Pa ?e ena zanimivost pri trojkah...skupna masa prikolice brez zavore je 600kg!!! Se pravi, da klasi?no navadno prikolico NE SME vle?i...tisto s skupno 750kg pa brez zavore... Zanimivo...
Homologacija za spremembo plati?? je 30 ali 40 ?... Sam ne vem, kak lahko kaj spremeni?, ?e ni v navodilih za uporabo avta... Pol bi moral tudi prehomologirat nosilnost za prikolico brez zavore...
Po polomiji z mojo MX3 in na koncu prehodu na fenomenalna italjanska jacja, se spogledujem z mislijo povratka k Mazdi. Trenutno imam na Avto netu ogledano tole: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=9182311&show=1 pa ker vidim da se teh avtov pri nas zelo malo prodaja bencinskih pa sploh skoraj ni?. i??em tam med 10 in 13k? pa me zanima ?e so te dizli kaj ob?utljivi na kratke relacije dnevno naredim namre? 2x 10km, na leto pa okoli 25kkm, trenutno imam 170koni?ov, pa bi jih imel raje enako ali ve? kot pa kaj dosti manj, pa? avto se mora premaknt. Mi lahko daste kak nasvet glede tega kaj naj kupim? pred nakupom bo ?el avto na pregled pri kakem poobla??encu po nakupu pa takoj na veliki servis (razen ?e bo imela zadovoljiv dokaz je bil ta opravljen).
Za vsak nasvet in morda celo priporo?ilo bom zelo hvale?en.
Vem za GTA 170 lipicancev, bencinarja, bela, letnik 08...sam bi jo kupil, pa se takrat ni prodajala...sedaj bi pa za TAPRAU denar ?la...?e te zanima...ja, pa ni na avtonetu...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ops...ja, pomotoma...pardon... Se lahko prestavi, prosim?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani