Jures, raje vzemi naslednjo generacijo SLK-ja, ker razlika v voznji je kar konkretna in le par 1000 cekinov vec (v primeru, da imas viska v denarnici, se razume).
vpra?anje - koliko si nalil?, ker povsod pi?e 4L dejansko gre pa notri 4,5-5
Kolkor imam v spominu, je ?lo v mojo 6-ko 2.3 motor 4,4 litra (skupaj z ol. filtrom), v 2.0 ?e nekoliko manj, v 1.8 pa ?e manj in sem pozabu cifro ali 3,8 ali 4,0 litra skupaj s filtrom. ?e bo kdo 5L nalil noter bo imel tolko preko maksimuma, da bo potrebno ponovno ven spustit, ker tolk preko maksimuma pa ni ve? hec.
Za vse ki vozite na plin: Plinarna na Verov?kovi spet obratuje normalno!
V pondelk me je kar ?okiral napis "vzdr?evalna dela" in kar nisem vedu kam jet tankat, pa sem potem na Petrolu v Dom?alah pristal, ker v Kamniku ga nimamo.
Mazdica pa kar papa, ?e je polno nalo?ena (pet osebkov in poln prtlja?nik), pri 170-180 km/h (tempomat na 180, GPS je kazal 175) je bila poraba 9,4 l/100km. ?rtice so kar hitro izginjale...
Men se zdi pa za bencinski motor in polno nalozen avto pri tej hitrosti precej nizka povprecna potrosnja
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lumpi je fajn poba in vedno pripravljen pomagat, taprav predsednik MK.
Teb pa sre?no vo?njo in pa ?e razmisli o za??iti Tri krone d.o.o. z olji Krown, da bo ostala lepa.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani