Skoči na vsebino
Zvočna izolacija avta
Napisano

Nimam direktne primerjave, a FL dizel se mi je ?e vseeno zdel glasen (motor, na kamen?ke nisem bil pozoren), moja pa je PFL bencinar.

Ja, ker sta bila 2 FL, en leta 2015 in drugi cca 2017.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin/Dizel
Napisano

To je res..v idealnih pogojih. ?e bi pa preva?al poln prtlja?nik, notri recimo 5 ljudi, ali bognedaj prikolico zadaj...Bi bila pa statistika precej  v prid dizla. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin/Dizel
Napisano

Ketno kr izlo?i iz seznama komponent, ki se pri bencinarju ne more pokvariti. Lahko se. Pri nas se je do sedaj prodalo veliko dizlov, posledi?no je ve? te?av z verigami. ?e pogleda? malo po tujih forumih, se tudi pri benciranju menjajo ketne. Pa?, ketna je ketna. ?e najbolj vpliva (vsaj pomoje) kvaliteta olja in interval menjave le-tega. Pri bencinarju je plus to, da se gorivo ne more me?ati v olje, medtem ko pri dizlu do tega lahko pride, posledi?no pa to lahko vpliva tudi na verigo.

Sklopka ravno tako. Crkne tu ali tam. Vztrajnika (dvomasnega)  bencinar pa? nima. Je pa tudi res, da sem ?e precejkrat zasledil, da so pri dizlu menjali samo sklopko brez vztrajnika (?e ni kazal znakov obrabe) in so se potem ?e dolgo veseli vozili dalje. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Pusti jih, saj ne vedo da imajo zjebano optiko  :lol:  :lol:  :lol:  :rolleyes:  :rolleyes:

Pa kako da vam gre Sava vsem hitro?

Pri meni je minimalna obraba

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BOSE stereo system
Napisano

Zanimivo, jaz sem bil pa zadnji? v superbu prijetno presene?en s canton ozvo?enjem. Sicer basi niso tko sekali kot v mojem avtu, kjer je extra dodani sub, ampak po drugi strani je imel pa prtlja?nik frej :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 (rabljene)
Napisano

Tudi jaz gledam, samo z manj kilometri. Je pa ponudba dokaj boga pri nas, sploh ker gledam drugi facelift..

No pa da malo obudim tole temo ...

Ogledujem si med drugimi tudi Mazdo 6 karavana 175 KM l. 2015 z rev. top opremo, na ogled dobro ohranjena ima pa 150kkm :glare: . Kaj gre vse lahko narobe s tem avtom?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

Gregc mal pretirava. Tudi jaz delam 12km razdalje v slu?bo, pa je b.p.

Mogo?e je res fora zgolj v podlo?kah. Gredi so imeli 2013 letnik te?ave, pa to so v garanciji po?timal. Drga? pa to laufa.... Sicer pa kdor ma?e ta vozi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

kolk pa kj nafte v karter tece? sodelovc ma tako mazdo in pravi da mu na merilni palici nivo olja dokaj hitro narase... in more olje menat... men je to tolk mimo narjeno da je joj.

Zanj potem ni dizel

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Ma to mor? bit mal prepri?an da je res ok. Ker ?e ti za?ne srat in ga ima? nekje zakopanega je problem. Razen, ?e ga ima? kje pri roki. ?e bi bil v moji kje pri roki, bi ga ?e zrihtal, tko pa..:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.