cetrto pa dol ga popolnoma zmede ko je se zadnja cetrtina polna. Startas z 50km remainimg potem pa rabi nekaj casa da se uravna tja do 200km remainimg...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

resno?

cez eno uro sem se enkrat preveril in ja resno.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

7 ur za 25% (Zoe)  :o  :o - 16A varovalka, torej hi?na varianta

post-2637-0-43185600-1492705485_thumb.jpg

post-2637-0-73398700-1492705490_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtokamera (DashCam, BlackBox,...)
Napisano

aha. ne zgleda slabo.

a pa lahko na primer preko wifija in aplikacije tudi na mobiju predvaja? posnetek? NA primer da policistu ali komu drugemu na licu mesta poka?e? posnetek?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtokamera (DashCam, BlackBox,...)
Napisano

Wifi pomeni da na primer ko se priopelje? domov ti sam nalo?i posnetke?

Kako je z baterijo v tem primeru (recimo da je 64GB) to ni malo ?asa.

a sesek pa tako prime da mora? ga zamenjat celo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nosilnost
Napisano

Tako je. Ce te dajo na vago z vsem ne sme preseci 2105kg

Pa seveda podvozje bi lahko trpelo. So pa dosti omehkuzili t.i.suv...cx7 se mi zdi ke mela 2400kg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nosilnost
Napisano

Pozdrav!

Nameravam pripeljati nekaj vre? peletov. Na dnu prtlja?nika sem zrezal vezano plo??o, da malo pove?am nosilnost.

Koliko lahko nalo?im v avto, ?e tudi zadnje sede?e polo?im dol? 300kg? Kaj ve??

lp

V homologaciji ti vse pi?e. preko NDM ne sme?, torej po doma?e NDM - te?a avta - ti = tovor.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.