Nekaj je na teh power boxih. Avtobus sedaj redno pije 5.5 - 6.0. Ne glede na tip voznkje (mesto, ac..) Pogoj pa je vsekakor voznja po omejitvah.
PB ti seveda da feeling da ga rad pritisnes in potem das uzitkom prednost pred porabo.
Drugace pa testiram vse stopnje Mal Electronics preko obd in logiram max NM in HP.
Bom objavil rezultate, vsakic je treba ven iz avta pa s sravfencigerjem stopnjo obrnt
Koliko obd laze ni tako pomembno, kot to kake so razlike v stopnjah. Mislim pa da ne laze saj dashcmd zahteva prostornino, curbweight, dimenzijo gum itd...tudi cifre so realne - pricakovane
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ja ?e si na ?e na paypalu potem nadaljuje? tam in to je ve? kot dovolj. In ?e sta se dogovorila ne rabi? prav nikakr?nega dodatnega case-a, to je le za zavarovanje. ?e sta dogovorjena on naredi refund, ti pa zapre? case.
?e ne naredi refund, gre? v case in da? escalate the case to paypal, in oni povrnejo
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nocem ti siliti nicesar imas precej jasen plan ampak pomisli na drsna vrata ce gres proti temu razredu. Zal jih ni vec veliko, ne vem zakaj na primer jih ima ford na bmaxu na vecjih pa ne...
Novi asqai je odlicen. Tudi vizuelno je korak naprej. Je dalec od spake, ki je bila (je pomanjsan xtrail v bistvu sedaj).
Sam sem bil blizu xtraila ko sem razmisjal o menjavi mazde. No potem sem koncno nasel gajbo (iskl sem jo ze ko sem mazdo5 kupoval) pa je taka z avtomatikom in malimi kmji bila loterija
Dober avto.
A parkiras na ravem? Pri meni (ja ni mazda) ce dam samo tri gume na dovoz cetrto pa dol ga popolnoma zmede ko je se zadnja cetrtina polna. Startas z 50km remainimg potem pa rabi nekaj casa da se uravna tja do 200km remainimg...
a pa lahko na primer preko wifija in aplikacije tudi na mobiju predvaja? posnetek? NA primer da policistu ali komu drugemu na licu mesta poka?e? posnetek?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
barchetta mora tankat danes nima izbire
Povezava za deljenje
Deli na druge strani