Zapeljita in testirajta, zlasti ko bo vroc motor ga ugasnit in potem vidis kako hitro s5 vzge. Sicer pa ima Wankel motor nekaj specificnih zahtev o katerih se je vredno nekoliko pozanimati!
Simon ji je u?eri menjal stabilizator ?tangici spredaj in dolil neki manjkajo?ega olja v menjalnik, obenem pa sve?e motorno olje in filter ter dodali smo MOTOR UP. Potem je takoj sledila vo?nja do Primorske, z odprtmu ?ibedahom. Dans pa trenutno ?e po?iva in gre v kratkem na dolgo vo?njo.
Z nakupom Benz Mazde nimas kaj dosti za zgresit. Osebno bi se najbolj posvetil ogledu karoserije, spodnjega dela ter zavor. Rja je bila velik sovraznik te serije 6-ke.
Imam ob?utek, da vse skupaj pomeni velik zaton VW & Co, pa tudi sami so pisali, da se bodo pri?eli bolj osredoto?at na ostala pogonska goriva, ker pri dizlu vpra?anje kako bo s prodajo v prihodnje (kako ?e gre pregovor; "Kdor la?e, tudi krade" in kradli so ?e ne drugega pri navedeni potro?nji goriva). La?njivi kljukci pa?, sicer pa verjetno niso edini.
Se pravi ni Golf le kvadratasta "kolm ki?ta" ampak je postal tudi GOL(ju)F in si po nogometno zabil; AVTO-GOL(f).
Pri?el z njeno legalizacijo, ker se prej?nji lastnik ni zanjo niti tolko pomujal, da bi imela homologacijski karton?ek. Trenutno se ukvarjam z UE Izola, kjer je bila prvi? registrirana, davnega leta 96, potem naj bi sledil LPP ter v nadaljevanju ?e avtoplinski mojstri, ki bodo poskrbeli za vpis naprave v karton?ek. O?itno bo ?e kar neki stro?kov.
Evo, danes kupil cx7 l.2008 z lpg tartarini. Sicer sistem nekaj nagaja, ker ob?asno cukne. Sem kontaktiral Cajhera, ki je sistem vgradil in pravi, da je samo za software po?timat, ker so se menjali injektorji.
Kake izku?nje imate z njim?
Dobre izku?nje z njim, sem mu peljal ?e ve? avtov in to ne le svojih
Sirius, jaz pa si upam (iz vozniske prakse) trdit, da ko enkrat zimske M+S srecajo asfalta, ki je ogret na 50 ali vec stopinj in jih veselo trajbas cez dolgo vroce poletje, tedaj pozabi na svoje zimske gume in gres po nove! Verjetno nisem odkril ravnokar tople vode sredi Grenlandije
Po mojih opa?anjih Bimmerji ?e niso tako grozni,zadnje ?ase vsaki?,ko na AC vidim Audija mislim,da snemajo novo epizodo transporterja,
Pokojni dr. Rugelj bi verjetno zadevo opravi?il z besedami, da je pa? za volanom Paraolimpijca (en krogec manjka do prave olimpijade) nek nevroti?ni brzostrelec, ki si je prvi? v ?ivljenju omislil neko dra?je vozilo, seveda na max. trajajo? fafing, da bo ravno do smrti enkrat dejansko njegova last. In temu primeren je na?in vo?nje, da zavlada prometu ter na ta na?in kompenzira pomanjkanje na drugih podro?jih.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nisem se vozil tele sibkejse razlicice, ampak mocnejsa, ki se zvrti na 9500 obratov je bolnca na kolesih, noro!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani