Evo sem pri?el iz cenitve....?kode je na avtu za cca. 1.300.000,00 SIT ...tako da je totalka, avto pa prodajam tko da ?e kda kdo ho?e met na pm, oglas bo pa vsak cajt zunaj. Kot sem govoril tudi s tem ki mi je ?lepal avto (stro?ki so cca. 40.000sit, ?e dobr da zavarovalnica povrne), mi je tudi svetoval naj ne podpi?em prve ponudbe, ima kdo od vas mogo?e kak?no vredu prito?bo na ponudno napisano? V glavnem nove slikce bodo sledile, sam kaj je notr z avta je pa ?ist ...?e dobr da ni nobeden zadaj sedel, ker bi ble ?tale...v glavnem prvo kot prvo ne vem kje je tist del stropa k ?ibedah zakriva :ne vem: ...v avtu ga ni blo, lahk da ga je tolk v streho notr zabil sam ga res ne najdem ...plo??lica radia je na zadnjih zicih le?ala, prav tako eni bonboni ipd. tko da vse je nazaj letel...?e mrez?e z zadnjih zvo?nikov je dol vrgl :ne vem: ...tale mi je na hitro povedal da je znala bit hitrost tam nekje 70-80 km/h tko da ?e dobr da sm cel
No prve fotke avta....jest sm mislu da me je v desno stran prtegnu tko da mi ni glih jasn tole. Bo pa ?e cela ?tala tole, avto je ?e na avtovleki tko da dons se ga gre cent pol bomo pa vidl. Jest ne vem ?e bo kdo tole popravlju, ?e bo bo kak?en klepar zase verjetn.
evo sem popravil objavo je bolj podrobno napisano sedaj. Tole sem pozabil napisati, potem ko sem pogledal v avto je bil sede? polo?en nazaj, zdej ne vem al se je samo premaknil ali ga je pa polomilo, re?il me je tudi pas...morm re?t res mazda me je dost obvarovala ker take nesre?e pa ?e ne.....bil sem tudi na sre?o v avtu sam...avta se pa jest mislim da ne spla?a popravljati ...slike bojo jutri ko ga bom ?e pofotkal, itak morm ?e vse vn pobrat.
Kot sem prebral nekateri ?e veste nekateri boste pa sedaj tole prebrali. Bom probal podrobno opisati ?eprav se ?e tresem in vseeee mee zaa?eeenjjaaaa boooollleetiiii iz minute v minuto bolj.
No zgodilo se je takole, se peljem od ?rnu? do jar? in 150m pred rondojem zapeljem na levi pas da se pa? vklju?im na srednjega v rondoju in se zapeljem v jar?e. 10 metrov preden se ustavi? na rondoju pogledam v ?pegu in vidim sam ?e ene lu?i nakar je pa usekal do amena, ter me ondneslo v robnik, potem sem letel ?ez vse pasove in se ustavil pred za??itno ograjo notranjega pasu, postavljen ?ez cel pas obrnjen malo v levo v smeri voznikov po rondoju....zdej vidm da imam ?e sre?o, da ni kdorkoli tisti trenutek peljal po rondoju ker jest sem z veliko hitrostjo gor prletu. V glavnem tega tipa je odneslo cca. 15m stran od mojega avta na desno stran rondoja in kot sem videl prvo tisti mo?ki in njegova punca ki sta prva ustavila nista mogla vrat odpret tako da ?e zdej ne vem kako so jih, se ne spomnim. Punca od tega mi je povedala, da ne vejo kaj je s tipom, verjetno je izgubil zavest, sem pa videl da je imel naslonjeno glavo na volan z odprtim airbagom. Kot sem videl je avto totalka, uni?ena je cela zadnja stran avta do malo ve? kot sredine prtla?nika, zadnja desna guma je obrnjena navznoter, zadnjo ?ipo je tud razbilo. Ko sem se ustavil sem bil itak v ?oku in nisem mogel odpreti vrat, ker so se zaklenila (verjetno zaradi zadnje klju?avnice), ker mi itak ni blo ni? jasno sem odprl desno ?ipo in zlezel ven. Sila trka je bila tako mo?na da mi je utrgalo avtoradio, ki mi je priletel v nogo tako da bole?ine so mo?ne. Kaj je z levo stranjo avta ne vem, ker se en spomnim ali sem zadel ograjo ali ne, vem samo da sem zadel robnik. No potem so me odpeljali z re?ilcem na urgenco. Pihal sem na urgenci, seveda 0.00 , neuradno sem zvedel da je bil tip pijan kot mavra, videl sem tudi da je policaj zapakiral njegovo kri v kuverto kjer je pisalo in?titut za sodno medicino. Karambol se je zgodil brez kakr?nekoli zavorne poti, lahko da je zaspal??, jest ne vem kolk je to prletu ampak moral je bit ornk. No to je to, jest upam da bom ?imprej ok, ker zdej je zadev za urediti milijon, sranje je tudi da nimam AO plusa pla?anega, ker prej kot ?tudent nisem imel ne vem kolk denarja in sem avto zavaroval z minimalcem ...no naslednji avto bo jest mislm da Mazda, ker kar je bilo novega dano na avto bom dal dol, ne vem pa kako se ga bom znebil
Z zadnjimi ovalci ne bo? ni? oja?al....sploh pa ne s 4 tonci. Kar bo? naredil bo? to da bo pa? tisti, ki bo sedel zadaj sli?al ve? srednje in visoke tone zaradi teh ovalcev. Tud 10-tke so bolj ni? kot ne vem kak?na kvaliteta.
?e bi ?e vlagal daj spredaj obvezno 16-tke, priklopi na oja?evalec in to je to. Kater oja?evalec ti poganja woofer?
Tko da jest mislm da ima? za poslu?anje ?isto dovolj, ?e pa ho?e? da malo bolje zaropota ti pa priporo?am da mal ve? vlo?i? in bo.
Alarmov je malo morje....nekaterim je va?no da se ornk dere ko se vrata odprejo, nekateri imajo radi ?e nekaj ve? dodatne opreme in dodatnih funkcij ....ima pa kot vidi? vsak svojega favorita tukajle na forumu
TEDI: nope ne prodajam jest, pri temu sem ga kupil
uklopcic: res je, da senzorje ipd. bi moral dokupit ampak ni potrebe:
- ne rabim senzorjev, ker nikoli ne pu??am okna odprtega in zaklenjenega avtomobila
- shok senzor sem ?e manj potreboval, ker no?em da mi avto ob vsakem grmenju (tresljaju) tul k ena zverina, druga?e pa je en kolega enkrat kr ornk iz jeze po zadnjem spojlerju useku in avto je za?el tult, pa nobenga senzorja nisem mel.
- samozaklepanje, dvigovanje oken je bedarija da ve?je ni, kaj ?e vr?e? klju?e v avtu na sede? vrata zapre? in se potem avto sam zaklene ..in potem AMZD pa 10k da odklene ?e sam ne zna?
..v avtu sem imel musko za 500k in je bil spal ?ist zadost. Va?n da se je dru ?e bi kdo vrata odpiral oz. prtlja?nik, tko al tko ?e ma? senzor ti bo ?ajbo razbou nekdo in avto se bo dru ampak tko al tko mora vrata odpret da ti kej vn pobere, ?ez okn se noben ne bo plazu.
Je cena pri tebi 40k z monta?o ali brez? Ker pri avtoelektri?arju je verjetno toliko dra?ji ker je monta?a vklju?ena, ali ni?
Druga?e pa seveda, preventiva je na prvem mestu.
TEDI ?e te ima kaj za skrbeti je to da ti bo kdo iz fou?arije oz. objestnosti streho prereza. To se je kolegu zgodil na TT-ju, samo jo je dal zaflikati, samo potem ne zgleda glih lepo.
..v tem avtu imam pa tudi vgrajen avtoalarm, ki je bil vgrajen kot dodatno pla?ilo pri nakupu avtomobila tko da, se dere ?e je treba
Glej tkole je, teli alarmi so bolj da tele ha?i?raje pre?enejo, tist k ti bo avto hotu ukrast ti ga bo pa ?e ga bo? zabetonerala v gara?o.
Jest sem pri prej?njem avtu imel Spal avtoalarm http://www.bolha.com/oglas657162 , in sem bil zelo zadovoljen z njim. Kako zgleda je pa na fotki spodaj v oglasu, dalinc pa tudi nese 30 metrov ...ker zdej mi tale ki je ?e bil v avtu tolk ?ivce pije ker ne nese ve? k 2 metra ...baterije so pa nove. Ra?unaj da te ?e monta?a pride cca. 15.000,00 Sit odvisno komu da? tole vgradit, ker je kar nekaj dela s temi kabli. Aja....pa nalepk obvezno ne dajat na ?ipo, ker potem ?e tist ha?i?ar ve kater alarm ima?...to pa ni good. Ledico ti pa itak na vrata poleg ?ipe nalimajo tko da. Jest ti tega priporo?am....za mal denarja je super. ...aja, jest sem imel zadevo vezano na hupo brez prekinitve ...tko da k je za?el tult je blo grozn poslu?at....se pa spla?a kupit tole sireno za 4500 Sit.
...druga?e pa, si napisal da ima? oja?evalce pod sede?i, kako je pa kej s hlajenjem, da ne bo preve? vro?e in se ti slu?ajno ne bodo za?eli izklapljati?? ...ali jih ima? tole pod sprednjimi sede?i? Da ti jih ne bo kdo zbrcu ...oz. da ne bo koga rit pekla k se bojo ornk segrel
To niso ravno stabilizatorji, ampak nosilci stabilizatorja. Pa ne se sekirat, ker na Focusih isto crkuje
..se mi je zdelo samo nisem bil prepri?an...ker pri lancerju je bil stabilizator ena ?tanga in to od leve roke pa do desne, tuki so pa sam ene pal?ke ...sej pridejo teli spredaj??
...bog ve ?e je kak?en majstr pri nas, sam pa po moje da ne gre? delat tegale, verjetno tole nardi kak?na ma?ine, ker tole mora biti precizno nata?no popedenano.
pri temle motorju Mazda 323 / MX 3 / MX 5 1.9 16V (engine BP DOHC) hydro in pri Mazda 323 1.6 - 1.9 16V Turbo (engine B6 & BP DOHC) hydro je vsaj cena napisana in to malo manj kot 130 EUR stoposto je treba ?e kej na motorju zamenat
?ist tko iz firbca me zanima ?e kdo ve ?e obstajajo ?portne odmi?ne gredi za mazdo, sploh za tele na?e motorje 1.5 16v, no ?e obstajajo kolk pa kej ko?tajo in kaj pridobi? z njimi ?e jih vgradi? v avto?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Matr pa to se bolje prodaja kot cela....?e 5 ljudi me je klical v 10 minutah, sam ne vem kero ceno naj re?em...si sam cifre zapisujem.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani