Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Ne zavajajte ljudi s temi va?imi 'rollbari', ker v primeru da se avto obrne na streho, ti samo ?kodijo, ker se zvijejo v kabino, posledi?no vozniku v glavo. Tole mate style bare, ki nimajo nobene druge funkcije kot da zgledajo 'dobro'.

Kon?no je nekdo to poudaril. :bravo: Vse ostalo je ?al ri?.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Pizda sm jst svojo đabe dubu :hohoho::hohoho::hohoho:

Temu se re?e ?redni nagon. En da avto gor na avto.net potem pa ostali opazijo oglas in svoje gor dajo, ?e bo kdo dal toliko denarja za njegov avto.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Pol je pa to ?parovc v primerjavi z Evolution-om

Jup pa ?isto ni? ni kri?e? avto. ?e te kak mulc vpra?a kak avto ima? re?e?, da nekaj z 260hp in ?pero, ?e te ta??a ali tast pa modro odgovori?, da Mazdo 3 ker je varna, zanesljiva, da si tak OK fant. :P

Sicer je poraba pri takem avtu res postranskega pomena ampak glede na to, da ima kar nekaj CX-7 v Slo plin bi bil tale predelan na plin ?e prav sme?no ?paroven avto. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Yavar, kolk je pa kej poraba MPS-a? 15l na 100km, ve??

Je pisal v temo o porabi. Ampak je njegova 6ka te?ja krava, ki ima ?e 4x4 pogon kar pove?a porabo. Na kratko, tale MPS ob normalni vo?nji najbr? pije cca 9 litrov, ob teranju pa juhuhuhu...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Cena je res ugodna, tole bi si ?e skoraj lahko privo??il, ?e cena ni fiksna. :bravo: Koliko ?asa jo ima?

Za moje pojme je tole najhitrej?a (na progi ne v ravni ?rti) Mazda v njenih ?asih. RX-8 je ?vohnej?a (je pa eksot ker ima wankla pa RWD ima svoj ?ar), Mazda 6 MPS je pa ob tak?ni konjenici dosti te?ja in ima ve? izgub zaradi awd pogona (?eprav ima 4x4 isto svoj ?ar). No je pa res, da sem hot hatch fan. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Pridi ti simon na testno... ti ga prodam :)

A ni to od boruta biu?a? Jao kaj so naredil iz nje??? :o

Ne rabim imam ravno tam nekje hitr avto. :D

Ja tale 323f GT je pa sumljivo podobna Borutovi. ?e rde?a je v originalu, se vidi na slikah. Grdoba grda. :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

to much ???

Daj bodi dec pa se zmeni samo za eno testno s tole 323F potem pa ?e X9 2.5 V6 pa bo? videl kaj je koliko vredno. Verjemi, da ga 323F tolk dobr pi?i, da je vredna tega denarja. Pa ?e napisal je, da da gotovinski popust. :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Hehe eo zdj lah usi z 1.5 mlin?ki izkoristte prili?nost da kupte neki k dejansko nekam gre :danzoman:

Kolk gre? staviti, da kupec ne bo noben foruma?, ki ima trenutno 1.5 in obljublja, da bo kupil ?estaka? :P

Zelc tako je prav, jaz sem tudi o karavanu govoril ko seom prodal oba Nissana. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ne bi smel? Kolikor ga poznam se je naveli?al Japoncev in gre na nekaj drugega... :harhar:

Je pa tole vredno nakupa ker je kar dosti vlo?il vanj, avto fajn gre, dela dobro. Edino kar bi jaz zamenjal so Apex fedri za kaj drugega. Pa ?e cena ni zadnja. Deeyan kje si?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

kok so mi te Impreze karavan grde :whatever:

Jaz bi jo pa ravno zaradi tega imel. Pa ?e mal po?raufat pol pa, da vas s karavanom preganjam mularijo s ?estaki. :harhar: Pa ?e uporaben avto je pozimi (AWD) in prostoren (karavan). Preden sem imel ugledanega Cliota sem celo mislil nabaviti navadno 2.0 karavan in postati vzoren ?ofer ampak je ?la v 3 dneh. :zvizga:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ni spet toook drago, sm mislu da so dra?ji tile avti! :glare:

To zato ker je USA model. Raje nimam kot, da bi mel USA model. ?e bremze ima manj?e kot moj Clio trenutno, "na?" model ima pa Brembo. Pa kar nekaj razlik je. Pa nasploh so vsi avti iz USA uvo?eni zbiti. Aja pa tale ima zamenjan zadnji odbija? ker nima ve? tamale tablice. ;)

Tale David je tudi meni avspuh rihtal, no ja lahko bi ga zrihtal bolje. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

O sranje. Mi je pa tale Fe?tajn zanimiv ker ima toliko enih zbitih avtomobilov za katere imam ob?utek, da sploh niso bili zbiti v Sloveniji. :zvizga: Cene ima pa itak optimisti?ne ker ve?ino avtov tam se ne da ve? skupaj spraviti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

taki avti se majo za vozit, ne za ?parat :D

?e te peljem en krog bo? ti videl kako se (ne) ?para na bencinu. Samo, da se ne bo? drl tako kot sosedov mulc ko sem mu pred ovinkom za foro izjavil: "Ti a pobremzam kaj pred ovinkom? Mah ne bom." Pa sem pobremzal ko se je ?e tolk drl. :harhar:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.