Skoči na vsebino
Poraba!
Napisano

sploh ne vem, da bi dizla vozil... 7.5, 7.3, ... prodam skret, pa bencinca kupim...

A omenim, da sem danes tankal na Viru in ko sem pri?el domov je bila poraba 7,5 litrov? :P Je pa res, da sem mel eno babo notr tako, da je bil bolj normalen re?im. :harhar:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Glant zgleda kot bi bil V6, vsaj po sesalnih ceveh.

?e prav razumem je. Zato oznaka VR4 in twinturbo. Samo to je klinc. Potem gre pa ena turbina pa se pogon spremeni. Gre turbina zadaj pri vezni pa ima? samo FWD, gre una na sprednjem koncu pa ima? samo RWD. ?e ima? vzdol?no postavljen twin turbo V6 motor (naprimer 300ZX V6 twin turbo) je pa sploh smotano. Gre leva turbina in ti avto vle?e v desno ali pa obratno. :(

:rulam:

Evo Wikipedia pravi, da je res V6 in to 2.5 :bravo: Pa ?e nekaj. Mitsubishijev 1,6 V6 je najman?i serijski V6 ne od Mazde K8. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Pol pa mojih 10.0 sploh ni tolk ve? glede na te?o,pogon, in horse <_<

10l/100km pri takem avtu je zakon. B) SX je prvi tank pil pod 9 litrov, drugi je bil 10, kasneje blizu 12 potem sem nehal ra?unati. Je pa res, da je bil to avto kjer se ni gledalo na porabo. Sem ga v?gal, pustil laufati na mestu, se peljal, da se do konca ogreje, dila, spet parkirati in laufati na mestu.... :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

pol pa homologiri to, ?e lohk :blush:

Kaj je to homologacija? Mor? met mal jajca pa je ;) Moj SX je bil cel predelan pa se nisem sekiral. ?e nima? kri?e?ega in sumljivo glasnega avta in ne dela? neumnosti te ve?inoma pustijo na miru.

En lep quote:

?ist na kratko... avti zgubijo tablice zaradi NJIHOVIH LASTNIKOV ki se butasto obnasajo na cesti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

To ni problem, a kaj ko v 1000km ne more? imeti samo take vo?nje, vse se kon?a tam nekje nad 6 potem :)

?E grem na morje in nazaj imam tam okoli 5,2_ pol pa slu?ba, vrtci, Ljubljana......

?ment. Meni je na relaciji pil 6,8l/100km. ?e se potrudim pridem z enim tankom na svoji vsakodnevni turi na ?iht na 8 litrov druga?e pa cca 8,5. Preklet po?eruh bencinarski 2.0. :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

Fantje to so pa? "ameri?ki" terenci. Za enega kmeta, ki se tam fura malo po makadamu, malo v klanec po periji. Ne pa za enega Rusa za v blato, sneg, po hosti itd... Ameri?ani so z namenom "izumili" pick up zadeve in se tam fajn prodajajo. Za nas slovenske hribovce so pa? primerni druga?ni terenci.

Moje mnenje pa?. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tehni?ni pregled oz. homologacija
Napisano

Ker ne mislim met problemov s policaji sm se dokon?no odlo?u opustit projekt 323C, tut father se je omeh?al in kon?no dovoli domu prpelat drug avto :punk:

No tako je bistveno la?je kot rihtat daily driverja. :punk: Si brez avta dolgo ?asa, ?e gre kaj narobe ima? ?e ve? sranja... Tako ima? pa en avto s katerim se vozi? v slu?bo/fax drugi pa doma poni?no ?aka, da nabere? robo zanj in, da ga po?tima?. ;)

Kater avto pa bo/je to? Lahko na ZS. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ve? mogo?e kje na tehni?nem nebi kompliciral glede tega?

Marsikje, ?e podma?e? prave ljudi ampak ne bi o tem javno. :P Ampak ima? pa ?e vedno lahko te?ave kot ti je napisal Marko. In to je eden izmed glavnih minusov, da se ne spla?a to zrihtati. Ne pride? ?ez legalno, ?e se postavi? na glavo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zanima me kok kej na tehni?nem komplicirajo, ?e pride? tja z mo?nej?o ma?ino kot je predpisana za avto, in ?e se da pri nas homologirat ma?ino, ki je brez papirjev?

A ti to resno al si samo tako naiven?

Fajn komplicirajo in ne, brez papirjev ne more? nić homologirati. Swap lahko homologira? le, ?e je avto imel serijsko tak motor notri (naprimer 1,5 in nato da? 2,0 V6 v 323F) pri ?emer je potrebno menjati tudi zavore in podvozje. In vse mora biti narejeno na kak?nem servisu, ki ti izda ra?un in papirje za vgradnjo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.