Imam ?estico 2.0 bencinarja... Prvi lastnik jo je kupil in 5 let servisiral v Velenju...imam vse ra?une in je bil servis malo ?ez 250?... Sedaj sem delal servis na 90 000 pri 6ih letih pa sem servisiral pri lokalnem mehaniku...
Igorigor..lp jaz imam mazdo5 2.0 benz.Tx plus oprema plus montiran Avto plin.deluje vse ok.dovol mo?i in itd.prvi lastnik.sevda to je Dru?inski avto za 4.?lanko dru?ino..+redni servisi za benz kot za avto plin.sem zadovoljen .,,posebmo so full prakti?na bo?na drsna vrata elek.na hitro..v planu je zamenjava M5 za drugo mazdo...lp
Aci, se pravi, da bo? prodal petico? In kaj bo? nabavil?
Sem mislil, da ste v Celju bili... Priporo?am Skorn?ek Velenje, ker samo mazde prodajajo... Tiste avtohi?e, ki poleg mazde ?e BMW prodajajo ali kako drugo znamko, jim ni interes, da mazdo prodajo...
Vsi kupujejo dizle...in prodajajo... Tisti, ki ima bencinarja, ga ima... ...
Povpra?evanja po takih avtih ni bilo veliko, je pa na dolgi rok bencinar cenej?i... 1.8 bencinski motor je mal pre?voh za minibus...predvidevam, da je kar velika poraba... 2.0 motor je pa ?e kar mo?an in je za normalno vo?njo zadovoljiv... Sam imam ?estico z 2.0 bencinskim motorjem in sem super zadovoljen...prej sem imel petico z diesel motorjem, pa sem jo prodal pred velikim servisom ( ima jermen, bencinar pa verigo) . Na kratke relacije(3km v eno stran) ,je petica diesel imela 8 litrov porabe, ?estica bencinar ima pa tudi 8 litrov porabe na isti relaciji...
Evo me nazaj iz no?ne vo?nje...sem prav ?el najti en klan?ek na katerem je sneg in sem naredil zanimive film?ke....ima kdo kako idejo kam naj jih pripopam pa mi svetujete kaj se narobe dogaja, ker z vklopljenim in izklopljenim DCS jem se avto na sredi klanca ni nikamor premaknil, je samo spodkopaval, parkrat "zasmrdel"...
Nekaj ne gre skupaj...tcs in vrtenje gum v prazno... Da ni mogo?e vzelo mo? avtu...deloval pri nizkih obratih...za?el "crkovat"...mogo?e za?ele zavore "smrdet"...se pri?igala kak?na lu?ka v armaturi...
I??em dizel ker v?asih mese?no prevozim do 5.000 km in se mi nespla?a imeti bencinarja, in verjetno jih bom sedaj ?e ve? ker sedaj se bom na dopust po evropi odpravljal z avtom ni? ve? z letalom... Zato potrebijem dizel in zanesljiv avto....
Je res da trenutno na avto netu nisem se opazil GTA 165 ali GTA 185 slovenskega porekla... Ali so res tako redki v Sloveniji?
V SLO dvomim, da so kak?no tako hudo prodal... Svin?nik in papir v roke, pa ra?unico nardit...cena servisa, ?obe, filter... Ne navijam ne za bencinarja, ne za diesela...prej ni bilo podatka o kilometrih... ?e je mo?no, treba it sam avto iskat v tujino oziroma dobit ?loveka, ki uvozi avto po ?elji... V SLO imajo vsi magi?ne kilometre...
ma so tam okrog ve?, je dvovrsti?ni. Tudi Pelko je napisal da stane pribli?no enako. Aja, in to s popustom sem dal toliko. Je pa le?aj od FAG(njema?ka kakovost v japanskem aftu
Mal velik je 44?...v MANA trgovini je SKF le?aj 22? plus po?tnina...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Bomba... No, mogo?e pa ?e ima? potencialnega kupca za petico...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani