Skoči na vsebino
Avtokamera (DashCam, BlackBox,...)
Napisano

Haha tip se kr na sredi ceste ustavu. Kaj pa ti je dogajal? :D Hja, vidim, da če ni prevelika hitrost bi se načeloma dalo razbrat registrsko tablico tudi ponoči. Zaradi tega sem te ubistvu tudi prosil. Sem mislil, da se bolj jasno vidi tablice. A te lahko še za kak dnevni posnetek prosim, ker zdej me fibec matra razlika? Hvala!

Še to, a zvoka ne snema? Kaj pa ti glasovni ukazi, ki jih imajo, a to kej dela?

Za to ceno mislim, da ni za jamrat, a bi še kdo mel, pa naročimo od kitajcev direkt? :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 uro je Scr3am napisal:

Dela. Jest imam tocno to kamero in jo napajam preko usbja. Je pa res da imam jest drugo generacijo 6ke in da imam aftermarket radio, ampak USB amperi bi morali biti isti, kot pri tebi. Notri das sd kartico in ti lepo snema in ko je kartica polna zacne presnemati. Aplikacijo si nalozis na telefon in se preko WIFIja povezes kjer lahko gledas/lovdas posnetke ali pa dostopas do nastavitev. Super kamerca za ta denar. Ce hoces ti lahko posljem kaksen posnetek kaksna je kvaliteta videa.

A če dam fizično SD kartico v čitalec v laptop se da dol potegnit? Al je nujno, da se uporabi app. Namreč res ne bi imel še ene dodatne aplikacije na telefonu. :rolleyes: Mislim cena je res ugodna, edino skrbi me tale "temperaturni razpon" od -10 do +60 ker imam avto 3/4 časa čez noč zunaj, tudi pozimi. Da ne bo kakih problemov zaradi npr baterije.

Ja, 10 sekundni vzorec ponoči mi pošlji prosim. Čez dan je vsaka dobra. :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 35 minutami je Alex napisal:

Jaz moram dodati kar 2 litra zdraven pa je nekje realno. 

Seveda ne gledam na okence od trenutne porabe. 🤗

Reče tip, ki po menjavi gum naredi analizo ker mu pije 2 deci manj. Hmmmmm..... :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Navigacija v Mazdah (infotainment, MZD Connect)
Napisano (urejeno)
pred 20 minutami je 50keda napisal:

Ja tako je, preko DAB še ni slik. Samo na preko USB-ja, bluetootha ...

Kar se pa tiče DAB signala, no danes testiral radio na transverzali izpod juga pohorja do kranja, Samo na trojanah je prekinalo enkrat, pa v tunelih seveda.

Tako. Najbl fascinantno mi je, da DAB dela tudi tam, kjer FM sploh ne lovi. Če kdo npr pozna pot čez Ortnek pri Žlebiču, v tisti hosti ni nič, samo žvali. No pa DAB po novem. :D

Popravljeno od NevLado
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pravkar je Primzzy napisal:

Se strinjam, je pa ravno začel delat Spotify v SLO in bo zdaj lažje, kar se tega tiče.
Me pa zanima, ali vam, ko predvajate glasbo preko telefona kaže sliko albuma? Ali pa če komu kaže sliko postaje preko DAB?
Meni.prikazuje slike samo preko USB.

Poslano z mojega SM-G985F z uporabo Tapatalk

Ja, meni tudi samo preko USB dela thumbnail. Tudi iz Apple Music ne zna potegnit slike na ekran, čeprav obstaja in jo vidim na telefonu. :( 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 4 minutami je Primzzy napisal:

Na Arsu tudi ni reklam, pa Študent ravno tako ne teži preveč z reklamami.
Ampak glavna stvar pri DAB je, da delajo radiji po celi Sloveniji in da je kvaliteta zvoka veliko boljša. Pa info o izvajalcih kaže.

Poslano z mojega SM-G985F z uporabo Tapatalk

To kaže tudi kolegu v 2-ki pa nima DAB. Ne vem, kako to dela.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
dne 22. 1. 2020 ob 15:41 je robertk6 napisal:

A to dela tudi brez aplikacije? Sepravi da dam not kartico SD, napajam pa preko USB kabla direktno v izhodu v autu (v centralni konzoli na 12V)? Tisti originalni USB za infotament je verjetno samo 0,5A (vsaj glede na to, kako počasi "ne"polni telefon).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 16 minutami je mazdaman napisal:

Radio

Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk

Ampak dejansko, ko se enkrat navadiš na ta čist zvok, takoj "čutiš", če zadeva fallback-a na navaden FM. Da ne govorim kako se čuti, če se peljem v kakem drugem avtu. Kul je, ker dobesedno povsod lovi (razen trojane ajde). Edino ni mi jasno, zakaj prometne informacije (če imaš tam vklopljeno to javljanje) potegne preko FM, potem, ko jih je konec, gre pa nazaj na dab...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 13 urami je Bossek napisal:

No s tem se strinjam ... ko pridem v salon ponavadi vem vec o avtu kot trgovec :) vso opremo, dodatno opremo, izvedbe, .... izgovor je ponavadi, imamo prevec modelov in ne vemo.

Drugace pa Alex smo na mazda forumu. In tukaj prasat za nasvet za avto je tko malo nerealno. Najbolje da grem se v Kia klub in VW klub prasat. Lahko predvidevas odgovore.

In pa ne, slika na spletu ni isto kot ko vidis in dozivis v zivo.

Recimo ko sem kupoval zdajsno M6, sem gledal tudi mondeota. Vse ok, toda ko sem se vsedel vanj sem se pocutil kot upokojenec in vse mi je delovalo nekako kot da je namenjeno upokojencem (pac tak obcutek) zato je takoj odpadel.

Trgovec je tam, da te prepriča, da bi kupil nekaj, kar ne rabiš in pa, da te nategne s ceno. :D Če bi karkoli vedel o avtu, bi bil zaposlen na oddelku servisa in ne prodaje. :D Je pa res 100 ljudi 100 čudi, doživel že marsikaj in ni vse za metat v isti koš, ker obstajajo izjeme.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 6 minutami je Alex napisal:

So postali predragi. Zato ne bo šlo tako, kot do sedaj. 

Na začetku so jih veliko kupovali prav zaradi ugodne cene. Sedaj so se "pogospodili". 

7 let garancije. :) 

Sem slišal, ko je folk kupil hyundaja. In je po 3 mescih nekaj šlo v maloro, ko se je pripeljal na servis so brez žal besede na hitro rekli "jaja to je garancija pripeljite in bomo zamenjali"... Podobna logika je kot pri hofru/lidlu, prineseš nazaj in noben ne jamra. Tukaj pri premium znamkah ima pa polovica ljudi isto napako pa nočejo in nočejo priznat na servisu, da je to garancijsko popravilo. In tudi zaradi višje cene jih bo folk še vedno kupoval, ker nekateri sveto verjamejo v garancijo. In kot sem že povedal, kvaliteta kij/hyundajev je napredovala v prejšnjih nekaj letih ogromno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 17 urami je FuManchu napisal:

Korejca in Japonca pač ni za primerjati glede kvalitete pomoje.

Počakaj 5 let. Kiji gre vsako leto na boljše in nekateri motorji so enako vzdržljivi kot "naši". Tudi nadzor je boljši. Če bo folk kupoval in bodo imeli dovolj denarja za nadaljni research zna bit zanimivo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

No, če je kaj dobrega na cx-30 je to, da ima končno števec za temperaturo. Ker tele naše, ki ga nimajo, me tako jezi, da bi tam enmu inženirju copat v glavo vrgu.

Notri je res lepa, ampak kje ima pa zračnik za sovoznika? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 19 minutami je Bini napisal:

Evo s servisiranjem sem zadovoljen kot lani,vse OK, le da je letis nekaj koštalo lani pa gratis(izpogajan pri nakupu avta). Narejeno kar je potrebno za drugi servis in strošek vsega materijala razen olja(moje olje)z delom in ddv je 160 €,se mi zdi vredu glede na uradni Mazda servis.:prstgor:

Aja pa oprali in osušili so ga kot vedno,vse pohvale!

BTC?

A so ti "menjali" tudi zavorno tekočino?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 3 urami je amatej napisal:

Jaka akcija :D Kot, da se delajo norca. Očitno jim ne gre tako slabo...

1061023.jpg
WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda6 Karavan G165 Revolution AKCIJA, letnik:2020,33000 EUR :: www.Avto.net ::

image.png.936cc5af1afb633e2f6fcacbe30231ad.png 

POVPRAŠAJTE PRODAJALCE ZA POSEBNO AKCIJSKO PONUDBO ZA TO VOZILO.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda cx3
Napisano
pred 34 minutami je Alex napisal:

Aja, ko je ravno govora o tem. Včeraj se vozim po avtocesti in zagledam darsov kamion z opozorilom na možnost naleta. Ga prehiti in kaj vidim? Pred njim vozi mazda, benzinar. Dobro, res je bil rahel vzpon in razumem, da so morali zavarovati vozilo pred naletom tovornih vozil, a vseeno. Je pa baje imel super porabo. Tudi to nekaj šteje. 😏

Mi je všeč kako se prepričuješ, da je dizel kul. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda cx3
Napisano
pred 5 urami je Alex napisal:

Pismo, moram prodat dizelco in kupit te vaše stroje.Se vozite skoraj zastonj. Jaz sem pa mislil, da ki imamo mi šparovčke. 🤗

Tako, hitrejši, nižja poraba, ni da ni. Priporočam.

Edini minus je, da če bova šla skupaj v bauhaus bom jaz za dve gajbi rabil najet kombi ti boš pa pol stanovanja zmetal v 6ko. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda cx3
Napisano
pred 31 minutami je Bini napisal:

Ja ,to bo najbolj realno,anpak tu nekje je poraba,ker pri takem prometu niti ne moreš imet 8 lit.če promet nikamor ne gre! Meni se vrti med 6-6,5 pri kratkih relacijah izven mesta,pri dolgih mešanih relacijah z AC ,140-150 pa tudi samo 5.5 lit.95 oct. Npr,zadnjič na srečanje v Idrijo ,polno tankal in naredil 340 kil s porabo 5.8 lit.kar mislim,da je super. Drugače pa delam bolj malo kilometrov in mi je vseeno koliko pije,se ne bom sekiral.....:prstgor:

Meni gre na AC 140-150 takoj na najmanj 6.5, vozim pa striktno na tempomat. Se pozna, da ni tako aerodinamična cx-3.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda cx3
Napisano
Pred eno uro je zosek napisal:

G120 pa večinoma mestna vožnja+AC pa imam kar konstantno pozimi in poleti porabo 6.7 (18col, 95okt). Letnik 2016.

A ponastaviš računalnik z vsakim tankom?

Jaz sem do sedaj vedno ponastavil ob tankanju sedaj bom pomoje kar pustil pri miru par mesecev pa da vidimo, kje se ustali.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda cx3
Napisano
pred 24 minutami je s-2 napisal:

kot so že predhodniki rekli nekih težav ni. avto pa je za 2 odrasla, ki sedita spredaj, pa mogoče kake mini-mi odzadaj, samo ne smeš imeti veliko prtljage, ker je prtljažnik res majhen, pa še nekolijo položna hauba prtljažnika, da še malo odžere prostor visokim predmetom.

drugače jaz sploh ne bi gledal dizla, sta bencinski opciji super za vozit pa tudi ne požrešni, prav tako pa ti nima kaj za crknit.

na g150/at/awd verziji je poraba 7.7 litra na 100. regionalne ceste + mesto + 3x na leto autocesta.

edino kaj je recimo kritika je, da na avtocesti pri spreminjanju režima (sploh če je aktivni tempomat glaven) avtomatski menjalnik včasih ne ve točno kaj bi rad a v 4., 5. al ostat v 6., oz. kontra ostat v 5. in turirat, itd....tu je malce počasen.

pa mogoče vzet v zakup, da je kanta za bencin samo 40litrov. če ga dinamično voziš pač doseg ne bo 1000 km z bencinarjem.

Uff, evo za primerjavo G120 na večinsko relaciji imam sedaj poleti povrečno porabo 5,5 - 6 (18 col + 100 oktanski bencin), če je pa celoten striktno mesten bo pa šlo do 7  - odvisno, kako rad pospešuješ :lol: jaz ne šparam in nemorem verjet, da je poraba tako mala. 

To da je kanta za bencin tako mala je pa res kakec, tankat na vsakih 600 km.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 39 minutami je MareCX30 napisal:

Za danes sem bil dogovorjen za montažo kljuke v Mazda BTC. So rekli zjutraj pripeljem, ob 4.h odpeljem. JAPAJADE! So me klicali malo prej, da avto ni končan in da danes ne bo!? Montažo pa delajo na Celovški.

A avto si pa v BTC peljal, kako je pa prišel do šiške? :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.