Skoči na vsebino
Mazde 323f - precenjene
Napisano

symon evo ti ?e eno http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=634462 :D

..men se pa zdej nekaj tak?nega ponuja http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=575056#, oprema ista, sam da je 1.9 TD pa ?e klima zraven, cena pa ornk ni?ja od tele. Sam mi ni do telih italjanov, ?eprav za silo bi blo. Za dost manj bi dobil tudi alfa 156 jtd.....sam matr ej, ho?em mazdo oz. vsaj japonca ampak jih je v italiji dost mal...vsaj teh letnikov k jih jest i??em 96-99 :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Neprivezan - sledi pla?ilni nalog!
Napisano

To ?e ne podpi?e? ne pomeni ni?.... Prou ni?!!! Tako da je useeno al podpi?e? al ne....

...tako je, mislm da ti 2x po?ljejo in ?e ne dvigne? to smatrajo kot vro?eno, jest ti svetujem da pla?a? pa bo.

Evo kolega je mel sranje z nepla?ano kaznijo za parking, dobu je ?e lansk let 2 pa jih ni je** 5 posto, sej kao bo zapadl, nobene kazni pa ni podpisal. In evo, prej?nji mesec mu je dav?na blokirala ra?un in je pla?al polne kazni + stro?ke trganja banke + ?e ene dodatne sto?ke, ter blokado trr-ja in elektronskega ban?ni?tva - 6k, potem je normalno zahteval deblokado in ?e za to pla?al - 6k. In na koncu ga je namesto 10-12 jurjev pri?lo vse skupi okol 30k, ?e bi pa polovi?no pla?u v tistem roku, takrat ko je liste dobil bi pa pla?al 5-6 jurjev.

Pla?i pa bo? mel mer.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazde 323f - precenjene
Napisano

Fresh zzeellooo iz?rpno, full dobr, vidim da ima? cel trg pregledan :bravo: oz. vse pod nadzorom.

Modro si mislil tole: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=638457 - ta se je prodajala za 550k, sam zgleda da je ceno zdej dol snel.

Za srebrno ne dela oglas, daj ga prosim popravi, da malo pogledam zadevo, ?e ni ?e ?la. Za tisto drugo srebrno katera ima 95.000km tudi ?e nisem zagledal oglasa. Si morda mislil tole http://avtooglasi.com/index.php?lang=si&st...=&avtoid=020846 - samo tale je kilometre sfalil, verjetno jih ima 145k.

Tale ?e ne ve niti kolko prestav ima:

http://avtooglasi.com/index.php?lang=si&st...=&avtoid=013810

Druga?e pa zanimivo, sploh nisem vedel za to stran in zgoraj niso enako kot na avto.net-u.

Druga?e pa malo gledam tele samo so cene previsoke:

- http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=617477

- http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=634142

Tista, ki sem jo imel ogledano je pa ?la v enem tednu. Kot sem opazil se prodaja tudi ena gt-jka, samo ni fotk. Zdej ?e dam 800k ho?em da ma avto vso opremo pa da je res vredu.

Pri Xedos je pa tkole, 1.6 ne pride v po?tev, pri 2.0 V6 je pa ?e registracija zame okol 200k (motor ma verjetno enak kot 323g gt - vsaj po kw tko vidim), pa tudi dobro xedosko te?ko dobiti. Jest mislim da Xedos ?e ni zame :blink:

Preprodajalci so pa itak razred zase tko da,.....v nedeljo grem mal pod lipco, ?e bo kdo iz malo bolj oddaljenih krajev kak?no pripeljal pa da jo mal pogledam. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazde 323f - precenjene
Napisano

Jah sam gt v bistvu ne rabim, ve? ali manj se sam po mestu vozim tko da ne vidim smisla, razen druzga da bi mi ornk pila zarad mestne vo?nje. Mogo?e 1.9 bolj pride v po?tev, so tudi cene nekje tam kot 1.5 - seveda v ne?iji, pri nas pa nobene ni na avto netu. V bistvu a so se sploh prodajale pri nas?? Morale bi se sej 10 let nazaj folk ?e ni gledu na porabu ker je bil bencin ?e dost cenej?i.

Evo podatki od ene gt-jke:

EUR 2.900

Daten:

Gebrauchtfahrzeug, 158.000 km

106 kW (144 PS), Benzin, Schaltgetriebe,

EZ: 03/98,

Klimaanlage, metallic, 4/5 T?ren

Kraftstoffverbrauch kombiniert Info :

9,0 l/100km

CO2-Emissionen kombiniert:

231 g/km

Besonderheiten:

ABS, Zentralverriegelung, el. Wegfahrsperre, el. Fensterheber

Beschreibung:

Klimaanlage, Radio- Cassette, Colorverglasung, el. Fensterheber, Zentralveriegelung, Doppelairbag,16"Alufelgen, Breitreifen, el. Antenne, Nebelscheinwerfer, el. Spiegeln, Silber- Metallic, Unfallfrei, Guter Zustand

H?ndler:

Autocenter Yilmaz

Bodenseestrasse 57

D-81243 M?nchen

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazde 323f - precenjene
Napisano

Sej pravim da uvoz tako poceni avta se niti ne spla?a,mogo?e gt, ker kot vidim so v nem?iji ?e cenej?e od 1.5, ker potem mora? tudi gor mal okol letal in dobrega najdt, sam pri nas je tud ta fora da tud ta drage niso glih bog ve kaj, kakor naleti? a ne. Sem gledal tudi v Avstriji, ker kakor je znano so Avstrijci dost usekani na japonce sam pri njih so tud kar drage.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazde 323f - precenjene
Napisano

To je res da tak?nega avta ne vidi? na vsakem vogalu, tud jest vem da bom mel Mazdo za naslednji avto in vem da bom tudi ve? pla?al. Ni mi problem ve? pla?at sam da je res potem avto tip top. Ampak da so razlike na letnik tud do 1000 EUR je pa mal preve? a ni tko?

No dva primera z avto neta:

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=638457 - zdej a je ta ?ist v podnu al je pa tale http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=619132# iz zlata :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazde 323f - precenjene
Napisano

Evo da mal napi?em kaj si mislim o tem. Imam res ob?utek da pri nad tudi vsaj za 323f modele po?asi nastaja Honda sindrom....starej?a je ve? je vredna, ker kak?ne so cene pri nas za te avte me kar mineva. Sam da ma airbag-e pa klimo pa je ?e nad 800k pa letnik 1996.

Evo nekaj primerov iz Nem?ije:

ker linki ne delajo bom mal prevedel;

- 323f 1.5, 130k, l. 1997 vsa oprema 3000 EUR

- 323f 1.9 gt - luxury, 96.000 km, l.1997, 2.990 EUR

- 323f 1.5, 118k, l. 97, vsa oprema 3.200 EUR

- 323f 1.9, 144k. l.97, vsa oprema 2.800 EUR

- 323f, 1.5, 150k, l.98, vsa oprema 3.800 EUR

V ?em ej fora da so gor tooolk ni?je cene, a je tolk ogromno tega pleha pr njih al se folku pri nas trga do amena?? Ker ok, sej da je 50-100 jurjev pr nas dra?ja je ?e sprejemljivo ampak da so 1 let starej?je z manj oprema tudi po 200k dra?je mi pa ni glih ?ist jasno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dodatek k olju
Napisano

Blokada ?e najbol poje v denarnici, drga? pa zdej itak zarad 007 mal po?asnej vozim, ker se mora ?e ulaufat, pa tut ?im ni?ja poraba je dobrodo?la, tko da blokada, kaj je ?e to??? :blink:

...no sam da ne bo? prepo?asi vozu in te bojo policaji ustavil, pa vpra?al zakaj s takim strojem tolk po?as vozi?, in pol bo? re?e? da zarad bonda, james bonda, ker se mora ?e ulaufat :hohoho: ...sam paz da te pol ne odpeljejo v najbli?jo nori?nico.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda totalka - jest se dr?im
Napisano

Pri meni je verjetno tudi razlog da je ?la kri povzro?itelja na sodno medicino, sem danes nesel ra?un za avtovleko na zavarovalnico in mi je gospa povedala da ?e nimajo policijskega zapisnika....in verjetno ga ?e en cajt ne bo prav tako tudi denarja potem ne bo hitro, ker tist njihov eurotax cenik si lahk nekam zatla?jo. :blink:

..zarad tistga pijanca ?e ne bom v minusi pod nobenim pogojem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vas je kdaj pustla na cesti?
Napisano

mene tud ?e ne ?e!!!! Tud k je pe 3h celindrih delala!!!

Sm pa z 1.avtom ostal ampak ne zarad okvare .................?upe zmankal! :hohoho:

LP

...a ti nisi pol eden od tistih, ki vedno s sabo ?e 5 litrsko kanglco nosjo?? :)

...verjetno je noben Mazda? nima, verjetno jo imajo pa vozniki drugih znamk zato, da ?e jih avto pusti na cesti polijejo benz po avtu in ga za?gejo :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Na policiji mi ga ni hotel dati ali pa ?e ni bil napisan......sem dobil samo podatke od povzro?itelja katere sem nesel na zavarovalnico, policist mi je pa rekel da bodo zapisnik poslali na zavarovalnico....zdej, a ga jest lahko dobim v roke ker me res zanimajo podrobnosti?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Avto sem iskal 2-3 mesece, cene so pa tud ?e vedno tak?ne kot so bile oz. ?e ve?je. ?al nima nobeden tukaj okoli gara?e...pa? sami bloki okoli mene. Zadnje lu?i sem tako ali tako dol pobral, najraje bi ?e prve in prednje ?migavce, avto je pa tako ali tako pokrit in se ne vidi kater je. Ja vlo?il sem pa veliko, vse je napisano ?e v drugi temi + popravilo blatnikov tko da...mu?os dinar?kov. Sej zdej bo pa trajal ?e en cajt da najdem dobro drugo mazdo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

bunil se bom ja....ho?em dobit tolk da se mi povrne cel avto, sej nisem jest kriv niti mal da je avto razsut. Zdej za avto sem dal 550.000, vanjga vlo?il in porihtal za cca. 160.000 jurjev da bi blo ok en cajt in to ho?em dobit nazaj al jim bom pa reku da jim ga pred vhod prpelem pa naj ga prodajajo dokler ne bojo tolk zanga dobil al naj mi ga popravjo ?e se jim spla?a, sej ne pla?ujem brezveze zavarovanja mater jim. Po evrotaksu je itak bolj ?voh, tko al tko pa v 6-ih letih pri njih ?e nisem imel nobenega zahtevka, to bom ?e probal nekak zmutit. Zavarovalnica je pa Triglav. V enem tednu naj bi dobil ?e prvo ponudbo pol bomo pa vidl kako naprej.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

zavarovalnica je pri obeh ista tako da so cenilci isti.....1.300.000 je ?kode (avto je totalka), avta pa pred blokom ne morem razmontirat, ker mi bojo vse pokradl tako da to ?al ne pride v po?tev, ?e bi imel pa plac pa tako ali tako da bi to tko naredil. Zdej je vlo?en uahtevek za povrtnitev materialne ?kode, za nematerialno se pa vlo?i po koncu zdravljenja. Te?iv pa bom, so mi rekl da naj bi po enmu tednu ?e dobil prvo ponudbo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

tole ni za popravt ?eprav sem govoril s kolegom kleparjem, da je majka sva?ta rodila....in da ni 2x za re?t da bo kdo prvi in zadnji del skupi ?vasu po ?ivih :whatever: Nekdo mi ponuja cca. 150.000 Sit, mislite da je to dovolj in da se ve? ne da dose?i? Seveda pa ho?em pobrati prednje diske + plo??ice dol ker nima smisla da ga s temi naprej dam. :ne vem:

..?eprav en tip mi je bil sumljiv sam sem mal zaje**u, me je prvo spra?eval da ?e mam airbage, pa sm reku da ne, pol je pa vpra?u....pa je spredi ?ist cel avto....sm reku da je ja, nato je vpra?u kje iz lj pa sm in matr sm reku jar?e tko da ne vem, ne vem, mam ?udn feeling da ne bojo kk?ne lu?i pa havba ?le :ne vem: No sej njegovo cifro mam sam matr da mi je blo sumljivo.

:( Zdej bo ena mazda manj na sre?anju! <_< :ne vem:

..?e gledam 323 F-ke od l.96-98 naprej sam prvo morm itak ta ke? dobit vsaj od zavarovalnice pol pa ?e bo nekak, ker avto rabim tko da.....i??em dobro f-ko, oz. odli?no ne dobro. Sam to zna en cajt trajat, tko da ?e bo kdo kje zvohu kk?no naj mi prosim sporo?i.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.