Pri?el z njeno legalizacijo, ker se prej?nji lastnik ni zanjo niti tolko pomujal, da bi imela homologacijski karton?ek. Trenutno se ukvarjam z UE Izola, kjer je bila prvi? registrirana, davnega leta 96, potem naj bi sledil LPP ter v nadaljevanju ?e avtoplinski mojstri, ki bodo poskrbeli za vpis naprave v karton?ek. O?itno bo ?e kar neki stro?kov.
Evo, danes kupil cx7 l.2008 z lpg tartarini. Sicer sistem nekaj nagaja, ker ob?asno cukne. Sem kontaktiral Cajhera, ki je sistem vgradil in pravi, da je samo za software po?timat, ker so se menjali injektorji.
Kake izku?nje imate z njim?
Dobre izku?nje z njim, sem mu peljal ?e ve? avtov in to ne le svojih
Sirius, jaz pa si upam (iz vozniske prakse) trdit, da ko enkrat zimske M+S srecajo asfalta, ki je ogret na 50 ali vec stopinj in jih veselo trajbas cez dolgo vroce poletje, tedaj pozabi na svoje zimske gume in gres po nove! Verjetno nisem odkril ravnokar tople vode sredi Grenlandije
Po mojih opa?anjih Bimmerji ?e niso tako grozni,zadnje ?ase vsaki?,ko na AC vidim Audija mislim,da snemajo novo epizodo transporterja,
Pokojni dr. Rugelj bi verjetno zadevo opravi?il z besedami, da je pa? za volanom Paraolimpijca (en krogec manjka do prave olimpijade) nek nevroti?ni brzostrelec, ki si je prvi? v ?ivljenju omislil neko dra?je vozilo, seveda na max. trajajo? fafing, da bo ravno do smrti enkrat dejansko njegova last. In temu primeren je na?in vo?nje, da zavlada prometu ter na ta na?in kompenzira pomanjkanje na drugih podro?jih.
Zanimivi, da se ti 'nalite' tako Dobro odnesejo, ker v vecini primerov se vozniki ravnokar tem zelijo izognit. Je pa res, da imas zelo specificen nacin uporabe\voznje
?e dobi? za 7000 se mi ne zdi ?voh, obenem se za vgradnjo pozanima? na podjetju SIGAS, ki ima skoraj ekskluzivo za na?ih Mazdurin predelave, vsaj kar se tega foruma in Mazdaklub.si ti?e
Jaz se tak?nemu umaknem, ga spustim pred sebe, nato pa se zapeljem za njega in pri?gem levi ?migovc.
Dober trik, ampak s tem se ?al spusti? na njegov nivo vozni?ke kulture, razen ?e ga morda sem in tja koga izu?i ter potem v prihodnosti ne nadleguje ve? na tak na?in. Jaz sem se pa v zadnjih par letih razmeroma dobro nau?il jezo obvladat in ma??evalnost ukrotit, pa se mu umaknem, ?e je varno in si mislim "goni se ti v tri lepe, pa ?imprej pojdi mimo mene"
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pri?el z njeno legalizacijo, ker se prej?nji lastnik ni zanjo niti tolko pomujal, da bi imela homologacijski karton?ek. Trenutno se ukvarjam z UE Izola, kjer je bila prvi? registrirana, davnega leta 96, potem naj bi sledil LPP ter v nadaljevanju ?e avtoplinski mojstri, ki bodo poskrbeli za vpis naprave v karton?ek. O?itno bo ?e kar neki stro?kov.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani