http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=634142 ...tole pejt pogledat, meni je ?al ni ratalo sem pa poklical. Je pa blizu NM. Bila je butnjena v en bok vendar naj ne bi bilo huj?ega, je pa 3. lastnik ?e. Lahko da je z avtom vse ok in rabi samo denar. Jermen je bil menjan, vodna pumpa pa ne.
Men je full sme?n, ker ?e vedno veliko folka misli, da so deli za japonce dragi. Pa ni res, samo malo mora? preklicariti in dobi? ugodno. Druga?e pa ima Gama center vse za Mazdo - Japan parts. Karoserijske dele pa pa? stare dobi? ?e ne druga?e. Ceno za dele je pa nesmiselno primerjati s cenami za Fiate, Renaulte ipd.
No da ti povem ceno servisa za prej?njo mazdo:
- menjava olja motorja
- menjava olja menjalnika
- menjava sve?k
- nove zadnje bremze
- menjava homokineti?nih zglobov (prinesel sem jih sam)
- + teko?ine preveriti oz. doliti kar je blo za doliti
Poglej ?e ni bila razsuta oz. ?e ni bila preve? razsuta, vijaki pod havbo so o?tevil?eni, potem poglej kako je tam okoli amortizerjev in kako so spredaj nosilci po?vasani, povsod mora biti enako (pridi na sre?anje pa bo? lahko pogledl), prav tako v prtlja?niku dvigni podn in poglej te vare. Poglej tudi ?e so vsi lufti enaki, ?e se vrata dobro zapirajo, da niso kej pove?ena ipd. Poglej tudi malo okoli kolotekov ipd. Poglej ?tevilke ?ip oz. proizvajalca, potem proizvajalca sprednjih in zadnjih lu?i ipd. ?e je bilo pa kej rahlo udarjeno pa ni ni? narobe, ?e je npr. obija? poklepan ipd., ker ?e je bila kak?na malenkost potem ni ni? narobe. Pri motorju pa poslu?i kako laufa, da ni masten, malo olje poglej in hladilno.
Kar vpra?i na Mitsubishi forumu, fante poznam, saj sem imel tudi jest Lancerja 1.5, l.90, cca. 4 leta.
V glavnem za kilometrino se nima? kej bat. Jest sem ga kupil ko je imel 184.000, prodal pa pri 235.000 km pa ?e vedno se pelje. Z motorjem ni bilo vzd?evanja ?isto ni?, pa? redni servisi, ?e ga pa kej sesuje? ima? pa okoli lj nekaj "mitsubishi" odpadov, tako da ni nobenega problema. Avto zgleda na fotkah odli?en in ?e je res tak?en potem go 4 it
o fak, skor sm bruhnu ko sem pogledal katero olje je bilo sedaj v mazdi 4000km. Pa to ne mor? verjet, teli stari fotri so ?ist ubrisani. No da napi?em, notri je bilo INA olje ...sm takoj letu po valvoline durablens in avto ?e veselo na njega laufa. Pa ne mor? dat INO v mazdo.
mx3: no kot obljubljeno ti lahko povem kar mi je lastnik povedal o tisti rde?i f-ki s celjsko registracijo. Pogledat je nisem ?el, ker sem mislil da je avto v celju, tako da bi ?el obe pogledat ampak do tega ni pri?lo ker, je iz NM, tako da se mi ni dal furat po celi sloveniji. No ta tip je 3. lastnik ima jo pa cca. leto pa pol. Pravi da je bil redno servisiran, da ma ra?une servisne pa ni. Klinasti jermen je bil zamenjan ni pa menjal vodne pumpe, ker je rekel da ni potrebno ampak ok, pa? preventivno bi jo lahko a ne, ponavadi jo folk zamenja :ne vem: Pravi da zbita ni bila, je pa bil ruknjen zadnji blatnik pri prej?nji lastnici vendar ni blo huj?ega (no je vsaj po?teno povedal, ?e je vse povedal). ?e bi jo ?el gledat se je opravi?eval da bo avto zaradi vremena umazan da je pa notri tip top ker pravi da je mahnjen na urejeno notranjost. Avto pa naj bi prodajal zaradi pove?anja dru?ine oz. ker zida hi?o, nisem preve? podrobno spra?eval. No ne vem ne, ta tip ni glih mutil tko da lahko da je avto tip top, lahko pa da so drugi razlogi za prodajo, kaj pa ve?, ima pa res dosti opreme, prodaja se pa tudi ?e cca. mesec dni, med tem se je pa prodalo tudi nekaj dra?jih in malo cenej?ih z manj opreme.
Nekje sem bral da ?e je nesre?a 1. kategorije potem ni potrebna policija. Zdej kaj to?no spada pod 1. kategorijo ne vem, verjetno pa da ni po?kodovanih, da ne ovira? glih promet ?ez celo cesto, potem trki na parkiri??ih ipd. in seveda, ?e se vse da zment, napi?e?e? evropsko poro?ilo in to je to.
OK vsak glih ne no, ker potem bil lahko rekel da imajo vsi avti k se po cesti peljejo nazaj prevertene kilometre, je pa res odvino od koga ga kupuje?, men ?e to mal ve? pove da gre? pogledat avto do kupca in ne posrednika, mal pogleda? prvo registracijo, potem kolko ?asa ga je on imel (pi?e na prometni kdaj ej bila izdana) ipd. Ima? pa dost nategunov. Da je pa volan zguljen res lahko pomeni to da ima avto kilometrino, lahko pa da so slabi volani - malo se pozanima? pa je, pa mene tud zelo zanima notranjost, in ?e je vse umazan, pa sede?i umazani, ?e kej strgan pol me tud mine vse skupi. Razbit avto se pa da tudi tako popraviti da bo? te?ko videl ?e je bil razbit.
Octavie so good, 2.0 slx z vso opremo razen ledra, fotr jo ma ?e 6 let, cca. 170.000km ima ?e sabo in nikoli, nikoli ni crknila, redni servisi in 1x lambda + 1x klimo nafilat. In to je to, cena jim je pa ?e kar padla. Potegne pa tudi sprejemljivo
No sej jest sr?no da to tega ne pride a ne, zna se zgodit ampak te?ko da bi vse crknl. Sej kupovanje avta je loterija pa magari ?e novega kupuje?, sej tud novga lahko tm po parkingih pa lukah gonjo do amena in res da ima? garancijo ampak ?e kupi? nov avto ti glih ni v?e? da ti v enmu letu marsikaj menjajo.
Lahko da se prodajalec ustra?i ?e mu za?ne? omenjat tole a ne. Sej ?e je bil avto udarjen pa ne vem kk?na lu? menjana, vrata pobarvana, naj pove pa je ok a ne, zdej da se pa la?ejo mi je pa totalno mem. 1x sm se tko ?e ornk nategnu in upam da se nikol ne bom ve?.
V knjigarni sem kupil Kupoprodajno pogodbo za vsa motorna vozila, in v kateri v zadnjem ?lenu pi?e med drugim tudi to: Pogodbeni stranki sta v pogodbi pre?rtali vse neustrezno besedilo in vpisali ustrezno dodatno besedilo na vseh izvodih pogodbe enako. V enem ?lenu je tudi prostor za dodatno opremo in tam pa? napi?e? da prodajalec zagotavlja da ima avto ?t. kilometrov ki so napisani v pogodbo, da ni bil karamboliran oz. po?kodavan, ipd. In kot so mi tukaj ?e nekateri svetovali, da ?e za?ne prodajalec mutit gre? sam stran
jah to je pa to, za 2kw ?ez mejo se pa res ne spla?a tolk ve?je zavrovanje pla?evat. Prov zanala?? so te meje tko nastavil. ....poglej na oglas te mazde kjer je slikana od zadaj se vidi v levem kotu en bel kobi brez vrat ..bom fajn pogledu pa ?e bomo vidl ?e bo pripravljen napisat na pogodbo da avto ni bil sesut ipd.
Bom jutri napisal kak?na je kaj, se pa ?e en cajt prodaja tko da ne vem, ne vem, ?e bo kej mutil bom sam ?el. ?e na sliki mi je mal sumljiv ker je tam zadaj en razmontiran kombi, da ni kak?en klepar tale. Ti pa sporo?im v kak?na se mi bo zdela v ?ivo.
Za protona vem da ma od mitsibushija motor, jih pa ?trom rad matra.
Ta druga almera je lepa sam men osebno teli napol karavani niso v?e? pa tud kot dru?inski ?lovk se ?e ne po?utim
Mogo?e res kk?na alfa 156 jtd, samo to pa ?e stane a ne, sploh novej?i motor, pri tastarmu motorju je pa fajn ker ima 77kw, se pravi malo pred zgornjo mejo razreda. Novej?i pa ima ?e se ne motim 84 kw.
Upam da bo vredu, mam ?e eno na tistmu koncu za pogledat (za isti denar) sam da ima klimo pa 30.000 ve? prevo?enih sam to me ne moti. Bom vidu katera je lep?a pa kateri prodajalec bo manj mutil in imel ve? verodostojne dokumentacije, ra?unov ipd.
TAKOJ!!!! Tole ?e je res vse tako kot je bo hitro ?lo v promet. Ma ?e zdajle ko bere? tole pokli?e? si ?e prepozen. Bi mogu ?e takrat, ko si ti post napisal klicati in se zmenit za ogled.
..ni ?e ?la grem jutri tole pogledat, pa da vidm ?e je res tipi topi
...no tolk hitr pa spet ne bo ?la jutr dopoldan pokli?em da sploh vidm iz kje je in ?e se ni zmotu pri kilometrih ...pol pa pogledat, sam bom mogu ?e nekje prevoz napedenat
?e conti in gy odpadejo....pravi da nima? najbolj?ih izku?enj, potem je najbolje da vzame? bridgestonke. Jest sem imel na prej?njem avtu res da zimske blizzak ampak so bile oooddddllliii??nnneeee Pirelli pa ?e nisem imel tako da ti ni? o njih ne znam povedat. Do zdej so me pa razo?arale Fulda in Sava pa Lassa tud niso good.
..pa ?eee in ?eee jih je ...sam cene so pa nizke, folk je dost za?el gledat na stro?ke, ker vzdr?evanje ni poceni, ?e ho?e? da ti makina dela tko kot je treba.
To je res ja, samo avto rabim, ker sem brez njega mrzu ...opcij je sedaj tako ali tako kar nekaj. No sej mo?nega avta ni ne vem kak?en problem kupiti, samo problem je potem vzdr?evanje, registracija, tankanje ipd., sej tud jest bi mel mo?n avto samo kaj mi bo 150 konjev za po mestu.....nism pa tak ?lovk da bi dal vse za avto in v njega potem pa ?e na kofe ne bi mogu it. Raj mal slab?ega oz manj mo?nega pa grem potem ?e komot na morje, ga normalno ?uram pa ?e kej na?param ipd., peljem se pa tud lahko 160-170 km/h z manj mo?nim avtom. Jest bi tako ali tako samo styling naredu ker v motor posegat se ne spla?a, raj potem kupi? avto k je mo?nej?i ane. Seveda ?e bi imel miljone pa ne bi blo nobene panike
..?e predno sem mazdo kupil sem nekaj tak?nega gledal http://www.autoscout24.de/home/index/detai...tsg_detail_bild , oz. vsaj 2.0 motor, samo ra?unica se ni iz?la ,sedaj so pa v opciji italjani sam niso glih po mojmu okusu, sej lepi so sam kaj k delajo probleme.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani