Zanimivi, da se ti 'nalite' tako Dobro odnesejo, ker v vecini primerov se vozniki ravnokar tem zelijo izognit. Je pa res, da imas zelo specificen nacin uporabe\voznje
?e dobi? za 7000 se mi ne zdi ?voh, obenem se za vgradnjo pozanima? na podjetju SIGAS, ki ima skoraj ekskluzivo za na?ih Mazdurin predelave, vsaj kar se tega foruma in Mazdaklub.si ti?e
Jaz se tak?nemu umaknem, ga spustim pred sebe, nato pa se zapeljem za njega in pri?gem levi ?migovc.
Dober trik, ampak s tem se ?al spusti? na njegov nivo vozni?ke kulture, razen ?e ga morda sem in tja koga izu?i ter potem v prihodnosti ne nadleguje ve? na tak na?in. Jaz sem se pa v zadnjih par letih razmeroma dobro nau?il jezo obvladat in ma??evalnost ukrotit, pa se mu umaknem, ?e je varno in si mislim "goni se ti v tri lepe, pa ?imprej pojdi mimo mene"
Mene tocno na opisani nacin vsako jutro Tuhinjci ustrahujejo in nadlegujejo, a jaz se se naprej peljem s svojim frigidnim tempom, med 55 in 60kmh, pa naj se slikajo zivcneze zadaj, ker za it mimo so v veliko vecini premalo pogumni. Najlazje je vrsit pritisk in priganjat sprednjega, ampak zarad takih telickov jaz ne mislim MNZja sponzorirat!
Ali ti Velenje ustreza? Ker tam imamo enega Mazda?a (Alja?a), ki dobro obvlada Mazdurine. ?e se pa odlo?i? it v regijo 01, ti napi?em napotnico za znanega dr. Pelka, avtomobilskega obvlada?a, se razzume.
Hmm pa res ni neke velike razlike... Sedaj tudi jaz razmi?ljam o 18kah. Samo se ni? ne mudi, pa? ko bi menjal gume, bi zamenjal vse skupaj
@robertos664 Kak?no ima? pa sedaj porabo? Ali avto kaj manj stegne? Malo me edino skrbi da je 1.5 pre?voh za take gume.
Uf 18col in konkretni valarji pri 100KM motorju se mi zdi precej smela poteza. ?e je kdo ?e kdaj montiral konkretno ve?jo cola?o na svoj avto, potem ve o ?em govorim.
Izgled pa bo res precej lep?i kot ?e da? gor 16, to se pa moram strinjati.
Bolnca od cene. Jaz vem kaj bi v tem primeru naredu, ampak najbr? ni preve? legalno (ne nisem razmi?lju v smeri, da bi komu kaj odtujil, da se razumemo).
V petek peljal majstru za izpu?ne sisteme, kjer je odma?il cev in zadnji lonec - katalizator spregu, in nato me odpravi dalje ?e? da je vse vredu ker sta v katalizatorju 2 prekata, in da je samo enega nabasal v cev.
Danes se mi pri?e lu?ka check engine.. peljem na a-cosmos v BTC kjer mi pove da morem menjat katalizator.
Skratka, krasen dan.
Bo? napisal ceno in upam da nas ne vr?e s stola cifra za katalizator.
Moja Mazdurina pa danes po?iva oz. jo vozi nekdo drug.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zanimivi, da se ti 'nalite' tako Dobro odnesejo, ker v vecini primerov se vozniki ravnokar tem zelijo izognit. Je pa res, da imas zelo specificen nacin uporabe\voznje
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani