Tudi mehanik pod kozolcem vidi marsikaj...al pa ne 🤣
Res je ampak za Japonca šravfa jih ni tako veliko, saj vidiš, da še na uradnih servisih ne znajo vsi vsega šravfat.....
pred 15 urami je Gregster napisal:
Sej vem ja. Jes tud še vozim na uraden servis ampak samo še 1x. Konec garancije. Po tem bom pa kr k mehaniku zavil😁. Sem pa že razmišljal, da bi kr sam poservisiral, ker imam kanal ampak sem idejo kmalu opustil in dam raje cca.100 € ali pa še to ne in je to to.
Kaj nimaš 18 letnik? Stara bo 5let in zaradi garancije letos ne rabiš več hodit na servis, ker ti poteče, razen asistence...
Za liter 95-oktanskega bencina bo treba od polnoči zunaj avtocestnega omrežja odšteti 1,359 evra, kar je 0,4 centa več kot v preteklih 14 dneh. Regulirana cena litra dizla po...
Zadnji cajt, da se cene bencin vs disel malo zbližajo, ker dizlaši že nekaj časa točijo solze.... 👍
Danes sem imel prvi redni servis na moji CX 30 v BTC Ljubljana. Pa j**o tak servis, ko ti ne upošteva mojega dobropisa za prvi zastonj servis, ki so mi ga dali ob nakupu avta 😡 Da je sedaj drugi lastnik in je ta papir predmeten.Wtf? Ko se naredil malo štale v salonu je na srečo prišel mimo model, ko je slišal prepiranje, ki mi je prodal cx30 . Nato se je on "izpogajal", da so mi priznali 30% popusta. Tako sem moral plačati, samo olje in filter in njihovo brezvezno nalivanje vetrixa 180€. Pa koliko je polna cena tega prvega servisa? Ne vidijo me več tam.
Pa drugič obvezno prinesem svoje olje.
Uf, kako so mi dvignili pritisk. Pa vsaj avto bi mi lahko oprali za to "znižano" ceno.
Sem na vodi čutil,da se tole s tabo in BTC servisom ne bo gladko izšlo....
Tako kot praviš, zato pa eni ne kupujemo nič kar ni vsaj v top 5-6 pnevmatik na testih. Jebat ga, ne bi si rad kdaj očital, da me je ohernost "pokopala". Pa s tem ne ciljam na nobenega, vsak se sam odloči kako in kaj in vsak ima takšne ali drugačne prioritete.
Ne Kleberce so dve zime vožene. 7kkm Sava pa to zimo in imajo cca 30kkm za sabo z dovolj profila.... 👍
V prejšnjem postu se hotel samo povedat to kar smo že ugotovili nekateri tukaj, da so Sava zimske za en drek za mokro cesto, za po snegu pa odlične.... 👍
Celoletne gume so pa namenjene zmernemu podnebju in niso primerne za tukajšne razmere, o tem veliko piše po netu! Jaz jih nebi nikoli kupil razen da jih še zelo, zelo izboljšajo! 👍
Evo, danes je bila pa cesta idealna za drsalno tehniko.... 😊Ko sem zjutraj vozil s službenem avtom na zimskih Sava hp2 je ASR imel res veliko dela in sem z normalno vožnjo po žofnati cesti imel kar čuden občutek in veliko dela.... 🙃
Za foro sem menjal avto in peljal 10km po isti cesti v enakih razmerah (hladen asfalt na senčnih legah in hkrati topel zrak 7st. kar dela kondenz na cesti) Bil sem navdušen nad vožnjo s Klebercami Krisalp HP3, ker niso nič drsele, ASR se niti enkrat ni prižgal.... Lahko da je tudi razlika med citrončkom in mojo premijo CX-30....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Super,sedaj imaš pa pumpo kar doma....👌🤗
Povezava za deljenje
Deli na druge strani