Skoči na vsebino
Elektromobilnost
Napisano

Pa skozi druge storitve sofinancirali "zastonj" elektriko. Ja bo??ki, res jih bodo zdej nategnili pa tako fino je bilo zastonjkarit.

Druga?e je bolj zanimiv ta podatek in sicer 43kWh je za cca 200km poti, ?e vozi? z avtocestno hitrostjo. Tolk je mo? polnilnice in pretvorjeno v minute je 60min za torej 200km vo?nje. V denarju, ?e je po cenej?i tarifi, je to 12 ?. Recimo dizel za 200km porabi na oko okoli 11-12 litrov, kar je po dana?nji ceni od 14-15,5 ?. Uff, kje je zdaj tisti grozni prihranek?

?e polnis doma pa 4eur. Tukaj pa je racunica

Sent from my SM-T813 using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Jaz sem pa danes vozil ?estico, 2017 letnik 2.5 bencinar. Teh 190 konjev res ne ?uti?, majke mi. Za lagodno vo?njo super, ?im si pa hotel malce ve?, je pa spet kup 'dretja' pod havbo. No...lahko da sem pa? ?e star in mi je ?lo to malce na ....

Sicer pa kar napredek v sami zvo?ni zatesnjenosti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Ne ne, ?e ima? obe roki na volanu, je pa ja la?je s palcem pritisnit na tipko, kot iskat ro?ico zadaj za volanom?? Sploh ?e je ta ro?ica ?e malce bolj dol prestavljanea, tako kot ima recimo superb...Fail. Vsaj zame. In potem bognedaj na tisti ro?ici ?e iskat stikalo za nastavit razdaljo na aktivnem tempomatu. Ne vem no.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Meni tudi ni jasno, zakaj tisto ro?ico za tempomat ti??ijo zadaj za volna. Meni je to ?isto mimo. To mora biti pri roki..na volanu. Pika. Pa? Mazda ima zaenkrat ?e na volanu, pa kaka druga znamka tudi ?e, ostali pa...khm..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

No ja, gledal sem novo corollo, moram re? da mi (po slikah sode?) notri ni preve? v?e?. Na zunaj mi je pa lu?ten avto?ek. CVT bi moral spet probat, al je kaj bolj zadu?eno , al je ?e vedno tisti te?en zvok :).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Jaz sem lani vozil auris hibrid. Kaj vem, me ni prepri?al, sploh CVT menjalnik zelo nadle?en, ko en sesalec..Malce se bolj dotakne? gaza pa poslu?a? potem kako gre na obrate in tam ostane :)

Pa notri so mi neprimerno 'gr?e' od mazd. Je pa res, da so na zunaj pa naredili kar preskok in so na pogled v?e?ni avti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

David, brez skrbi. Avto ima? dovolj mo?an, po pameti je treba, pa malce bolj previdno, sploh ?e si za?etnik. Itak ne podira? rekordov. Tako da ne vem, zakaj se pol foruma sekira okoli tega.

Slivka je nekaj stvari lepo povedal, ?eprav je nekaj stvari letelo na prikolice, kjer pa nevemo ali ima? novo , rabljeno itd...

Jaz imam staro prikolico /(sicer zelo dobro o?uvano) skoraj 25 let, pa ni nobenega problema. Res pa da ni Adrija no in je malce te?ja za svojo velikost. La?ja kot je, bolj je tudi vleka spro??ena, tako pa? je. 

Ampak pomoje ni nobene panike. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.